Skip to content

Een goedkope of gerenoveerde iPad kopen?

22 de juli de 2021
woman cafe ipad 56a532b63df78cf77286de87

Wat is er beter dan een iPad? Een goedkope iPad. De iPad is een geweldig apparaat, maar het kan nog steeds net zoveel kosten als een laptop op instapniveau, zelfs als je voor het goedkoopste model gaat. En als je een dataverbinding nodig hebt, kun je meer geld toevoegen aan de prijs. Maar voordat u besluit dat u er geen kunt betalen, laten we eens kijken naar enkele manieren waarop u de aanschaf van de iPad goedkoper kunt maken.

Ga Mini

Wil je geld van de prijs van de iPad kloppen? Sluit de iPad Mini niet af. De iPad Mini 4 is exact dezelfde tablet als de iPad Air 2 en de vernieuwing van 2019 in de vorm van de iPad Mini 5 behoudt dezelfde basisvormfactor. Het enige wat er “mini” aan is, is het formaat, en dat kan juist een voordeel zijn. De kleinere 7,9-inch tablet kan veel gemakkelijker onderweg zijn dan zijn 9,7-inch grote broer. Het is niet alleen draagbaarder als u buitenshuis bent, maar het is ook mobieler in huis, waardoor u gemakkelijk de keuken in kunt lopen terwijl u uw favoriete applicatie gebruikt. Het grootste nadeel hier is dat je zou kunnen struikelen over wat rommel in de keuken.

Ga met de laatste generatie mee

Een andere gemakkelijke manier om de prijs van een iPad te verlagen, is door voor de laatste generatie te gaan in plaats van voor de nieuwste en beste te gaan. Net als de iPad Mini 4, begint de iPad van de laatste generatie ongeveer $ 100 goedkoper dan het huidige model. Je offert wel de meest up-to-date functies op, maar als je wat geld wilt besparen en echt dat grotere scherm nodig hebt, kan het oudere model je beste deal zijn.

Ga Mini en de laatste generatie

Hier kun je een behoorlijk goede iPad krijgen. Je offert dezelfde functies op door met de laatste generatie mee te gaan, en het zal in het kleinere pakket komen, maar er is misschien geen andere tablet op de planeet die in de buurt komt van alles wat de laatste generatie Mini kan doen en nog steeds onder valt een paar honderd dollar.

Koop een gerenoveerde iPad

Een andere gemakkelijke manier om de prijs van een iPad te verlagen, is door een gerenoveerd apparaat te kopen. In feite is dit een goede truc met veel apparaten, van laptops tot gameconsoles. De online winkel van Apple verkoopt een breed scala aan gerenoveerde iPads en u kunt meestal besparen op de prijs. Als je dit combineert met het kopen van de laatste generatie iPad of een iPad mini, kun je een geweldig apparaat krijgen voor redelijk goedkoop. Maakt u zich zorgen over het kopen van een refurbished toestel? Een gereviseerde iPad van Apple wordt geleverd met dezelfde garantie van 1 jaar die u krijgt bij een nieuwe iPad, wat de zorgen over het kopen van een refurbished iPad kan wegnemen. Het is ook mogelijk om een ​​opgeknapte iPad te kopen bij andere retailers zoals Best Buy of Newegg, maar als het apparaat dat je zoekt niet verkrijgbaar is bij Apple, kun je het beste een paar weken wachten om te zien of dat specifieke model beschikbaar komt.

Koop gebruikt bij Amazon of eBay

Wist je dat je gebruikte producten bij Amazon kunt kopen? Ga naar Amazon, zoek naar de iPad en klik op het model dat je wilt kopen. Op de detailpagina van het product ziet u hoeveel gebruikte units ze te koop hebben. Deze iPads worden in verschillende winkels verkocht en u kunt niet alleen details over de iPad zien, zoals de staat waarin het apparaat zich bevindt, maar u kunt ook de tevredenheidsbeoordeling van de verkoper zien. Een andere goede keuze voor het kopen van een gebruikte iPad is eBay. De populaire veilingsite biedt twee manieren om een ​​iPad te kopen: een standaardveiling waarbij u de hoogste bieder bent en een “Koop het nu”, waarbij de verkoper een specifieke prijs op het item plaatst. Wanneer u op eBay koopt, is het belangrijk om alle details te lezen voordat u een bod uitbrengt. U wilt de status van de iPad, het retourbeleid van de verkoper en de beoordeling van de verkoper bekijken voordat u de iPad koopt. U wilt ook de verzendkosten noteren en de totale prijs vergelijken met andere opties. Soms komt een goede deal op eBay met een vrij hoge verzendkosten. Het kopen van een gebruikte of open doos van Amazon of eBay wordt geleverd met een tevredenheidsgarantie, dus maak je geen zorgen als je bang bent dat je een kapotte iPad krijgt, of erger nog, helemaal geen iPad. Als je het item niet ontvangt in de staat waarin het op de pagina is beschreven, neem dan gewoon contact op met Amazon of eBay.

Koop bij een vriend

Misschien is de gemakkelijkste, probleemloze manier om op een gebruikte iPad te besparen, er een te kopen van een vriend. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u iets anders krijgt dan geadverteerd, omdat u het kunt uitproberen voordat u koopt, en u hoeft zich geen zorgen te maken over de uitwisseling zoals u doet bij het kopen van Craigslist. Het enige probleem hier is het vinden van een goede prijs die een reële waarde is voor alle betrokkenen. Er zijn nog een aantal dingen die u moet controleren en controleren voordat u een gebruikte iPad koopt, zoals het terugzetten naar de fabrieksinstellingen om ervoor te zorgen dat Zoek mijn iPad is uitgeschakeld.

Pas op voor Craigslist

Craigslist en andere online geclassificeerde advertenties kunnen een geweldige manier zijn om een ​​goede deal voor een product te krijgen, maar ze houden ook een risico in. Als de iPad in de originele verpakking zit, open dan altijd de doos en zet de iPad aan om te controleren of deze werkt. Maak uzelf vertrouwd met het instellen van een iPad voor het eerste gebruik, zodat u weet wat u zou moeten zien en doorloop de eerste paar stappen om ervoor te zorgen dat het apparaat correct werkt, maar voltooi de stap waarin u om uw Apple vraagt ​​niet ID KAART.

Vermijd Penny Auction-websites

Je hebt waarschijnlijk de advertenties gezien die je een kans beloven om een ​​iPad te kopen voor zo goedkoop als $ 34,92 of een even absurde prijs. En als je dacht dat het een soort oplichterij moet zijn, heb je gedeeltelijk gelijk. Het is moeilijk om ze te classificeren als een regelrechte zwendel omdat ze de producten verkopen, maar de manier waarop het systeem werkt, is dat je moet betalen om gewoon op producten te bieden. Dit betekent dat elke keer dat u een bod van $ 16,41 of $ 17,23 uitbrengt, u geld aan de website betaalt, ongeacht of u het laatste bod wint of niet. Als je veel geluk hebt, kun je een goedkope iPad krijgen zonder veel te betalen. Maar voor elke persoon die een goedkoop bod wint, zijn er tientallen en zelfs honderden mensen die $ 5, $ 10 of zelfs $ 20 of meer uitgeven voor het product dat het bod niet heeft gewonnen. En vanwege de verslavende aard van het plaatsen van biedingen, zou je gemakkelijk honderden dollars kunnen uitgeven om een ​​van deze producten te winnen zonder ooit het laatste bod te winnen. Niet overtuigd dat je moet gaan gebruiken? Koop een nieuwe iPad en krijg gemoedsrust.