Skip to content

Hoeveel apparaten kunnen Hulu tegelijk streamen?

25 de oktober de 2022
001 how many devices can stream hulu at once ac2be805f4b2492b90e1cba611ce64c9

Wat te weten

 • Alle Hulu-abonnementen staan ​​streams op maximaal twee schermen tegelijk toe.
 • Met de Unlimited Screens Add-on ($ 9,99/maand) kun je onbeperkt streamen op je thuisnetwerk en maximaal drie streams buiten het thuisnetwerk.
 • De limiet heeft geen invloed op het offline downloaden en bekijken van inhoud op mobiele apparaten.

Hulu kan met één account naar meer dan één apparaat tegelijk worden gestreamd, maar uw limiet is afhankelijk van uw abonnementspakket en add-ons. Dit artikel legt de profiellimieten op Hulu uit, evenals hoe u Hulu op meerdere apparaten kunt bekijken, hoe u Hulu kunt delen met familieleden en welke add-ons beschikbaar zijn voor aankoop.

Hoeveel apparaten kunnen tegelijkertijd op Hulu worden ingelogd?

Met Hulu kun je je account op een onbeperkt aantal apparaten activeren, maar je kunt er maar vanaf twee tegelijk actief streamen. Het betekent dat als je Hulu op meer dan twee schermen tegelijk probeert te streamen, je een foutmelding krijgt. Hulu biedt een Unlimited Screen Add-on voor Live TV-abonnees als je op meer schermen wilt streamen. De add-on kost $ 9,99 per maand extra en laat je streamen op een onbeperkt aantal apparaten. Het voorbehoud is dat deze apparaten verbonden moeten zijn met uw thuisnetwerk. Als u verbinding wilt maken vanaf een ander netwerk, bent u beperkt tot drie apparaatstreams. De Unlimited Screen Add-on is alleen beschikbaar op Hulu Live TV-abonnementen. Als je een Hulu- of Hulu-abonnement (geen advertenties) hebt, moet je eerst upgraden naar Live TV voordat je de add-on kunt kopen. Premium netwerk-add-ons werken ook een beetje anders. Als je je via Hulu abonneert op HBO Max, Cinemax, SHOWTIME of STARZ, kun je content van deze netwerken op maximaal vijf schermen tegelijk streamen. Maximaal drie van deze schermen kunnen apparaten buiten uw thuisnetwerk zijn.

Kan ik mijn Hulu-account delen?

Hulu staat maximaal 6 gebruikersprofielen toe op één account. Profielen bieden een unieke kijkgeschiedenis en inhoudsaanbevelingen voor elke gebruiker. Als iemand uw inloggegevens heeft, kunnen ze elk gewenst profiel gebruiken om inhoud te streamen. De eenvoudigste manier om een ​​Hulu-profiel toe te voegen, is door in te loggen op uw account op een desktopcomputer en deze stappen te volgen:

 1. Plaats de muisaanwijzer op het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek en selecteer Profielen beheren.

 2. Selecteer Profielen > Profielen bewerken > Profiel toevoegen.

  Een profiel toevoegen op Hulu-desktop.

 3. Vul de profieldetails in en selecteer Maak een profiel aan bevestigen.

  Bevestigen van profiel aanmaken op Hulu-desktop.

  Een kinderprofiel maken op Hulu: Schakel de Kinderen schuifregelaar op de Een nieuw profiel maken venster. We hebben ook meer over ouderlijk toezicht op Hulu.

