Skip to content

Plan je tweets om opvliegende snelle reacties te vermijden

7 de juli de 2021
twitter 588a93e2a06640e9a0a7f3eb716257eb

Omdat we allemaal op onze plaats schuilen, is het gemakkelijk om van het handvat te vliegen op Twitter, waar boze reacties de norm lijken te zijn. Als u uw tweets voor later plant, kunt u spijt voorkomen.

Twitter heeft zojuist een nieuwe functie aan zijn web-app toegevoegd die ons allemaal kan helpen een beetje ruimte te scheppen tussen onszelf en eventuele boze reacties. Je kunt nu tweets inplannen op het social media platform voor een specifieke datum en tijd.

Hoe het werkt: Klik gewoon op het kleine kalenderpictogram (naast de verschillende extra Twitter-pictogrammen linksonder in het berichtveld), schrijf uw tweet en kies vervolgens een dag, datum en tijdzone om het in te plaatsen. Klik op de knop Bevestigen en vervolgens de knop Schema (waar de normale knop Verzenden meestal is) en het zal wachten tot het is gepland om te verzenden.

Hoe het helpt?: Hoewel de functie ogenschijnlijk bedoeld is voor mensen en bedrijven om een ​​strategie voor sociale media op te zetten en oplossingen van derden zoals TweetDeck, Buffer of Hootsuite te vermijden, kan het plannen van tweets ons allemaal helpen een adempauze te nemen tussen een boze reactie en het daadwerkelijk verzenden ervan .

Wat nog meer: Geplande tweets worden live weergegeven in het nieuwe gedeelte Niet-verzonden tweets, dat ook tweets bevat die u nu ook als concept kunt opslaan. Beide functies zouden vanaf vandaag voor alle gebruikers live moeten zijn.

Niet-verzonden tweets

Waar het op neerkomt:: Of je nu de nieuwe planningsfunctie gebruikt om je tweets voor je werk in kaart te brengen, of om wat adempauze te nemen voordat je een boos bericht afvuurt, de functie is waarschijnlijk een welkome.

Via: The Verge

Meer informatie over Twitter