Skip to content

Hoe KSP-mods te installeren

18 de juli de 2021
WiiU KerbalSpaceProgram Logo black 60a82c9255bb4c679b344bd0e2a2cefa

Kerbal Ruimteprogramma (KSP) is een spel met veel inhoud waar je uren mee bezig kunt zijn. De fangemeenschap heeft echter nog meer inhoud geleverd door er aanpassingen voor te maken die het moeilijker kunnen maken, levenskwaliteit kunnen verbeteren of gewoon de manier waarop je het spel speelt kunnen veranderen. Bijna al deze mods zijn volledig gratis, maar je moet eerst weten hoe je KSP-mods installeert. Dit artikel leidt u door het installatieproces Kerbal Space-programma mods, en raad een paar van de beste mods aan als je net begint.

Waar kan ik Kerbal Space-programmamods vinden?

Er zijn verschillende plaatsen online te vinden Kerbal Space-programma mods, maar een paar springen er zeker uit.

Een paar plaatsen om mee te beginnen zijn:

  • Curse Forge: Zonder twijfel de beste plek om te beginnen. Curse Forge is een geweldige plek om mods voor verschillende populaire games te vinden, en KSP is een van de beste secties. Er zijn goede methoden om te sorteren en te zoeken, en beschikbare mods zijn redelijk betrouwbaar.
  • De officiële KSP forums: Er is hier een behoorlijk uitgebreide lijst, maar het is een beetje moeilijker om ze allemaal te bekijken. Dit is een geweldige bron als u precies weet waarnaar u op zoek bent, maar het is moeilijker om er gewoon doorheen te bladeren.

Hoe KSP-mods te installeren

Gelukkig aan het installeren Kerbal Ruimteprogramma mods is vrij eenvoudig. Over het algemeen is het waarschijnlijk een goed idee om slechts één mod tegelijk te installeren. Te veel kan ervoor zorgen dat je spel veel langzamer draait, en niet alle mods spelen goed samen. Probeer ze allemaal afzonderlijk uit voordat je ze gaat combineren.

  1. Zodra je er een hebt gevonden die je wilt proberen, download je het bestand. Het zal hoogstwaarschijnlijk een .zip-extensie hebben.

  2. Zodra het is gedownload, zoekt u uw nieuwe bestand op en pakt u het uit. Het zou je een nieuwe map moeten geven met de naam van de mod.

  3. Zoek uw KSP-map op jouw computer. Als je de game op Steam hebt gedownload en de bestandsmap niet kunt vinden, klik dan met de rechtermuisknop op de game in je Steam-bibliotheek, selecteer Eigendommen > Lokale bestanden > Bladeren.

  4. Open in uw KSP-map de Spel gegevens map. Sleep de mod-bestandsmap naar de GameData-map.

  5. Dat is alles. Volgende keer dat je laadt Kerbal Space-programma, zou je mod mee moeten laden.

Welk Kerbal Space-programma Mods waar ik mee moet beginnen?

Dit hangt er echt van af waar je aan wilt toevoegen Kerbal Space-programma. Blader door de meest populaire op Curse Forge om een ​​idee te krijgen van wat andere spelers graag gebruiken, of kijk op de forums om te zien of er iets specifieks is waarnaar je op zoek bent.

een raket-kerbal-ruimteprogramma bouwen

MechJeb is een van de meest populaire – het voegt een stuurautomaatsysteem toe aan het spel, maar biedt ook tonnen gegevens over je machines die je niet kunt vinden in het basisspel. Kerbal Attachment System is een andere fatsoenlijke add-on, die je veel nieuwe tools geeft om mee te spelen.