Skip to content

Besteed minder tijd aan het maken van Google Agenda-evenementen

28 de juli de 2021
EventDetails 05 1.max 1000x1000 e5cfb0fbbeb24ff48e6ef8170861946e

Nieuwe Google Agenda-verbeteringen zullen het maken van evenementen waarschijnlijk veel eenvoudiger (en sneller) maken.

Maak je klaar om wat minder tijd te besteden aan het staren naar Google Agenda dankzij nieuwe updates die Google implementeert. Misschien kun je de extra minuten gebruiken om iets nuttigs te doen, zoals naar een podcast luisteren of de afwas doen.

Verandering komt eraan: Als u Google Agenda-evenementen maakt, hoeft u niet langer op de knop ‘Meer opties’ te klikken om bijlagen toe te voegen, details zoals de zichtbaarheid van een evenement te wijzigen of gasten toestemming te verlenen om de gastenlijst te zien en het evenement te bewerken. De updates komen een jaar nadat Google andere functies heeft toegevoegd, zoals het automatisch toevoegen van gasten en het bekijken van agenda’s. “Met deze wijzigingen kun je nu vanuit één venster alle benodigde informatie aan je Agenda-afspraak toevoegen”, zegt Google in zijn blogpost.

Gasten toevoegen aan je Google Agenda-afspraak

De functie “Vind een tijd” wordt ook bijgewerkt, zodat u de agenda’s van potentiële gasten kunt bekijken, zodat u een tijdstip kunt kiezen dat voor iedereen geschikt is. Dit werkt natuurlijk alleen perfect als iedereen het agendasysteem van Google gebruikt om zijn leven te organiseren.

Binnenkort (zeer) binnenkort: G Suite-gebruikers op het snelle releasepad (wat inhoudt dat u updates ontvangt zodra ze worden uitgebracht) zullen de verbeteringen vanaf deze week zien. Degenen op de geplande releasetrack zullen de veranderingen over ongeveer een week zien.

Waar het op neerkomt:: u wilt uw tijd besteden aan het plannen van uw daadwerkelijke evenementen in plaats van te rommelen met Google Agenda om alles precies goed te krijgen. Met deze nieuwe updates kun je snel de perfecte uitnodiging maken en je tijd ergens anders doorbrengen.

Via: Engadget

Meer informatie over Google Agenda