Skip to content

Hoe de NBA Livestream te bekijken (seizoen 2020-2021)

18 de juli de 2021
nbalebron 5c7da11846e0fb00011bf395

Het streamen van NBA-games is eenvoudig, maar het is ook ingewikkeld omdat er veel plaatsen zijn om een ​​NBA-livestream te bekijken. ABC, TNT, ESPN, NBA TV en verschillende regionale sportnetwerken hebben uitzendrechten voor NBA-games, dus je hebt toegang tot streamingbronnen nodig als je de beste dekking wilt.

Evenementdetails

Het NBA-seizoen 2020-2021 begon op 22 december 2020 om 19.00 uur EST op TNT. We laten je de beste opties zien voor het bekijken van NBA-livestreams op ABC, TNT, ESPN, NBA TV en NBA League Pass. Als geen van deze voor u werkt, hebben we enkele bronnen voor gratis NBA-livestreams die u kunt bekijken.

Hoe het NBA-seizoen te bekijken

Vier nationale netwerken delen de rechten om wedstrijden in het reguliere seizoen en na het seizoen uit te zenden. Sommige games zijn ook beschikbaar op regionale sportnetwerken. Dat betekent dat je het beste kunt kijken met een kabelabonnement of een abonnement op een kabelvervangende streamingdienst. Elk team in de NBA speelt 82 wedstrijden per seizoen. Het is dus onwaarschijnlijk dat iemand elke wedstrijd zou willen of kunnen bekijken. Als je je opties open wilt laten en zoveel mogelijk games wilt bekijken, zorg er dan voor dat je op een of andere manier toegang hebt tot deze kanalen:

 • abc: Wedstrijden worden gedurende het hele seizoen wekelijks uitgezonden op ABC op zaterdagavond en zondagmiddag. Sommige playoff-wedstrijden worden op ABC getoond en de hele NBA-finale wordt uitgezonden op ABC.
 • ESPN: Doubleheaders worden het hele seizoen op woensdag- en vrijdagavond uitgezonden op ESPN. De Western Conference Finals zijn ook op ESPN.
 • TNT: Doubleheaders worden op dinsdag- en donderdagavond uitgezonden op TNT. De Eastern Conference Finals zijn ook op TNT.
 • NBA-tv: Tijdens het reguliere seizoen worden bijna elke avond wedstrijden uitgezonden op NBA TV. Sommige playoff-wedstrijden zijn ook op dit netwerk.
 • Regionale sportnetwerken: Deze netwerken hebben de rechten om lokale teams uit te zenden. Als u een regionaal sportnetwerk in uw regio heeft, heeft dit mogelijk de rechten om de wedstrijden van uw lokale NBA-team uit te zenden.

Hoe de NBA te streamen op een streamingdienst

Aangezien NBA-games worden uitgezonden op vier netwerken en een verscheidenheid aan regionale sportnetwerken, is de beste manier om zoveel mogelijk games te vangen het gebruik van een streamingdienst. Om een ​​televisiestreamingservice te gebruiken, heb je snel internet nodig en ten minste één apparaat dat kan streamen, zoals een computer, een telefoon, een settopbox zoals een Roku of een gameconsole. Deze streamingdiensten bieden unieke line-ups van kanalen, dus sommige zijn beter om naar de NBA te kijken dan andere. De streamingdiensten in deze lijst bieden een soort gratis proefversie, zodat je NBA-games kunt streamen zonder van tevoren te betalen. Dit zijn de populairste streamingdiensten en de relevante kanalen die elk worden aangeboden:

ESPN TNT NBA-tv abc
YouTube TV Ja Ja Ja De meeste markten
Hulu Met Live TV Ja Ja Nee De meeste markten
AT&T TV Nu Ja Ja Ja (sommige plannen) De meeste markten
Sling TV Ja Ja Toevoegen Beperkte markten
fuboTV Nee Ja Ja De meeste markten

