Skip to content

Twee of meer Gmail-accounts combineren

18 de augustus de 2021
GettyImages 161675300 7a50896ecffd484abf871ad2c14391f4

Wat te weten

 • Selecteer Instellingen > Alle instellingen bekijken > Rekeningen en invoer en selecteer E-mail en contacten importeren.
 • Meld u aan bij uw andere accounts om alle berichten te importeren en voeg vervolgens elk secundair adres toe als verzendadres aan het hoofd-Gmail-account.
 • Onder E-mail verzenden als, Kiezen Reageer vanaf hetzelfde adres waarnaar het bericht is verzondenen stel vervolgens het doorsturen van de andere accounts in.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u twee of meer Gmail-accounts kunt samenvoegen, zodat u al uw e-mails vanuit al uw accounts in één interface kunt lezen en verzenden. Als u toegang wilt tot al uw Gmail-accounts op dezelfde computer, hoeft u geen accounts samen te voegen. Schakel in plaats daarvan eenvoudig tussen uw Gmail-accounts.

Hoe Gmail-accounts samen te voegen

Volg deze algemene stappen om vanuit één account toegang te krijgen tot uw Gmail-accounts.

 1. Selecteer vanuit uw primaire e-mailaccount de Instellingen versnelling in de rechterbovenhoek.

 2. Selecteer Alle instellingen bekijken.

  De knop

 3. Ga naar de Rekeningen en invoer tabblad.

  Gmail-instellingen met de kop Account en Imports gemarkeerd

 4. Kiezen E-mail en contacten importeren.

  Link e-mail en contacten importeren

 5. In het venster dat verschijnt, logt u in als het andere account en volgt u de instructies op het scherm om alle berichten te importeren.

  Meld u aan bij de pop-up van uw andere e-mailaccount

  Herhaal deze stap voor elk account waaruit u e-mails wilt importeren. U kunt de voortgang van het samenvoegen controleren via de Rekeningen en invoer bladzijde.

 6. Voeg elk secundair adres toe als verzendadres aan het hoofd-Gmail-account. Op deze manier kunt u e-mails verzenden vanuit de accounts die u in stap 1 hebt toegevoegd, rechtstreeks vanuit uw hoofdaccount.

  E-mail verzenden als opties

 7. In de E-mail verzenden als sectie, kies Reageer vanaf hetzelfde adres waarnaar het bericht is verzonden.

  Reageer vanaf hetzelfde adres

  Als u niet wilt antwoorden vanuit het tweede account, kiest u ervoor om e-mail te verzenden vanaf uw primaire, standaardaccount.

 8. Nadat al uw e-mail is geïmporteerd, stelt u het doorsturen van de secundaire accounts in, zodat nieuwe berichten altijd naar uw primaire account gaan.

  Een doorstuuradres toevoegen

Nu de bestaande e-mails van uw accounts in uw primaire account staan ​​en elk is ingesteld om nieuwe berichten voor onbepaalde tijd door te sturen naar uw hoofdaccount, kunt u de E-mail verzenden als rekeningen van de Rekeningen en invoer bladzijde. U kunt berichten daar bewaren als u in de toekomst e-mail onder die accounts wilt verzenden, maar het is niet langer nodig voor de samenvoegbewerking. Al uw bestaande en toekomstige berichten worden opgeslagen in het primaire account.