Skip to content

Slaapzalen maken of bewerken in ‘De Sims 2: Universiteit’

19 de juli de 2021
coffee break 491713206 57b1f8f05f9b58b5c23825ed

De Sims 2: Universiteit was het eerste uitbreidingspakket voor de levenssimulatie-videogame De Sims 2. Het werd in 2005 gepubliceerd door EA en liet personages naar een universiteit gaan en een diploma behalen, om vervolgens door te gaan naar een van de vier exclusieve carrières voor afgestudeerden. De meeste jonge Sims die naar school gaan, beginnen in een studentenhuis te wonen. Slaapzalen zijn goedkoop omdat er geen kosten zijn om er een te betrekken, en de rekeningen zijn meestal vrij laag als objecten in de slaapzaal tijd hebben om af te schrijven. Hoewel De Sims 2: Universiteit wordt geleverd met een verzameling sjabloonslaapzalen in verschillende maten, dat is gewoon niet genoeg als je een gamer bent die graag aanpast. Met dat in gedachten hebben we een paar cheats verzameld om je te helpen de slaapzaal van je virtuele dromen te bouwen.

Cheats invoeren

Cheats worden ingevoerd vanuit het cheatscherm. Je kunt er komen met de Ctrl+Shift+C Toetsenbord sneltoets.

Een bestaande slaapzaal bewerken

Om een ​​bestaande slaapzaal te bewerken, voer je de kavel in die je wilt bewerken en open je het cheat-scherm. Typ precies wat je hieronder ziet. Let op er zijn drie spaties hier zodat je de cheat correct invoert. boolprop dormspecifictools uitgeschakeld false

Met deze cheat kun je onbeperkte bouw- en koopmodi gebruiken. Maar zelfs met deze cheatcode kunnen deuren en ramen die eerder in de slaapzaal zijn geplaatst niet worden bewerkt, tenzij de onderstaande cheatcode wordt ingevoerd: moveobjects on

Hoe maak je een nieuwe slaapzaal van scratch?

Als je een slaapzaal helemaal opnieuw wilt bouwen, kun je je kavel als één laten functioneren met behulp van een speciale cheatcode. Om dat te doen, moet je eerst een lege kavel maken. Het is belangrijk dat je deze stappen voltooit voordat er Sims op de kavel gaan wonen.

  1. Voeg een lege kavel toe aan de buurt.

  2. Versier de toekomstige slaapzaal zoals je wilt, denk eraan om tegeneilanden, een ShinyTyme-kookplaat, een Skimmer Securities-plafondsprinkler, slaapzaaldeuren en een vaatwasser of gootsteen op te nemen.

  3. Open het cheat-scherm en typ dit:

changelotzoning slaapzaal

Wanneer je een slaapzaal verandert of een nieuwe bouwt, zou er maar één Myne Door moeten zijn. Plaats het zo dat het afbeeldingsgebied naar buiten wijst. Hierdoor kan de slaapzaal niet meerdere kamers ondersteunen. Met de Myne Door die in een slaapzaal wordt gebruikt, kan een Sim de kamer claimen en de toegang ertoe beperken. De afbeelding van de Sim verschijnt op de deur zodra hij of zij de kamer heeft geclaimd, maar de afbeelding kan niet worden gewijzigd tenzij de Sim de kamer opheft, zijn/haar uiterlijk verandert en vervolgens de kamer terugwint.