Skip to content

Skullcandy’s Dime-oordopjes zijn bijna onverslaanbaar

30 de juni de 2021
skullcandy dime earbuds in use acea26a5f6ed40af90219afa183d98d9

Belangrijkste leerpunten

  • Skullcandy brengt krachtige audioprestaties naar een klein ontwerp met zijn nieuwe Dime-oordopjes.
  • De Skullcandy Dimes zijn niet perfect, maar de tekortkomingen worden gecompenseerd met een geweldige geluidskwaliteit (voor slechts $ 25) en algehele draagbaarheid.
  • Als je met een budget werkt, zijn de Skullcandy Dime True Wireless Earbuds een van de beste opties die momenteel beschikbaar zijn.

Skullcandy’s Dime echte draadloze oordopjes leveren een fantastische geluidskwaliteit die je niet zou verwachten van een paar goedkope oordopjes. Skullcandy heeft in de loop der jaren een behoorlijke reputatie opgebouwd. Of je nu iemand bent die is opgegroeid met de verschillende producten van het bedrijf, of iemand die de voorkeur geeft aan de hogere kwaliteit en duurdere opties, je herkent de naam waarschijnlijk. Ondanks dat ze naam hebben gemaakt in de budgetaudiomarkt, zijn de goedkopere draadloze opties van Skullcandy nooit echt blijven hangen. Het nieuwste paar van het bedrijf, de Skullcandy Dime, zou echter precies kunnen zijn waar het budget-oordopjespubliek op heeft gewacht. Het is gemakkelijk om naar het prijskaartje van $ 25 op de Skullcandy Dime te kijken en het af te schrijven, maar dit budgetvriendelijke paar knoppen is de investering meer dan waard, hoewel ze niet helemaal perfect zijn.

Machtig Klein

Een van de grootste aantrekkingskrachten van de Skullcandy Dime is de grootte. Beide oordopjes zijn klein, net iets groter dan een Amerikaans dubbeltje. Hun stelen zijn ook kort, waardoor ze mooi in je oor passen. Elk heeft kleine, middelgrote en grote opties voor de siliconen uiteinden die in je oor steken, die de oordopjes op hun plaats houden en ook helpen om te isoleren tegen geluiden van buitenaf.

Skullcandy Dime-oordopjes voor het geval naast een sleutelhanger ter vergelijking

Elke oordop heeft ook bedieningselementen ingebouwd in de logoknop aan de zijkant, zodat je het afspelen, het volume kunt regelen en zelfs gesprekken kunt beëindigen of aannemen met een druk op de knop. Je kunt er ook voor kiezen om slechts één oordopje tegelijk te gebruiken; misschien heb je ze niet allebei nodig, of wil je de batterij in die tweede bewaren voor wat later. Omdat elke knop echter maar één knop heeft, zijn sommige bedieningselementen afhankelijk van het gebruik van beide tegelijkertijd. Wanneer hij wordt opgeborgen in de meegeleverde oplaadcassette, is de Dime kleiner dan de meeste sleutelhangers, waardoor hij extreem gemakkelijk mee te nemen is, waar je ook gaat. De case wordt ook geleverd met een kleine sleutelhanger-aansluiting, zodat je hem gemakkelijk kunt verbinden met je sleutels, tas of elk ander item waar je hem aan wilt opbergen.

Groot geluid

Ondanks het gemak dat de Skullcandy Dime biedt, is dat allemaal voor niets als de geluidskwaliteit slecht is. Gelukkig is dat hier niet het geval.

De Dime volgt op de typische Skullcandy-manier en zorgt voor een zwaar, basachtig geluid. Dit werkt goed voor het luisteren naar muziek of audio met een echt pittige soundscape zoals hiphop, rock en metal. Als je de voorkeur geeft aan meer gemakkelijk luisteren, lichte rock of iets met veel hoge tonen, zul je merken dat veel ervan erg warrig overkomt. Ik zou niet zeggen dat de audiokwaliteit vergelijkbaar is met wat je zou verwachten van meer premium merken, maar als je de $ 149 niet wilt uitgeven voor een paar AirPods, en het niet erg vindt om een ​​paar compromissen te sluiten, dan is de Skullcandy Dime is uitzonderlijk voor de prijs die u betaalt.

De kosten van betaalbaarheid

Het vinden van goede budgetvriendelijke technische uitrusting is altijd geweldig, maar meestal heeft die lagere prijs een prijs. Een van de grootste minpunten van de Skullcandy Dime is het feit dat hij maar drie en een half uur kan worden opgeladen. De oplaadcassette kan nog eens acht en een half uur opladen, waardoor je in totaal 12 uur batterijduur hebt voordat je hem weer moet aansluiten. “Het is gemakkelijk om naar het prijskaartje van $ 25 op de Skullcandy Dime te kijken en te schrijven maar dit budgetvriendelijke paar toppen is de investering meer dan waard.” Als je de Dime alleen wilt gebruiken om te joggen of naar de sportschool te gaan, zul je waarschijnlijk geen problemen opmerken – hij heeft zelfs een IPX4-classificatie voor zweet- en waterbestendigheid.

Aan de andere kant, als je graag de hele dag naar muziek luistert op je werk, zul je merken dat je de hele dag moet stoppen en opladen. Het kleine en goedkope ontwerp betekent ook elders bezuinigingen. Het totale pakket is van plastic, wat betekent dat het niet zo duurzaam zal zijn als andere opties die er zijn. De oplaadkabel is ook extreem kort, dus koop een USB-verlenger om te voorkomen dat hij uit de muur hangt. De Skullcandy Dime is niet de beste set echte draadloze oordopjes die er zijn. Maar voor de prijs is het bijna onverslaanbaar.