Skip to content

Adobe Photoshop voor slechts $79,95… Is deze prijs echt?

15 de augustus de 2021
quozio If you give these sites 56a454d43df78cf77281dff2 5c6ee03b46e0fb0001b68166

Adobe Photoshop voor slechts $79,95… Is deze prijs echt? Iedereen houdt ervan om veel te krijgen, maar als die geweldige aanbieding op Photoshop te mooi klinkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook zo! Legitieme kopieën van Photoshop zijn over het algemeen alleen beschikbaar via uw Creative Cloud-abonnement. Als u een site vindt die een prijs aanbiedt die ver buiten de lijn ligt, is dat hoogstwaarschijnlijk niet een legale kopie. Photoshop is tenslotte waarschijnlijk de meest illegale software ter wereld. Het internet heeft het gemakkelijk gemaakt en nu zijn er tal van sites die bereid zijn uw geld aan te nemen voor een vervalst exemplaar van Photoshop. Als u deze sites uw creditcardnummer geeft, kan het verliezen van uw geld het minste van uw problemen zijn – u stelt uzelf bloot aan virussen, spyware, identiteitsdiefstal en meer.

Piraterij herkennen?

Hier zijn enkele aanvullende tips voor het spotten van piraterij, rechtstreeks van Adobe:

Als een aanbieding te mooi klinkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook zo. Controleer een gerenommeerde winkelsite om de marktprijs voor de software op te zoeken. Als er meer dan 20% korting is op de adviesprijs zonder Adobe-kortingen, dan is er een aanzienlijk risico dat de verkoper:

  • Proberen OEM-bundelkopieën door te verkopen zonder de vereiste hardware,
  • Proberen producten die zijn losgekoppeld van een Adobe Collection of Suite door te verkopen,
  • Proberen om een ​​educatieve versie van software door te geven als een volledige winkelversie,
  • Proberen een namaak of illegaal product te verkopen (meestal geleverd op CD-R) met een gebarsten of vals serienummer,
  • Proberen een upgradeversie te leveren met een vervalste vorige versie als een “volledige” versie van de huidige software, of
  • Een product proberen door te verkopen dat is gestolen van een wederverkoper of detailhandelaar.

Als Photoshop buiten je budget is geprijsd, kan het zijn dat je het echt niet nodig hebt. Photoshop Elements biedt veel van dezelfde functionaliteit als Photoshop, voor een fractie van de prijs. in feite is Elements vaak de favoriete foto-editor in K-12 onderwijsinstellingen.

Studentenkortingen zijn echt

Als u een student of docent in uw huishouden heeft, kunt u mogelijk ook in aanmerking komen voor gereduceerde prijzen voor academische versies van Photoshop. U kunt ook Affinity Photo en Luminar overwegen. Beide zijn alleen Mac-beeldbewerkingstoepassingen en zijn aanzienlijk lager geprijsd dan Photoshop, maar hebben veel van de functies die in Photoshop te vinden zijn. Luminar kan zelfs worden gebruikt als een Photoshop-plug-in. Geef ook geen korting op Foto’s van Apple en Google Foto’s. Beide bieden de mogelijkheid om rudimentaire bewerkingen uit te voeren of effecten op foto’s toe te passen. beide zijn gratis.

Gebruik uw tablet

Een ander gratis alternatief zou in je zak of op je tablet kunnen zitten. Adobe heeft een aantal apps – Photoshop Fix en Photoshop Mix waarmee je behoorlijk interessant Photoshop-werk kunt doen op je Android- of iOS-apparaat. Ze hebben zelfs een functie waarmee je, als je een Creative Cloud-account hebt, je afbeelding naar Photoshop kunt sturen. Wanneer u thuiskomt, is de afbeelding geopend in Photoshop en wacht op u om aan het werk te gaan. niet alleen dat, maar de afbeelding wordt toegevoegd aan uw Creative Cloud-bibliotheek en beschikbaar voor gebruik in een van de Creative Cloud-toepassingen.