Skip to content

The Ultimate Destiny 2 Lumina Quest Guide: stap-voor-stap plus walkthrough

12 de juni de 2021
001 the ultimate destiny 2 lumina quest guide step by step plus walkthrough 5076169 56b13d11e89b40469c5d1ab53f8dae57

Het Lumina-handkanon is een van de meer ongrijpbare exotische wapens in Destiny 2. Als je de Lumina-zoektocht wilt voltooien, moet je onderweg een paar andere items oppikken. De informatie in dit artikel is van toepassing op: Lot 2 voor alle platforms, inclusief pc, PS4 en Xbox One. Je moet ook in het bezit zijn van de In de steek gelaten uitbreidingspakket om de Lumina-zoektocht te ondernemen.

Hoe Lumina in Destiny te krijgen 2

Hier vind je de Lumina-missielocatie en alles wat je moet doen om het Lumina-handkanon te ontgrendelen:

 1. Ga naar de EDZ en land bij Trostland.

 2. Ga door de kerk en de zoutmijnen in.

  Zoutmijningang in Destiny 2

 3. Ga door totdat je de teleporter bereikt en gebruik deze.

  Een geteleporteerd in Destiny 2

 4. Loop de heuvel op en houd links aan. Volg de vangrails om een ​​smal pad te vinden.

  Volg de vangrails om een ​​smal pad te vinden.

 5. Aan het einde van het pad spring je op de richel en loop je door de grot om een ​​verlaten camping te vinden.

  Spring op de richel en loop door de grot.

 6. Open de kist om de zoektocht te beginnen Een noodlottig geschenk. Je zult een letter- en systeempositioneringsapparaat vinden, dat je moet gebruiken om het Thorn-pistool op te sporen. Bekijk de missiebeschrijving voor de exacte locatie en spoor hem op.

  Open de kist om de zoektocht A Fateful Gift te beginnen.

  De locatie van de Doorn is willekeurig, maar hij verschijnt altijd op een van een paar specifieke plaatsen (zie het gedeelte hieronder voor meer details).

 7. Genereer 250 lichtbollen om de Drager van kwaad uit het verleden zoektocht. Als je genoeg lichtbollen hebt, wordt de doorn de roos. Lichtbollen worden gecreëerd wanneer je vijanden verslaat met superaanvallen. Als je deel uitmaakt van een team, krijg je erkenning voor alle lichtbollen die ze genereren.

 8. Je zult nu drie missies moeten voltooien, die gezamenlijk bekend staan ​​als Roos onthuld. Je kunt ze in willekeurige volgorde doen:

  • Band Samen: voltooi een Nightfall-aanval en verdien 50.000 of meer punten.
  • Neem het op tegen de hordes: Voltooi 35 ontmoetingen bij de Blind Well, Escalation Protocol of een van de Black Armory Forges.
  • Verdedig het licht: Versla 100 vijanden met een automatisch wapen zonder te herladen.
 9. Voltooi de Brandweerleider quest door activiteiten te voltooien met de Rose uitgerust. Er is geen bepaald nummer dat je nodig hebt; blijf gewoon het spel spelen totdat de zoektocht is voltooid. Als andere spelers in je groep de Rose hebben uitgerust, ontvang je een bonus voor het voltooien van deze stap.

 10. Voltooi de Kracht in cijfers zoektocht. Deze zoektocht heeft drie stappen:

  • Genereer 50 extra lichtbollen.
  • Versla Guardians als een team met handkanonnen. Hoe meer leden met handkanonnen uitgerust zijn, hoe meer vooruitgang je boekt in de richting van voltooiing. Elk handkanon is voldoende, maar als je de Rose gebruikt, gaat deze stap sneller.
  • Versla een vijandelijke Invader in Gambit voordat een van je bondgenoten wordt gedood. Je hebt slechts 10 seconden nadat ze jouw kant van de kaart zijn binnengedrongen. Je moet de laatste slag toebrengen aan de Invader.
 11. Rust de roos uit en begin met de Wil van de Duizenden staking op Mars. Je moet 11 kristallen, verspreid over het level, vernietigen. Je moet de Rose gebruiken en je moet ze allemaal in één keer krijgen.

