Skip to content

7 Beste gratis comedyfilmwebsites

3 de juli de 2021
500816663 56a325205f9b58b7d0d09531

U kunt honderden gratis komediefilms online vinden, waardoor u geld bespaart, en u hoeft ook niet meer de deur uit om een ​​dvd te huren of een bioscoop te bezoeken. Deze gratis filmsites hebben in de loop der jaren veel komedies vertoond, waaronder: Charlie Bartlett, Bruno, American Pie Presents: The Book Of Love, Shaun of the Dead, Beverly Hills Ninja, Klik, en camper, onder veel meer. Als u op zoek bent naar iets klassiekers, zijn er enkele oudere komische films, waaronder: Some Like It Hot, Blondie on a Budget, Navy Blues, Smart Alecks, en Op jacht naar problemen.

Je kunt ook komedies tegenkomen waar je nog nooit van hebt gehoord, die misschien wel de meest unieke en grappige film blijken te zijn die je in lange tijd hebt gezien. Omdat ze gratis te bekijken zijn, voel je je meer op je gemak als je de kans op iets nieuws waagt. Gebruik deze lijst met gratis film-apps om te zien waar je onderweg komedies kunt kijken. Je kunt ook onze keuzes voor andere genres bekijken, zoals documentaires, actiefilms, drama’s en kinderfilms. Als streamen niet jouw ding is, overweeg dan om gratis films te downloaden. Als je zin hebt om naar je grappige films te gaan, hebben we een overzicht van hoe je gratis films van Redbox kunt krijgen.

Komediefilms bij Crackle

Wat we leuk vinden?

 • Goede selectie van inhoud.
 • Gratis dienst.
 • Beschikbaar op veel platforms, ook op veel Smart TV-toestellen.

Wat we niet leuk vinden

 • Catalogus, hoewel robuust, heeft een wisselvallig gevoel.
 • De gebruikersinterface heeft een verouderd gevoel.

Crackle heeft ongeveer 50 volledige komedies die volledig gratis te bekijken zijn. U kunt bladeren op jaar, titel en films die deze week worden aanbevolen om uw selectie te verfijnen.

Blankman, Man On The Moon, Bruno, American Pie Presents: The Book Of Love, Balls Out: Gary The Tennis Coach, Woke Up Dead Movie, Shaun of the Dead, Beverly Hills Ninja, Klik, en RV zijn slechts enkele van de komedies die u kunt bekijken. Crackle heeft ook ongeveer 20 gratis tv-sitcoms, zoals De Jeffersons, Good Times, Dilbert, 10 items of minder, en Allemaal In De Familie.

Gratis komedies bij Popcornflix

Screenshot van het Popcornflix-logo

Wat we leuk vinden?

 • Aangeboden door een filmdistributeur, dus de inhoud is volkomen legaal om te bekijken.
 • Apps voor veel verschillende platforms.

Wat we niet leuk vinden

 • Het browservenster is een beetje druk en leidt af van de film.
 • De catalogus weerspiegelt de middenklassestatus van Screen Media Ventures – je krijgt veel goede dingen, maar minder topinhoud.

Popcornflix heeft verschillende genres van gratis films, waarvan er één specifiek voor komedies is, die je kunt selecteren in het menu bovenaan de website. Films kunnen worden gesorteerd op meest populair of op titel. The Grand Theft, Black Spring Break, My Girlfriends Boyfriend, The Hustle, Side By Each, Entropy, en Op heterdaad betrapt zijn enkele voorbeelden van de gratis komedies die je kunt streamen vanaf Popcornflix.

Comedy’s van klassieke bioscoop online

Screenshot van Classic Cinema Online

Wat we leuk vinden?

 • Goede verzameling stomme films.

Wat we niet leuk vinden

 • Niet veel inhoud.
 • Inhoud is afkomstig van YouTube.

Tientallen gratis klassieke komedies zijn verkrijgbaar bij Classic Cinema Online. Sommige films zijn gecategoriseerd als romantische komedies en andere zijn stomme films.

I’m From Arkansas, Some Like It Hot, Blondie on a Budget, Navy Blues, Smart Alecks, Topper, en drie echtgenoten zijn enkele van de komedies die je kunt bekijken met Classic Cinema Online.

