Skip to content

Karaoke Revolution Xbox-nummerlijst

2 de augustus de 2021
KRbox 56aa40c25f9b58b7d0033c47

Dit is de lijst met nummers voor de Xbox-versie van Karaoke Revolution. De lijst bevat 40 nummers van de PS2-versie die vergelijkbaar zijn en niet zijn uitgevoerd door de originele artiesten, samen met 10 Motown-klassiekers die daadwerkelijk de opnames van de originele artiesten gebruiken. De Karaoke Revolution-franchise was hot in het PS2 / Xbox-tijdperk, maar zangmodi in moderne muziekgames zoals Rock Band en Guitar Hero hebben het in de jaren daarna ver overtroffen.

Karaoke Revolution OG Xbox-nummerlijst

 • Verslaafd
 • Alles wat je wilde
 • Ben je nu blij?
 • Geloven
 • Billie Jean
 • Bizarre liefdesdriehoek
 • Gebroken vleugels
 • Viering
 • Keten van dwazen
 • Ingewikkeld
 • Kruipen in het donker
 • Weet niet waarom
 • Elke ochtend
 • Alles wat je wil
 • meiden willen gewoon plezier hebben
 • Heartbreak Hotel
 • Hey Jaloezie
 • Raak me met je beste schot
 • Goed spul
 • Hoe je me eraan herinnert
 • Ik kom eruit
 • Het is het einde van de wereld zoals we die kennen
 • Ik heb je onder mijn huid
 • Kus me
 • Vrouwenavond
 • Als een maagd
 • Een week
 • rode rode wijn
 • Opslaan vanavond
 • Wetenschap geniaal meisje
 • Ze praat met engelen
 • Gladjakker
 • Zoon van een prediker
 • De kracht van de liefde
 • Wachtend op vanavond
 • Wij zijn familie
 • Wanneer een man houdt van een vrouw
 • Wind onder mijn vleugels
 • Daar heb je me
 • Jij bent degene die ik wil

De Motown-nummers exclusief voor Xbox zijn:

 • I Can’t Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch) – De vier toppen
 • Ik hoorde het door de wijnstok – Marvin Gaye
 • Ik wil je terug – The Jackson 5
 • Ik zal er zijn – The Jackson 5
 • Just My Imagination – The Temptations
 • Alsjeblieft meneer Postman – The Marvelettes
 • Hou op! In de naam van de liefde – Diana Ross & The Supremes
 • De sporen van mijn tranen – Smokey Robinson & The Miracles
 • Dit oude hart van mij (is zwak voor jou) – The Isley Brothers
 • Wat gebeurt er met het gebroken hart – Jimmy Ruffin

Voor meer games met een karaoke-thema, ga naar LIPS: Number One Hits of een nieuwere Karaoke Revolution op Xbox 360. Maar eigenlijk moet je je waarschijnlijk gewoon bij Rock Band 3 houden met zijn selectie van meer dan 2000 nummers om uit te kiezen.