Skip to content

Informatie over technische ondersteuning vinden

5 de augustus de 2021
GettyImages 618965502 592445073df78cf5fa8337e3

Bijna elke hardwarefabrikant en softwaremaker op aarde biedt een soort online technische ondersteuning en productinformatie voor de producten die ze verkopen. U moet de technische ondersteuningsinformatie van een hardwarebedrijf vinden als u van plan bent stuurprogramma’s van hen te downloaden, hen te bellen voor ondersteuning, een handleiding te downloaden of een probleem met hun hardware of software te onderzoeken. Als je technische ondersteuning voor een apparaat nodig hebt, maar niet zeker weet wie het heeft gemaakt, moet je de hardware identificeren voordat je deze instructies volgt. Om uw computerinformatie te bekijken, kunt u een systeeminformatietool gebruiken. Volg deze eenvoudige stappen om de technische ondersteuningsinformatie van uw hardwarefabrikant online te vinden:

Informatie over technische ondersteuning vinden

Vereiste tijd: Het vinden van technische ondersteuningsinformatie voor uw hardware en software is meestal erg eenvoudig en duurt meestal minder dan 10 minuten.

  1. Gebruik de zoekbalk bovenaan deze pagina om ondersteuningsinformatie te vinden voor de fabrikant waarin u geïnteresseerd bent. We hebben niet voor elk bedrijf een pagina, maar u kunt er wel een vinden voor de fabrikant die u moet bereiken.

  2. De volgende beste hoek om te nemen is om naar de fabrikant te zoeken met behulp van een grote zoekmachine zoals Google of Bing. Stel dat u bijvoorbeeld technische ondersteuningsinformatie zoekt voor het hardwarebedrijf AOpen. Enkele geweldige zoektermen om ondersteuningsinformatie voor AOpen te vinden, kunnen een van deze zijn: aopen ondersteuning
    open stuurprogramma’s
    aopen technische ondersteuning

    Zodra u hun website hebt gevonden, kunt u de menu’s bovenaan of onderaan gebruiken om relevante downloads, documentatie, ondersteuningsinformatie, contactgegevens, enz. contactgegevens voor telefonische ondersteuning. Als u denkt dat dit het geval is, probeer dan strikt naar de bedrijfsnaam te zoeken en doe vervolgens uw best om deze informatie op hun website te vinden.

  3. Als u op dit moment geen website voor technische ondersteuning van een fabrikant hebt gevonden nadat u onze site hebt doorzocht, evenals pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines, is het zeer waarschijnlijk dat het bedrijf failliet is of geen online ondersteuning biedt. Als u op zoek bent naar een telefoonnummer, e-mailadres of andere directe technische ondersteuningsinformatie, dan heeft u waarschijnlijk gewoon pech. Als u stuurprogramma’s voor deze hardware wilt downloaden, kunt u deze mogelijk nog vinden. Raadpleeg onze lijst met bronnen voor het downloaden van stuurprogramma’s voor alternatieve ideeën als u de website van de fabrikant niet kunt vinden. Misschien wil je ook proberen wat a . wordt genoemd stuurprogramma-updater hulpmiddel. Dit is een speciaal programma dat de geïnstalleerde hardware van uw computer scant en de geïnstalleerde stuurprogrammaversie vergelijkt met een database met de nieuwste beschikbare stuurprogramma’s, waardoor de taak enigszins wordt geautomatiseerd. Bekijk onze lijst met gratis hulpprogramma’s voor het bijwerken van stuurprogramma’s voor de beste die beschikbaar zijn.

  4. Ten slotte raden we je altijd aan om ergens anders op internet ondersteuning te zoeken, ook als dit niet rechtstreeks is van het bedrijf dat je hardware heeft gemaakt. Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om ook “echte” ondersteuning te krijgen, misschien van een vriend, een computerreparatiewerkplaats of zelfs een online “repareer het”-outfit. Zie Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor uw volledige set van opties.