Skip to content

Importeer uw browserfavorieten in Microsoft Edge

10 de augustus de 2021
001 import favorites to edge 4103662 13493533b41b4283a7510082d84ff191

De nieuwe Microsoft Edge-browser brengt verbeteringen en nieuwe functies aan de standaard Edge-browser die bij Windows 10 wordt geleverd. Als u Chrome, Firefox of Opera hebt gebruikt, kopieert u uw bladwijzers naar de nieuwe Edge met behulp van de ingebouwde importfunctie van de browser. De informatie in dit artikel is van toepassing op de nieuwe Microsoft Edge-browser die in januari 2020 is uitgebracht.

Favorieten importeren in Edge

Als u bladwijzers van andere browsers naar Microsoft Edge kopieert, worden de bladwijzers niet uit de bronbrowser verwijderd en wordt uw bestaande favorieten in Edge ook niet verstoort. Favorieten importeren in Edge:

  1. Open Edge op uw computer en selecteer Instellingen en meer ( ) in de rechterbovenhoek van de browser.

  2. Selecteer Favorieten in het vervolgkeuzemenu.

    Rand met de optie Favorieten gemarkeerd

  3. Kiezen Importeren in het menu dat wordt geopend.

    Edge met de opdracht Importeren gemarkeerd

  4. Selecteer een compatibele browser in de lijst. Selecteer Favorieten of bladwijzers en andere categorieën informatie die u naar Edge wilt overbrengen en selecteer vervolgens Importeren. Als een webbrowser niet wordt vermeld, ondersteunt Edge het importeren van bladwijzers uit die browser niet, of zijn er geen bladwijzers om te importeren.

    Het scherm Importeren in Edge met het browsermenu, de optie Favorieten of bladwijzers en de knop Importeren gemarkeerd

Geïmporteerde bladwijzers beheren in Edge

De volgende keer dat u de . opent Favorieten menu, ziet u al uw geïmporteerde bladwijzers. Om geïmporteerde favorieten naar de Edge Favorites-balk te verplaatsen, sleept u mappen of koppelingen naar de Favorieten bar map. Als u de Microsoft Edge-app hebt, worden uw nieuwe bladwijzers automatisch beschikbaar op uw mobiele apparaat.

Het scherm Favorieten in Edge met de map Favorietenbalk gemarkeerd