Skip to content

Nintendo 2DS Uren batterijduur

28 de juli de 2021
nintendeo 2ds 82761f7c080d4b0983d023deda0432fb

Het onvermogen van de Nintendo 2DS om 3D-beelden te projecteren, verlengt inherent de levensduur van de batterij een beetje. Je zult waarschijnlijk ergens tussen de 3,5 en 6,5 uur gameplay uit je Nintendo 2DS halen voordat je hem moet aansluiten om op te laden. Je kunt je Nintendo 2DS blijven spelen terwijl deze wordt opgeladen, maar dit verlengt de oplaadtijd. Als je je Nintendo 2DS met rust laat terwijl hij aan het opladen is, zou het proces in ongeveer twee of drie uur moeten zijn voltooid.

Zo haal je het meeste uit je Nintendo 2DS-batterij

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om het meeste uit je Nintendo 2DS-batterij te halen. Pas de helderheid van je scherm aan de verlichting om je heen aan. 2 is een goed niveau als je in het donker speelt, terwijl 4 kan nodig zijn als u zich in fel zonlicht bevindt. Je kunt ook de wifi-functionaliteit van je 2DS uitschakelen om wat energie te besparen (dit moet via de 2DS helderheid instellingen menu omdat er geen fysieke schakelaar is om het systeem in te schakelen). Door het volume van de 2DS lager te zetten, wordt ook de levensduur van de batterij verlengd.

De NIntendo 2DS opladen

In tegenstelling tot de Nintendo 3DS wordt de Nintendo 2DS niet geleverd met een oplaadstation. U moet de AC-adapter op de achterkant van het systeem aansluiten om op te laden. De 2DS wordt geleverd met een AC-adapter, maar elke Nintendo 3DS AC-adapter zal werken.