Skip to content

Is Verizon down… of ligt het aan jou?

8 de augustus de 2021
is verizon down or is it just you 5069423 437db7b54e7c4a758e5f445dfa5edaea

Als uw Verizon-kabel of internetverbinding niet lijkt te werken, is er mogelijk een storing in de Verizon-service in uw regio. Als u zich zorgen maakt over een storing in Verizon, is het belangrijk om te weten of de service voor u of voor iedereen niet beschikbaar is. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige maar belangrijke manieren om erachter te komen of jij het probleem bent of dat er op dit moment een internetstoring bij Verizon is.

Hoe weet u of Verizon niet beschikbaar is?

Verizon draadloze storingen in uw regio? Of ben jij het alleen? Probeer deze eenvoudige stappen om erachter te komen of er een storing in Verizon is voor iedereen. Je hebt een alternatieve internetverbinding nodig om deze te controleren. Je smartphone is het perfecte alternatief, op voorwaarde dat je wifi uitschakelt en het signaal van je mobiele telefoon gebruikt om verbinding te maken.

 1. Controleer de Verizon-ondersteuning Twitter-account voor updates. Je kunt het account ook tweeten om te vragen naar storingen in jouw regio, hoewel het misschien niet de snelste antwoorden biedt.

 2. Zoek op Twitter naar #Verizondown. Als de ISP voor iedereen niet beschikbaar is, zullen mensen er zeker over tweeten. Let goed op wanneer de tweets zijn verzonden, zodat je niet leest over een eerdere storing.

 3. Kijk op de Verizon-website voor storingen.

  Website met informatie over Verizon Service-uitval

  U moet inloggen op uw Verizon-account om te bevestigen voor uw regio.

 4. Gebruik een externe ‘statuschecker’-website voor onafhankelijke verificatie van hoe Verizon het momenteel doet. Populaire opties zijn onder meer Downdetector, Is It Down Right Now? en Outage.Report. Ze zullen u allemaal vertellen of Verizon werkt en opmerkingen van gebruikers met problemen bevatten.

Wat te doen als u geen verbinding kunt maken via Verizon

Als niemand anders een probleem met Verizon meldt, ligt het probleem waarschijnlijk aan uw kant. Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als Verizon goed lijkt te werken voor alle anderen, maar niet voor u.

 1. Start uw router of modem opnieuw op. Dit lost vaak netwerkproblemen op en is het beste wat u in eerste instantie kunt proberen.

 2. Controleer of uw Verizon-account tot nu toe volledig is betaald. Een onbetaalde rekening kan gevolgen hebben voor uw dienstverlening.

 3. Probeer een ander apparaat dat ook is verbonden met Verizon Wi-Fi. Schakel over naar je telefoon of tablet en kijk of dat werkt. Als dit het geval is, weet u dat uw probleem met één specifiek apparaat te maken heeft. Als dat het geval is, kunnen de volgende tips helpen om het probleem voor dat apparaat op te lossen.

 4. Wis de cache van uw browser.

 5. Wis de cookies van uw browser.

 6. Controleer uw computer op malware.

 7. Start je computer opnieuw op.

 8. Soms kan er een probleem zijn met uw DNS-server. Als u zich op uw gemak voelt om van DNS-server te wisselen, zijn er veel gratis en openbare methoden, maar deze kunnen voor de gemiddelde gebruiker complexere stappen vereisen.

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken via Verizon

Als niets de Verizon-verbinding voor u heeft opgelost, moet u mogelijk contact opnemen met de technische hulplijn voor verdere hulp. Probeer voor die tijd de pagina voor het oplossen van problemen voor meer gedetailleerd advies dat u thuis kunt proberen. Als alternatief lossen ISP-problemen zichzelf vaak op. Je kunt proberen het af te wachten voor het geval er een onaangekondigd probleem is aan het einde van Verizon. Hopelijk wordt het probleem redelijk snel verholpen.