 12. Versla Xol om de zoektocht te voltooien en de Lumina te verdienen.

Wat doet Lumina?

Het Lumina-handkanon geneest je bondgenoten en doet je vijanden pijn, waardoor het uiterst nuttig is voor enkele van de moeilijkere teammissies. Lumina wordt geleverd met de volgende voordelen:

 • Edele Rondes: Verslagen vijanden laten overblijfselen achter.
 • Kamercompensator: Een vatbevestiging die de stabiliteit verhoogt. Vermindert terugslag en verlaagt de verwerkingssnelheid.
 • Geaccumuleerde rondes: Vergroot het vuurbereik.
 • Zegening van de hemel: Het gebruik van Noble Rounds op bondgenoten herstelt de gezondheid en verhoogt tijdelijk de wapenschade.
 • Polymeer grip: Verhoogt de verwerkingssnelheid.

Wanneer je overblijfselen verzamelt, wordt je wapen gedeeltelijk herladen. Bij je volgende heupvuur, genees je een bondgenoot in de buurt, en jullie krijgen allebei een tijdelijke wapenschadebonus.

Lumina Handkanon in Destiny 2

Locaties van systeempositioneringsapparaten

Zodra je de locatie van de A Fateful Gift-zoektocht hebt gevonden, moet je de Thorn vinden in een van de verloren sectoren. Bekijk de beschrijving van de missie voor aanwijzingen. Hier is een overzicht van de plaatsen waar het kan verschijnen:

 • Zinkende dokken op Titan: Land bij Siren’s Watch-landing en ga door de tunnels naar het westen. Als je de tunnel uit bent, spring je de kapotte trap af en volg je het pad om de kist te vinden.
 • Vuurtoren op Mercurius: Voltooi de openbare zoektocht Vex Crossroads en ga naar de top van de vuurtoren.
 • Torenspits van Keres in de dromende stad: Land bij de Divalian Mists en ga naar het observatorium. Neem vanaf de voorkant van het observatorium het pad naar links. Zoek naar rotsen aan de linkerkant waar je op kunt springen, klim dan omhoog om de kist bij een boom te vinden.
 • De nevels op Nessus: Land aan de rand van het artefact. Laat je van de toren vallen en ga naar het midden van The Tangle. Vind een gloeiende deur die je naar de Mists brengt, waar je de kist goed verborgen in een hoek kunt vinden.
 • Alton Dynamo op Mars: Land bij Braytech Futurescapes en ga naar Alton Dynamo. Ga door de verlichte deur bij de ingang van de grot en draai dan links. Zodra je de grote kamer binnengaat, kijk je boven je en naar rechts. Ga door de ventilatieopening over de pijpen om de kamer met de kist te vinden.
 • Evacuatieplaats 2 op Io: Land bij Giant’s Scar en ga naar het oosten. Volg de tunnels tot je bij een kamer komt met gloeiende cilinders, zoek dan de kist onder het grote raam.
 • De hoge vlaktes aan de verwarde kust: De locatie van de kist staat niet op de kaart. Land bij Thieves’ Landing en ga naar het oosten, de Four Horn Gulch in. Ga door de zuidelijke tunnel om de High Plains te bereiken. Ga langs de tenten en de gigantische ribbenkast om een ​​reeks drijvende platforms te bereiken. De kist zal op een van de platforms zijn.
 • As 13 in de EDZ: Land bij de Sludge en ga naar het zuiden. Volg de schacht totdat je een deur naar rechts kunt nemen om de kist op een tafel te vinden.

De locatie van de Thorn verandert één keer per uur, dus je moet snel handelen.