Skip to content

Intelli PowerHub doet het allemaal, nog steeds angstaanjagend

19 de juni de 2021
powerhub lifestyle 1800x1800 1fc32836670d4d72bb2930de8f5f6a8e

Belangrijkste leerpunten

  • Laadt letterlijk alles op.
  • Draadloos pad is een beetje onhandig.
  • Die stopcontacten aan de achterkant maakten me bang.
De Intelli PowerHub past niet in een zak of wint geen stijlprijzen, maar hij beweert dat hij elk apparaat dat ik bezit kan opladen. En het klopt; Ik kan geen enkel elektronisch gadget bedenken dat ik bezit dat geen stroom uit dit ding zou kunnen halen. Maar door een paar rare ontwerpkeuzes geef ik de PowerHub een zij-oog. Bedrijven sturen me veel e-mails, en die gaan meestal over producten die mijn apparaten opladen. In feite zijn oplaadapparaten net zo gewoon als katten; elke PR-persoon verzekert mij van de universaliteit van hun product. Sommige opladers hebben stijl, sommige hebben kracht en in zeldzame gevallen hebben sommige beide. Ik besloot de PowerHub te gebruiken voor een proefrit om te zien waar het op dat continuüm valt. Dit is wat ik ontdekte. “De overvloed aan stekkers en poorten betekent dat je hem gewoon op je bureau kunt gooien en je geen zorgen hoeft te maken over het zoeken naar kabels of USB-blokken, want alles is precies daar.”

Meer Ports dan een wijnkelder in Lissabon

Dit is de uitrusting waarmee de PowerHub werkt: hij heeft twee USB-A-poorten, één USB-C, een paar volledige stopcontacten en een standaard aan de voorkant met ingebouwd draadloos opladen van 10 W. Dit ding laadt alles op in je huis, hoewel sommige opties beter zijn dan andere. Technisch gezien laadt hij een MacBook Pro op via de USB-C-poort, maar het duurt twee keer zo lang als wanneer je hem op een van de stopcontacten aansluit. En ik vond de draadloze optie ook niet erg snel. Voor een lange termijn, “houd het daar terwijl je werkt”-oplossing, zal het natuurlijk prima werken. Maar als je weinig stroom hebt, kun je hem waarschijnlijk beter aansluiten, die alleen een ander deel van de PowerHub gebruikt. Een ander probleem dat ik zag, had te maken met de plaatsing op de magnetische oplaadstandaard. Ik heb het met drie telefoons geprobeerd en ik moest ze absoluut op de juiste plek plaatsen om er zeker van te zijn dat ze verbinding maakten.

Zijaanzicht van de Intelli Powerhub.

Die plek is natuurlijk in het midden, maar een centimeter eraf in elke richting kan het starten van de lading stoppen. Ik had hetzelfde probleem toen ik mijn telefoons horizontaal probeerde op te laden. Ik kon het doen, maar het was nog moeilijker om het “midden” in die richting te meten. Als je je telefoon hoe dan ook zijdelings wilt hebben, moet je waarschijnlijk gewoon een kabel gebruiken met een van de handige USB-poorten om ervoor te zorgen dat de stroom stroomt, of voor het geval je net als ik bent en altijd manieren vindt om je telefoon te laten vallen , zelfs als u hem niet vasthoudt.

Let op je vingers en druppels

Een van de belangrijkste toepassingen die je ziet in promotiemateriaal voor dingen die een telefoon rechtop houden, is dat iemand tijdens het koken naar zijn telefoon verwijst voor een oproep, recept of video. Ik doe dit soms, totdat mijn handen te vuil worden om mijn scherm mee aan te raken, dus ik snap het. Maar ik zou de PowerHub niet in mijn keuken gebruiken zonder enige aanpassing vanwege twee belangrijke factoren: de stopcontacten aan de achterkant. De twee stopcontacten van de PowerHub wijzen recht omhoog, wat ze misschien handiger in gebruik maakt, maar als ik met dit ding in de buurt zou koken, zou ik me altijd zorgen maken dat ik er iets in zou laten vallen. Water, olie, pannenkoekenbeslag … er bestaat geen vloeistof die geschikt is voor een stopcontact, en deze dingen staan ​​wijd open.

Close-up van de Intelli Powerhub.

Als u zich dezelfde zorgen maakt, kunt u waarschijnlijk gemakkelijker ademen als u vastzit in een aantal veiligheidsuitgangen. De stopcontacten zijn handig om te gebruiken waar ze zijn, maar ze voelen niet erg veilig. Ik zou graag wat van die handigheid opofferen als ze in plaats daarvan aan de kant stonden. Afgezien daarvan zou Intelli ook een paar doppen in de doos kunnen gooien en mensen aanmoedigen om ze te gebruiken.

Over het algemeen best cool

Afgezien van de onhandigheid van magnetisch opladen en de angst voor een elektrische dood, is de PowerHub een geweldig apparaat. De overvloed aan stekkers en poorten betekent dat je hem gewoon op je bureau kunt gooien en je geen zorgen hoeft te maken over het zoeken naar kabels of USB-blokken, want alles is precies daar. Het ziet er ook behoorlijk strak uit en houdt je telefoon in een optimale hoek van 60 graden, dus de standaard is handig, zelfs als je het oplaadstation niet elke keer kunt vinden. Het past geweldig op een bureau of een nachtkastje, zelfs als je twijfelt om het naar de keuken te brengen, waar je water leeft.