Skip to content

Label uw slimme stekkers op de juiste manier met de Google Home-app

20 de juli de 2021
GettyImages 1036696812 86f3962bc39b4f1e8a727507f05368d7

Slimme stekkers zijn geweldig totdat je niet kunt zien welke stekker welk apparaat bestuurt; dan is het een raadspel. Nou, denk niet meer!

Je slimme stekkers staan ​​op het punt een stuk overzichtelijker te worden nu je met de Google Home-app ze allemaal kunt labelen met een apparaattype.

Apparaten labelen: Om je smart plugs te labelen, open je de Woning-app, tik je op de smart plug die je wilt labelen en ga je naar de instellingen. Tik daar op Typeen kies vervolgens het meest geschikte label. Momenteel kunt u Smart Light, Airconditioner, Koffiezetapparaat, Luchtontvochtiger, Ventilator, Verwarming, Luchtbevochtiger, Waterkoker, TV of Smart Plug kiezen.

Beschikbaarheid: De nieuwe functie werd aanvankelijk ontdekt door 9to5Google, die merkte dat het ongeveer een week voordat het naar Android kwam naar de iOS-versie van de Google Home-app kwam. Als je de optie ‘apparaattype’ niet zelf ziet, zorg er dan voor dat je hebt geüpdatet naar de nieuwste versie van de Google Home-app. iOS staat op versie 2.25.105; Android is 2.25.1.5.

Waar het op neerkomt:: Slimme stekkers zijn veel handiger dan opstaan ​​en een schakelaar omdraaien (en het is meer futuristisch), en hun goedkope prijs maakt ze gemakkelijk te pakken te krijgen. Deze nieuwe quality of life-update van Google moet ze nog aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker maken.

Via: Android Police

Meer informatie over Google Home