Skip to content

Landbouw in SimCity 4

3 de augustus de 2021
crop sprayer 639187177 5a5b11d67d4be800370c3217 5c93b7dec9e77c00010a5d1e

SimCity 4 heeft een speciale bestemmingstool voor landbouw. De landbouwzone is industrieel met een lage dichtheid en vereist alleen stroom- en wegverbindingen om te groeien. Met SimCity 4 Rush Hour geïnstalleerd, zullen boerderijen banen en geld bijdragen aan de stad. Door de speciale zone voor boerderijen te gebruiken, hoef je je geen zorgen te maken dat andere industrieën de zones uitkopen en de boerderijen verliezen. U kunt uw realistische plattelandssteden behouden

Landbouwbeloningen

Boerderijen bieden niet veel positieve punten aan je stad. Ze verdienen geld voor de stad (alleen met “Rush Hour” geïnstalleerd) en zorgen voor een paar laagbetaalde banen. Het grootste positieve is de Farmer’s Market en State Fair-beloningen. De Farmer’s Market-beloning biedt een vermindering van de vraaglimiet van 20.000 RS en 150.000 RSS. Je kunt je boerderijen platwalsen en toch de boerenmarkt houden, maar het zal niet zo effectief zijn.

Boerderijen en vervuiling

Boerderijen produceren veel watervervuiling. Zodra de watervervuiling arriveert, moet je bomen planten om de effecten van vervuiling te compenseren. Boerderijen in de buurt van water maken het water bruin. Het is belangrijk op te merken dat landbouwzones niet nodig zijn om je stad te laten groeien.

Landbouw downloads

Een landbouwmod die banen in de landbouwzones zal vermenigvuldigen, is beschikbaar bij SimTropolis. RCI farming ploppables kunnen op dezelfde site worden gedownload.