YouTube TV is de beste optie voor het streamen van NBA-games gedurende het seizoen en na het seizoen. Het omvat ESPN, TNT, NBA TV en het heeft ook ABC in de meeste markten. AT&T TV Now is ook een goede keuze, afhankelijk van uw regio, maar de vereiste kanalen zijn niet inbegrepen bij goedkopere abonnementen. Sling TV is ook een goede optie, maar alleen als je in een van de weinige markten woont waar ze een livestream van ABC kunnen bieden. fuboTV en Hulu met Live TV zijn de slechtste opties voor het streamen van de NBA. fuboTV heeft geen ESPN en Hulu met Live TV heeft geen NBA TV. De beschikbaarheid van ABC van deze diensten is gebaseerd op uw postcode. Als een service geen overeenkomst heeft met de ABC-partner in uw regio, kunt u geen NBA-games livestreamen op ABC via die service.

Hoe de NBA te streamen met NBA League Pass

NBA League Pass is een abonnementsservice waarmee je NBA-games kunt streamen. Het heeft drie prijsniveaus en elk geeft u een ander toegangsniveau. Met de goedkoopste versie kun je games van één team streamen. De duurste versie geeft je toegang tot de meeste spellen die mogelijk zijn. Hoewel NBA League Pass veel flexibiliteit biedt, is het onderhevig aan black-outregels. Dat betekent dat je mogelijk geen games van je lokale team kunt streamen, afhankelijk van waar je woont, en dat nationaal uitgezonden games mogelijk ook worden uitgeschakeld. NBA League Pass biedt gedurende het seizoen een paar keer gratis proefperiodes. Als er geen gratis proefperiode beschikbaar is wanneer u zich aanmeldt, betaalt u meteen voor uw abonnement of wacht u op de volgende gratis proefperiode. Zo stream je NBA-games met NBA League Pass:

 1. Navigeer naar nba.com/leaguepass

 2. Scroll naar beneden, bekijk de opties en selecteer Koop nu.

  NBA League-pas

 3. Kies een abonnement en kies Kopen of Kies team.

  Een screenshot van de abonnementsopties van de NBA League Pass.

  Als jij kiest Kies team, kies een team. Je kunt alleen de games van dat team streamen en er zijn normale black-outs van toepassing. Als je geblokkeerd bent om naar je lokale team te kijken, zal het kiezen van je lokale team de black-out niet omzeilen.

 4. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden en doorgaan om in te loggen op uw bestaande NBA-account, of klik op Maak account om een ​​nieuwe account aan te maken.

  Het inlogscherm van de NBA League Pass.

 5. Voer uw creditcardgegevens in, accepteer de algemene voorwaarden en klik vervolgens op Betaling verwerken.

  De NBA League Pass-overeenkomst.

 6. Nadat je een abonnement hebt gekocht, kun je NBA-games bekijken op NBA.com of een ander compatibel mobiel apparaat via de NBA-app.

Livestream het NBA-seizoen op je telefoon, tablet of streamingapparaat

Als je NBA-games op je mobiele apparaat, settopbox of gameconsole wilt bekijken, heb je de juiste app nodig. Voor elk van deze apps is een bepaald type abonnement vereist. Met de ESPN-, TNT- en ABC-apps kun je NBA-games alleen livestreamen als je een kabelabonnement hebt. Met de NBA-app kun je alleen wedstrijden live streamen als je een NBA League Pass-abonnement hebt. Hier zijn enkele van de apps waarmee je NBA-games kunt streamen:

 • iOS: YouTube TV, ESPN, TNT, ABC, NBA
 • Android: YouTube TV, ESPN, TNT, ABC, NBA
 • Amazon-apparaten: ESPN, TNT, ABC, NBA
 • Roku: YouTube TV, ESPN, TNT, ABC, NBA
 • PS4: ESPN, NBA
 • Xbox One: YouTube TV, ESPN, TNT, NBA

We bieden links naar de YouTube TV-app omdat deze voor de meeste mensen de beste NBA-dekking biedt. De andere streamingdiensten hebben ook mobiele apps.

Gratis online sportwebsites om NBA-games te streamen

Wanneer de officiële bronnen niet werken, is de laatste optie om een ​​onofficiële gratis online sportstreamingsite te gebruiken. Deze onofficiële sites linken naar gratis streams, maar hebben niet de rechten om NBA-games te streamen. Hier zijn enkele gratis sportstreamingsites waar je meestal NBA-streams kunt vinden. Meer van Lifewire

 • Sportfans streamen NBA-play-offs

  Livestreamen van de NBA Play-offs (2021)

 • De Staat van de Unie streamen op een tablet.