Tips voor het offline gebruiken van uw Hulu-account

Hoewel je Hulu niet op meer dan twee schermen tegelijk kunt streamen op een standaardaccount, kun je nog steeds inhoud van Hulu bekijken door video’s te downloaden om ze offline te bekijken. Het offline bekijken van inhoud telt niet mee voor de limiet van twee schermen. Om dit te doen, moet u zich abonneren op Hulu (geen advertenties) of Hulu + Live TV (geen advertenties), evenals een ondersteund mobiel apparaat. Downloadbare inhoud is niet beschikbaar in het basispakket van Hulu met advertenties. Hoewel niet alle Hulu-inhoud kan worden gedownload, bevat het platform een ​​zoekfilter, zodat u gemakkelijk downloadbare films en tv-afleveringen kunt vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op Hulu op uw mobiele apparaat, tikken op Zoeken > Downloadbaar. Veeg door de beschikbare titels en tik op de Downloaden pictogram om de video op te slaan voor offline weergave. Hulu legt de volgende beperkingen op aan gedownloade inhoud:

 • Maximaal 25 downloads op vijf ondersteunde apparaten. Deze limiet is ingesteld op accountniveau, wat betekent dat je in totaal 25 downloads hebt, niet 25 per gebruikersprofiel.
 • Niet-bekeken downloads verlopen na 30 dagen.
 • Zodra het afspelen is gestart, heb je 48 uur om te kijken voordat de download verloopt. U kunt verlopen inhoud echter vernieuwen door dezelfde inhoud opnieuw te downloaden.

Kun je iemand van Hulu afschoppen?

Aangezien Hulu’s gelijktijdige streams behoorlijk beperkend zijn (zelfs met de Unlimited Screen Add-on), is het mogelijk dat u uw account niet kunt gebruiken als er te veel andere mensen tegelijkertijd streamen. Het is niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk als u niet weet wie uw account nog meer gebruikt. Gelukkig zijn er een paar manieren waarop je iemand van Hulu kunt afzetten. De eerste methode omvat het verwijderen van individuele apparaten uit uw account. Onder Accountselecteer Apparaten beheren. Je vindt het naast Voeg uw apparaten toe.

Apparaten beheren selecteren in de instellingen van Hulu-account.

Er verschijnt een lijst met apparaten die zijn gebruikt om in te loggen op uw account. Klik VERWIJDEREN naast het apparaat om het uit uw account te verwijderen.

Apparaten verwijderen uit Hulu-account.

U hebt ook de mogelijkheid om alle apparaten uit uw account af te melden, wat handig is als iemand die u niet kent uw inloggegevens heeft. Deze optie vind je onder Account > Privacy en instellingen > Bescherm uw account.

Je account beschermen tegen de instellingen van Hulu-account selecteren.

Klik Uitloggen op alle apparaten om te bevestigen en zorg ervoor dat u uw wachtwoord wijzigt als u wilt voorkomen dat iemand in de toekomst toegang tot uw account krijgt.

Uitloggen van alle apparaten op de Hulu-desktop.

FAQ

 • Op hoeveel apparaten kan ik tegelijk inloggen met mijn Hulu-abonnement?

  Je kunt inloggen op een onbeperkt aantal apparaten dat je hebt geactiveerd met je Hulu-account. Hoewel u zich kunt afmelden bij bepaalde of alle apparaten via uw accountinstellingen, kunt u zich ook afzonderlijk afmelden bij elk apparaat. Om bijvoorbeeld uit te loggen bij Hulu op Roku, selecteert u uw Profielpictogram > Uitloggen > Log uit bij Hulu.

 • Hoeveel apparaten kunnen Disney+ streamen?

  Met Disney+ kun je op maximaal vier apparaten tegelijk kijken. Met Disney Plus kunnen zeven verschillende profielen worden opgeslagen op één account en inhoud downloaden naar maar liefst tien apparaten.

 • Hoeveel apparaten kunnen HBO Max streamen?

  De limiet voor gelijktijdige streaming van HBO Max is drie apparaten. U kunt voor meerdere gezinsleden vijf profielen op uw account opslaan. Met HBO Max kunnen abonnees ook maximaal 30 inhoudsitems downloaden.

 • Hoeveel apparaten kunnen Netflix streamen?

  De limieten voor Netflix-streamingapparaten zijn afhankelijk van je lidmaatschap. Met een basisabonnement kunt u vijf profielen maken en opslaan, maar slechts op één scherm tegelijk kijken. Het Standard-abonnement verhoogt de limiet tot twee schermen, terwijl het Premium-abonnement vier gelijktijdige streams toestaat.