Skip to content

Hoe u contactgegevens kunt toevoegen aan uw iOS-vergrendelschermachtergrond

23 de juni de 2021
iOS WP examples 58b9adf65f9b58af5c949fb1

Wat te weten

 • Gebruik een screenshot als richtlijn om een ​​afbeelding te maken die overeenkomt met de afmetingen van de telefoon. Voeg contactgegevens toe onder de klok met een teksttool.
 • Sla de afbeelding op en breng deze over naar de telefoon. Ga naar Instellingen > Behang > Kies een nieuwe achtergrond en selecteer de afbeelding.
 • Opmerking: gebruik de medische ID van de iOS Health-app en contactgegevens voor noodgevallen om toegang te krijgen tot contactgegevens vanaf het vergrendelingsscherm.

Een manier om de kans te vergroten dat een verloren iPhone naar u wordt teruggestuurd, is door uw contactgegevens op het vergrendelingsscherm van de iPhone te plaatsen. Zo weet de persoon die je telefoon vindt wie hij moet bellen of mailen om hem terug te bezorgen. We laten u zien hoe u dit doet met iOS 4 of hoger.

Hoe u contactgegevens in uw achtergrond kunt plaatsen

Je hebt beeldbewerkingssoftware nodig. Als je iets professioneels hebt, zoals Photoshop, zit je goed. Als je dat niet doet, zijn er andere opties die geen cent kosten. Gebruik in Windows Microsoft Paint. GIMP is een andere gratis optie voor Windows, Mac en Linux die veel van dezelfde mogelijkheden heeft als Photoshop. Kies er een en open deze om aan de slag te gaan.

 1. Zoek een afbeelding die past bij de afmetingen van het telefoonscherm. Het maakt het positioneren van uw contactgegevens eenvoudiger. Hier is een overzicht van recente iPhone-schermformaten in pixels:

  iPhone-modellen Schermresolutie
  iPhone XR 828 x 1792
  iPhone XS Max 1242 x 2688
  iPhone XS 1125 x 2436
  iPhone X 1125 x 2436
  iPhone 8 Plus 1080 x 1920
  iPhone 8 750 x 1334
  iPhone 6, 6s en 7 Plus 1080 x 1920
  iPhone 6, 6s en 7 750 x 1334
  iPhone 5, 5s, 5c en SE 640 x 1136
  iPhone 4 en 4s 640 x 960
 2. Open een afbeelding (of een leeg document) in de editor die je hebt gekozen. Als uw afbeelding niet de exacte grootte van het telefoonscherm heeft, kunt u deze bijsnijden of vergroten of verkleinen.

 3. Zoek een plaats in het midden van de afbeelding voor uw contactgegevens. Plaats hem onder de klok en boven de plek waar je veegt om de iPhone te ontgrendelen. Teken een kader met de afbeeldingseditor in dat gebied. Vul vervolgens de doos met een donkerdere kleur. Gebruik indien mogelijk een screenshot van het vergrendelingsscherm van de telefoon als richtlijn.

  Een Photoshop-document ter grootte van een iPhone-scherm met een vak onder de klok

 4. Gebruik de teksttool van de afbeeldingseditor om uw contactgegevens over het door u gemaakte vak te schrijven. Kies een lichtere kleur, zodat de tekst eruit springt, en laat je niet te gek maken met een lettertypekeuze. U wilt dat dit gemakkelijk te lezen is. U heeft een aantal opties om informatie te verstrekken. Gebruik uw e-mailadres en alternatieve telefoonlijn die u heeft, of het telefoonnummer van een vriend. Zorg ervoor dat iemand u gemakkelijk kan bereiken met deze informatie.

  Een Photoshop-document ter grootte van een iPhone-scherm met contactgegevens erop

 5. Als u tevreden bent met uw achtergrond, kunt u deze opslaan of exporteren in een afbeeldingsindeling die wordt ondersteund door uw iOS-apparaat. JPG en PNG zijn goede keuzes.

