Skip to content

Een evenement privé maken in Google Agenda

23 de juni de 2021
google apps 2018 1008251046 5b7da1ec46e0fb0050c6d1fd

Het delen van uw Google-agenda met iemand kan het leven gemakkelijker maken. Als je nu samen iets wilt plannen, kun je de “Ben je beschikbaar?” gesprek. Maar als de andere persoon weten dat elke afspraak een beetje te veel is, kun je er selectief voor kiezen om sommige van hen privé te maken.

Een enkele gebeurtenis verbergen in Google Agenda

Om ervoor te zorgen dat een afspraak of afspraak niet zichtbaar is in een gedeelde agenda in Google Agenda:

  1. Dubbelklik op de gewenste afspraak.

  2. Selecteer Privaat onder Privacy. Als Privacy niet beschikbaar is, zorg ervoor dat de Opties doos is geopend.

  3. Selecteer Sparen.

Houd er rekening mee dat alle andere eigenaren van de agenda (dwz mensen met wie u de agenda deelt en die toestemming hebben om een ​​van beide Wijzigingen aanbrengen in evenementen of Veranderingen maken en Delen beheren) kan het evenement nog steeds zien en bewerken. Alle anderen zullen “bezet” zien, maar geen evenementdetails.

Opties voor delen in een gedeelde Google-agenda

Wanneer je je Google-agenda met iemand deelt, kun je kiezen hoeveel informatie ze over je geplande evenementen kunnen zien. Deze opties omvatten:

  • Zie alleen vrij/bezet. Dit is de standaardoptie voor delen en biedt het minste risico. De persoon die de agenda deelt met deze instelling kan alleen zien of je beschikbaar of bezet bent op een bepaalde tijd en datum.
  • Alle evenementdetails bekijken. Met dit privilegeniveau kan de persoon die de agenda deelt al uw afspraken en de details zien.
  • Wijzigingen aanbrengen in evenementen. Met dit privilegeniveau kan de persoon met wie u uw agenda deelt, alle details van alle afspraken zien en deze bewerken.
  • Wijzigingen aanbrengen in afspraken en delen beheren. Dit is het meest uitgebreide privilegeniveau. De persoon met wie u uw agenda deelt, kan uw agenda zien, wijzigen en delen met iedereen die hij of zij kiest.