Skip to content

Manieren voor Sims 2 studenten om geld te verdienen

28 de juli de 2021
The sims 2 logo 58b7b44a3df78c060eabbf0f

De beurzen die je Sims krijgen in Sims 2 wanneer ze voor het eerst naar de universiteit gaan, worden niet verder uitbetaald tijdens hun studententijd. Afhankelijk van de levensstijl van je Sims, kan het studiebeursgeld gemakkelijk worden uitgegeven. Het vinden van een andere baan en beurzen zijn opties die studenten hebben om geld te verdienen.

subsidies

De universiteit geeft Sims beurzen op basis van hun academische prestaties. Het behalen van goede cijfers is een gemakkelijke manier om aan het einde van een semester een groot deel van het geld te verdienen. Subsidies variëren van 1.200 voor een A+ tot 300 voor een C-. Alles wat lager is, levert Sims geen geld op.

College banen beschikbaar College

Sims nemen geen reguliere banen aan zoals in de buurt. In plaats daarvan doen ze een taak wanneer ze de tijd of motivatie hebben om dat te doen. Het loon voor de banen varieert van 80 tot 50. De beterbetaalde banen eisen een grotere tol van de behoeften van je Sims. De banen zijn: Barista (80), Barman (80), Cafetaria Medewerker (50), Tutor (60) en Personal Trainer zijn (70).

Hoe een baan te krijgen?

Om als barista-, barman- of cafetariamedewerker te werken, klikt u op de huidige medewerker en selecteert u Werken als. Je Sim zal de taak overnemen totdat je hem opdracht geeft iets anders te doen. Om een ​​andere Sim bijles te geven, verschijnt de optie wanneer je op hun opdracht klikt. Dit werkt alleen nadat je Sim een ​​semester college heeft gehad. Word een personal trainer door op de potentiële student te klikken en de optie personal trainer te kiezen wanneer deze aan het sporten is.

Andere opties om geld te verdienen

Een instrument bespelen op een gemeenschappelijke kavel voor fooien, freestyle voor fooien, drukte pool, de geldboom en het gebruik van de namaakmachine bij de Secret Society zijn de andere opties om geld te verdienen.