Skip to content

Hoe een TikTok-account te verwijderen

24 de juli de 2021
GettyImages 1183804979 558ec63f893e4e068a261ebc584f819e

Wat te weten

  • Tik op Profiel, tik op het menu met drie stippen, tik op Beheer mijn account > Account verwijderen > Controleren en doorgaan > Account verwijderen.
  • Je account wordt 30 dagen gedeactiveerd voordat het permanent wordt verwijderd, zodat je nog steeds chatberichten kunt zien.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je TikTok-account kunt verwijderen vanuit de app op iOS of Android.

Hoe u uw TikTok-account kunt verwijderen

Voordat je verder gaat met het verwijderen van je account, wees gewaarschuwd dat je al je TikTok-gegevens kwijtraakt, inclusief je video’s. En als je items in de app hebt gekocht, ontvang je geen restitutie. Als u uw video-inhoud van TikTok wilt opslaan voordat u uw account verwijdert, kiest u een video, tikt u op de drie stippen pictogram en tik vervolgens op Video opslaan. De video wordt opgeslagen op uw apparaat. Zodra je klaar bent om je TikTok-account te verwijderen, zijn er maar een paar stappen nodig om het te laten gebeuren.

  1. Open de TikTok-app en tik vervolgens op de profiel pictogram, dat eruitziet als de omtrek van een persoon, in de benedenhoek van uw scherm.

  2. Druk op drie stippen in de rechterbovenhoek van uw scherm.

  3. Kraan Beheer mijn account > Account verwijderen.

  4. Voor verificatiedoeleinden kan u worden gevraagd om uw identiteit te verifiëren door in te loggen op uw Facebook- of Twitter-account. Tik indien nodig op Verifiëren en doorgaan vooruit gaan.

  5. Er verschijnt een bevestigingsscherm. Als je verder wilt gaan met het verwijderen van je account, tik je op Account verwijderen.

    Je account wordt 30 dagen gedeactiveerd voordat het volledig uit de TikTok-database wordt verwijderd. Gedurende deze tijd is uw account niet zichtbaar voor het publiek. Chatberichten kunnen nog steeds zichtbaar zijn.

  6. U wordt opnieuw gevraagd of u zeker weet dat u uw account wilt verwijderen. Kraan Verwijderen doorgaan. Eenmaal voltooid, wordt uw account gedeactiveerd. Als je binnen 30 dagen besluit je TikTok-account opnieuw te activeren, log dan gewoon in op je account met behulp van de app. U heeft direct toegang tot uw account.