 6. Breng de afbeelding over naar de telefoon. U kunt dit op verschillende manieren doen. Uw telefoon via USB op uw computer aansluiten is de meest directe manier. Je kunt ook een app zoals Dropbox, Berichten of e-mail gebruiken om het te verzenden.

 7. Open op de iPhone de Instellingen app. Zoek en tik op Behangen selecteer vervolgens Kies een nieuwe achtergrond.

  Een iPhone die het pad naar de optie Kies een nieuwe achtergrond toont

 8. Zoek de afbeelding op uw telefoon en selecteer deze. Gebruik de ingebouwde bedieningselementen van de iPhone om het beeld zo aan te passen dat het perfect past. Tik na het aanpassen van de afbeelding op Instellen om uw keuze definitief te maken.

 9. Uw iPhone geeft een nieuw menu weer waarin u kunt kiezen of u de achtergrond voor uw vergrendelingsscherm, hoofdachtergrond of beide wilt instellen.

  Opdrachten om een ​​nieuw vergrendelscherm voor een iPhone in te stellen

 10. Vergrendel je telefoon en kijk. U zou de nieuwe achtergrond van het vergrendelscherm moeten zien met uw contactgegevens prominent weergegeven waar u deze hebt ingesteld.

 11. Apple Health App-methode

  De Apple Health-app is een nieuwe toevoeging aan iOS, maar het is geweldig voor deze situatie. Zolang iOS 8 of nieuwer op uw apparaat staat, is Apple Health geïnstalleerd. Het wordt geleverd met iOS en u kunt het niet verwijderen.

  1. Vind de Apple Gezondheid app en open deze. Druk op Medische ID pictogram onder aan het scherm en selecteer vervolgens Medische ID aanmaken.

   Een medische ID aanmaken in de Gezondheid-app op een iPhone

  2. Bewerk de relevante medische informatie over uzelf. Apple Health is ontworpen voor noodgevallen, dus het toevoegen van deze informatie kan levensreddend zijn. U hoeft echter maar één contactpersoon voor noodgevallen toe te voegen. Je telefoon kan dit contact bellen, zelfs als deze is vergrendeld. Kraan Contactpersoon voor noodgevallen toevoegen onder aan het scherm en kies vervolgens iemand uit uw contacten en tik op hoe u met hen verwant bent. Controleer uw gegevens en druk op Gedaan opslaan. Het nummer dat u toevoegt, moet worden opgeslagen in uw Contacten om het te laten werken.

   Een contactpersoon voor noodgevallen toevoegen in de Gezondheid-app op een iPhone

  3. Vergrendel je telefoon om het uit te testen. Veeg over uw vergrendelingsscherm of druk op de startknop alsof u het apparaat wilt ontgrendelen, maar doe dat niet. Selecteer in plaats daarvan Noodgeval.

  4. De telefoon schakelt over naar een toetsenbord zodat u een noodoproep kunt doen. Selecteer in de linkerbenedenhoek van het scherm de Medische ID icoon. Als je Touch ID gebruikt om je telefoon te ontgrendelen, heb je pas toegang tot het noodtoetsenbord als je hebt geprobeerd de telefoon te ontgrendelen met je vingerafdruk.

   Toegang tot de medische ID op het vergrendelscherm van een iPhone

  5. Je telefoon geeft de informatie weer die je hebt ingevoerd in de Apple Health-app, samen met je contactpersoon voor noodgevallen. Druk op het telefoonpictogram naast het nummer om het ingevoerde nummer te bellen. Iemand die uw verloren apparaat vindt, kan dit contact gebruiken om u te pakken te krijgen en de telefoon terug te bezorgen.

  Je kunt niet te voorzichtig zijn

  Met een beetje geluk heb je deze niet nodig, maar je kunt nooit te voorzichtig zijn. De Apple Health-methode is de enige die officieel door Apple wordt ondersteund, maar het is ook de methode waarvan de minste mensen weten wat ze ermee moeten doen. Als je een nieuwere iPhone met Apple Health hebt, is het misschien een goed idee om naast je medische ID ook je gegevens op de achtergrond van het vergrendelscherm te zetten.

