Skip to content

Xbox All Access: wat het is en hoe het te gebruiken

17 de juli de 2021
XboxAllAccess square 783e76bb2cef438cae30ee68df40a258

Microsoft’s Xbox All Access is de naam van het combinatiespelplan van Microsoft, dat een huidige gameconsole biedt samen met zijn gameservice genaamd Xbox Game Pass Ultimate.

Wat houdt Xbox All Access in?

All Access omvat een Xbox-console en 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate, plus de optie om te upgraden als Microsoft een nieuwe console uitbrengt en u op dat moment het equivalent van 18 maanden van uw contract hebt betaald. Xbox Game Pass Ultimate is een maandelijks abonnement dat Xbox Game Pass en Xbox Live Gold combineert. (De basis Xbox Game Pass is een abonnementsservice die first-party Microsoft Xbox-games en een wisselende bibliotheek van games van derden omvat.) De Ultimate-laag omvat voordelen zoals EA Play, een afzonderlijke abonnementsservice die een grote catalogus van sport- en actievideogames van EA. Het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement omvat ook toegang tot het Xbox Cloud Gaming-platform, waarmee je je favoriete consolegames kunt spelen op een Windows 10-pc, iPhone, iPad of Android-apparaat met een browser (Microsoft Edge, Chrome of Safari). Ga naar xbox.com/play om te beginnen met het spelen van honderden Xbox Game Pass-games. Een Xbox Live Gold-abonnement biedt toegang tot online multiplayer-gaming, omvat elke maand een samengestelde selectie van gratis games en toegang tot exclusieve game-verkopen.

Is deze service niet al beschikbaar?

Momenteel biedt Xbox All Access klanten een Xbox One S-console samen met Xbox Game Pass Ultimate. Toen de lijn van de volgende generatie consoles van Microsoft op 10 november 2020 werd uitgebracht, creëerde All Access twee nieuwe plannen: een voor de high-end Xbox Series X en een andere voor de kleinere, alleen digitale Xbox Series S.

Hoeveel kost Xbox All Access?

Er zijn verschillende prijsniveaus.

  • Xbox One S plus Xbox All Access kost $ 22,99 per maand.
  • Xbox Series S plus Xbox All Access kost $ 24,99 per maand.
  • Xbox Series X plus Xbox All Access kost $ 34,99 per maand.

Wanneer u zich aanmeldt, moet u zich aanmelden voor een contract van 24 maanden. Alle bovenstaande betalingsplannen hebben geen initiële kosten en geen jaarlijks percentage (JKP).

Hoe Xbox All Access werkt

Iedereen die All Access wil, moet een Citizens One Line of Credit openen. Citizens One, een merknaam van Citizens Bank, NA, zorgt voor de financiering van Xbox All Access. Er zijn geen aanvraagkosten, jaarlijkse kosten, late vergoedingen of kosten voor vervroegde aflossing voor dit betalingsplan, maar u moet wel kwalificeren volgens de vereisten van de bank. U kunt uw eigen creditcard niet gebruiken voor Xbox All Access. Na goedkeuring en aankoop van de Xbox All Access-bundel bij een winkelier, ontvang je een Xbox-console en een code voor 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate. Daarna ontvangt u een maandelijks overzicht met door Citizens One aanbevolen automatische maandelijkse betalingen. Na de periode van 24 maanden mag je de Xbox-console houden die bij de bundel is geleverd. Alle retouren of annuleringen zijn onderworpen aan het retourbeleid van de winkelier. Late betalingen kunnen worden gemeld aan kredietbureaus en kunnen van invloed zijn op uw kredietscore.

Upgraden naar een next-gen Xbox met alle toegang

Als je al een Xbox One S uit je Xbox All Access-bundel hebt, kun je profiteren van het All Access-upgradeprogramma om een ​​Xbox-console van de volgende generatie te krijgen. Als je nu een contract hebt en het equivalent van 18 maandelijkse betalingen hebt gedaan, kom je in aanmerking voor een upgrade naar een Xbox Series S- of Xbox Series X-bundel. Nadat je je hebt gekwalificeerd voor en een Xbox Series X- of Xbox Series S-bundel hebt gekocht bij een winkelier, stuur je je Xbox One S vervolgens terug naar Microsoft met een meegeleverde inruilkit.

Waar te koop Xbox All Access

Tegen het einde van 2020 zal Xbox All Access beschikbaar zijn in 12 landen, en Microsoft zal het programma in 2021 naar andere landen en retailers brengen. Xbox All Access is beschikbaar via de volgende Amerikaanse retailers:

  • Beste koop
  • SpelStop
  • Doelwit
  • Microsoft Store
  • Walmart