  Hoe de State of the Union te bekijken (2022)

 • Mensen die de NBA Finals livestreamen op verschillende apparaten

  Hoe de livestream van de NBA-finale (2021) te bekijken

 • Belmont Park op tablet en smartphone

  Hoe de livestream van Belmont Park te bekijken (2022)

 • Tampa Bay en Toronto vechten het uit voor de 2019 Stanley Cup-play-offs.

  Hoe de Stanley Cup-livestream te bekijken (2022)

 • Indy-auto's racen in de Indianapolis 500-race.

  Hoe de Indy 500 Live Stream (2022) te bekijken

 • World Series - Tampa Bay Rays tegen Los Angeles Dodgers - Game Six.

  Hoe MLB-spellen online te streamen en te bekijken (2021)

 • Een man kijkt naar Amazon Prime-sport op zijn televisie.

  Sport kijken op Amazon Prime

 • Rafael Nadal strijdt om overwinning op French Open

  Hoe de Franse Open Live Stream (2022) te bekijken

 • Twee lachende mensen kijken naar iets op hun iPhone

  44 apps om tv te kijken op je iPhone

 • Novak Djokovic baant zich een weg naar de overwinning op het US Open Tennis Championship.

  Hoe de US Open Tennis Live Stream (2021) te bekijken

 • Annabel Jones, Charlie Brooker, Dave Chappelle en Russell McLean wonen de 2019 Netflix Primetime Emmy Awards bij

  Hoe de Emmy’s Live Stream te bekijken (2021)

 • Paardenrennen op de Kentucky Derby in Churchill Downs

  Hoe de Kentucky Derby Live Stream te bekijken (2022)

 • Cejudo geeft een verwoestende kick op UFC op ESPN+ fight night.

  Live streamen van UFC-gevechten met ESPN+ (2021)

 • Hoe donderdagavondvoetbal te streamen

  Hoe donderdagavondvoetbal te streamen

 • Vier mannen kijken naar een voetbalwedstrijd

  Hoe de Super Bowl te bekijken en online te streamen (2022)

reddingsdraad

Volg ons

 • Facebook

 • Over ons
 • Reclame maken
 • Privacybeleid
 • Cookie beleid
 • carrières
 • Redactionele richtlijnen
 • Contact
 • Gebruiksvoorwaarden
 • EU-privacy
 • Privacyverklaring Californië
 • TRUSTe

Uw privacyrechten

Lifewire en onze externe partners gebruiken cookies en verwerken persoonlijke gegevens zoals unieke identificatiegegevens op basis van uw toestemming om informatie op een apparaat op te slaan en/of te openen, gepersonaliseerde advertenties weer te geven en voor inhoudsmeting, doelgroepinzicht en productontwikkeling. Klik hieronder om uw toestemmingskeuzes voor Lifewire.com te wijzigen of in te trekken, inclusief uw recht om bezwaar te maken wanneer een legitiem belang wordt gebruikt. U kunt uw instellingen op elk moment bijwerken via de link “EU-privacy” onderaan elke pagina. Deze keuzes worden wereldwijd aan onze partners gesignaleerd en hebben geen invloed op de browsegegevens. Lijst met partners (leveranciers)

Wij en onze partners verwerken gegevens om:

Scan actief apparaatkenmerken voor identificatie. Gebruik nauwkeurige geolocatiegegevens. Informatie op een apparaat opslaan en/of openen. Selecteer gepersonaliseerde inhoud. Maak een gepersonaliseerd inhoudsprofiel. Meet advertentieprestaties. Selecteer basisadvertenties. Maak een gepersonaliseerd advertentieprofiel. Selecteer gepersonaliseerde advertenties. Pas marktonderzoek toe om doelgroepinzichten te genereren. Inhoudsprestaties meten. Ontwikkelen en verbeteren van producten. Lijst met partners (leveranciers)