Meer van Lifewire

 • Persoon op mobiele telefoon naast een auto die van de weg is geraakt.

  iPhone-noodoproepen: Apple SOS gebruiken

 • Face ID-functies

  De beste 8 iPhone X Face ID verborgen functies

 • Geanimeerde illustratie van Android-telefoons met verschillende bewegende achtergronden

  Hoe maak je een video-achtergrond op je telefoon

 • Platliggend marmeren bureau met kopieerruimte Copy

  Google Assistent gebruiken vanaf uw vergrendelscherm

 • Iemand die op een iPhone praat.

  Hoe onbekende bellers op een iPhone het zwijgen op te leggen

 • Twee artsen kijken naar een iPhone.

  Hoe de Apple Health-app te gebruiken

 • Een mobiele telefoon met een hangslot zit naast een grote glanzende zilveren sleutel

  Privacy- en beveiligingstips voor iPhone-vergrendelingsscherm

 • iPhone-achtergrondinstelling

  Hoe u de achtergrond op uw iPhone kunt wijzigen

 • Een smartphone die wordt gebruikt om 911 te bellen

  Android-vergrendelingsscherm omzeilen met noodoproep

 • Mensen onder de verf die een selfie maken op een iPhone

  Hoe u uw iPhone kunt aanpassen

 • Illustratie die laat zien hoe u het wachtwoord van uw Android-vergrendelingsscherm opnieuw kunt instellen.

  Hoe Android-wachtwoord en pincode voor vergrendelscherm opnieuw in te stellen

 • Live achtergrond op iPhone

  Live achtergrond gebruiken op je iPhone

 • De IPhone 8 gaat in de uitverkoop in het VK

  Doe deze 12 dingen eerst als je een nieuwe iPhone krijgt

 • Telefoon instellingen

  Wat zijn instellingen en hoe werken ze?

 • Smartphone naast metalen sleutel

  Hoe u uw Android-vergrendelingsscherm kunt aanpassen

 • Vrouw in coffeeshop die iPhone gebruikt.

  Informatie over automatisch aanvullen inschakelen of wijzigen op een iPhone

reddingsdraad

Volg ons

 • Facebook

 • Over ons
 • Reclame maken
 • Privacybeleid
 • Cookie beleid
 • carrières
 • Redactionele richtlijnen
 • Contact
 • Gebruiksvoorwaarden
 • EU-privacy
 • Privacyverklaring Californië
 • TRUSTe

Uw privacyrechten

Lifewire en onze externe partners gebruiken cookies en verwerken persoonlijke gegevens zoals unieke identificatiegegevens op basis van uw toestemming om informatie op een apparaat op te slaan en/of te openen, gepersonaliseerde advertenties weer te geven en voor inhoudsmeting, doelgroepinzicht en productontwikkeling. Klik hieronder om uw toestemmingskeuzes voor Lifewire.com te wijzigen of in te trekken, inclusief uw recht om bezwaar te maken wanneer een legitiem belang wordt gebruikt. U kunt uw instellingen op elk moment bijwerken via de link “EU-privacy” onderaan elke pagina. Deze keuzes worden wereldwijd aan onze partners gesignaleerd en hebben geen invloed op de browsegegevens. Lijst met partners (leveranciers)

Wij en onze partners verwerken gegevens om:

Scan actief apparaatkenmerken voor identificatie. Gebruik nauwkeurige geolocatiegegevens. Informatie op een apparaat opslaan en/of openen. Selecteer gepersonaliseerde inhoud. Maak een gepersonaliseerd inhoudsprofiel. Meet advertentieprestaties. Selecteer basisadvertenties. Maak een gepersonaliseerd advertentieprofiel. Selecteer gepersonaliseerde advertenties. Pas marktonderzoek toe om doelgroepinzichten te genereren. Inhoudsprestaties meten. Ontwikkelen en verbeteren van producten. Lijst met partners (leveranciers)