Gratis online komedies van Pluto TV

Screenshot van het logo van de Pluto TV-website

Wat we leuk vinden?

 • Goed site-ontwerp – ziet eruit als een kabel-tv-interface.
 • Videoprestaties van hoge kwaliteit.

Wat we niet leuk vinden

 • Frequente advertenties.
 • Inhoud wordt weergegeven in een stationsachtig formaat, niet in een catalogusformaat.
 • De meeste inhoud lijkt films en tv-programma’s van gemiddeld tot laag niveau te zijn, geen favorieten van fans of blockbusters.

Pluto TV is een andere bron van gratis online comedyfilms en tv-shows. Er zijn twee manieren om komische video’s te vinden op Pluto TV… De eerste is via de Pluto TV mobiele app. Je kunt kiezen uit een lijst met komedies zoals Legaal blond (1 en 2), Barbershop, Stan Helsing, Wedding Daze, Inbetweeners, Bill & Ted’s Bogus Journey, en Dode man op Campus.

De andere manier om gratis komedies op Pluto TV te vinden, is door ze live te bekijken via kanaal 60 en anderen. Films worden hier 24/7 afgespeeld en elke week worden er nieuwe toegevoegd, maar ze kunnen ook worden gemengd met films uit andere genres zoals drama’s of romantische films. On-demand komedies zijn ook beschikbaar, wat betekent dat je ze op elk moment en zo vaak als je wilt kunt bekijken. Pluto TV staat ook bekend om hun tv-shows. Je kunt comedy-specifieke shows krijgen van een groot aantal comedykanalen, waaronder The Onion en CRACKED.

Gratis online komedies bij Retrovision

Screenshot van het Retrovision-logo

Wat we leuk vinden?

 • Veel films in het publieke domein – geweldig voor de klassiekers.
 • Retrovision host meestal zijn eigen inhoud, dus het risico op inbreuk op het auteursrecht is laag.

Wat we niet leuk vinden

 • Veel advertenties.
 • In sommige gevallen is de videokwaliteit laag – lager dan het zou moeten zijn, zelfs voor zeer oude films.

Meer klassieke komediefilms zijn te vinden op Retrovision, dat een lijst van één pagina vol komedies heeft. Sommige van deze gratis komedies bevatten: A Bucket of Blood, Time of Your Life, Traffic Guard, Chasing Trouble, Road to Bali, St. Benny the Dip, Irish Luck, Malice in the Palace, The Man Who Walked Alone, No Limit, en Star Trek – Het 47-complot.

Gratis comedyfilms bij Tubi

Tubi-logo

Wat we leuk vinden?

 • Partners met groepen zoals Starz en Paramount, dus het biedt een behoorlijke catalogus met legale inhoud.
 • Veel speciale mobiele apps en apps voor embedded platforms.

Wat we niet leuk vinden

 • Voor sommige inhoud is registratie vereist.
 • Tal van advertenties.

Duizenden gratis films en tv-programma’s zijn beschikbaar via Tubi, en ze kunnen allemaal worden bekeken op een aantal mobiele apparaten naast een computer. Enkele van de gratis komedies bij Tubi zijn: Volledig geladen, Jeff die thuis woont, Eldorado, hij is veel beroemder dan jij, 10 jaar later, Johan, Ghost Team One, en Droomwereld.

Er is ook een hele sectie bij Tubi die alleen is bedoeld voor stand-upcomedyvideo’s. Voor sommige films moet u inloggen om ze te kunnen bekijken, maar registratie is gratis en duurt slechts enkele ogenblikken.

Komediefilms streamen op YouTube

YouTube-logo

Wat we leuk vinden?

 • Uitgebreide catalogus.
 • Beschikbaar op elk platform.

Wat we niet leuk vinden

 • Geen garantie dat inhoud legaal is om te bekijken of te downloaden.
 • Geen catalogiseringssysteem om bijvoorbeeld komediefilms te identificeren.

YouTube staat algemeen bekend om zijn muziekvideo’s, filmtrailers en andere soorten online video’s, maar er zijn ook veel films die je gratis kunt bekijken. YouTube laat je niet naar films zoeken op genre, wat betekent dat je door alle films moet scrollen om er een te vinden die je wilt bekijken.