Skip to content

Lid worden van een Geheim Genootschap in De Sims 2: Universiteit

21 de juli de 2021
sims 2 univ b06251d4e8a1410babac492fa5932989

Het eerste uitbreidingspakket voor De Sims 2 introduceert beurzen, majors en het Griekse leven in het populaire simulatiespel. Zoals bij veel echte hogescholen, kun je ook lid worden van geheime genootschappen in De Sims 2: Universiteit. De informatie in dit artikel is van toepassing op: De Sims 2: Universiteit voor Windows en macOS.

Lid worden van een Geheim Genootschap in Sims 2

Elke universiteit heeft één geheim genootschap op de campus. Om lid te worden van een geheim genootschap, moet een Sim vrienden maken met drie huidige leden. Ga naar een gemeenschapsterrein en zoek naar leden die blazers met lama-emblemen dragen (ze dragen hun uniform niet in studentenhuizen). Maak vrienden met het ene lid en zoek dan een ander. Nadat je vrienden hebt gemaakt met drie leden, ga je naar huis en wacht je tot 23.00 uur. Als je genoeg vrienden hebt gemaakt, wordt je Sim geboeid en met een limousine naar het geheime genootschap gebracht.

Het Gebouw van het Geheime Genootschap

Elke campus heeft een ander gebouw van een geheim genootschap dat vergelijkbare voordelen biedt: een plek om te socializen met andere leden, een rustige plek om te studeren en een plek om carrièrebeloningsobjecten te gebruiken. Om het gebouw van het geheime genootschap te bezoeken, kunnen Sims een limousine oproepen met behulp van een telefoon. De tijd gaat gewoon door tijdens een bezoek aan het geheime genootschap, dus het kan zijn dat Sims moeten vertrekken om naar de les te gaan. De koelkast van het geheime genootschap heeft een onbeperkte voorraad voedsel, maar de items die je meeneemt, worden in rekening gebracht.

Cijferhacking in Sims 2: Universiteit

Lid worden van een geheim genootschap ontgrendelt ook cijferhacking op schoolcomputers. Je kunt proberen de testscores van je Sims te verbeteren, maar er is altijd een risico dat ze betrapt en uitgezet worden.