Skip to content

Overal films delen met Screen Pass

3 de juli de 2021
maarten van den heuvel 124324 caab137d4dc34ba9980815a38eec6e62

Wat te weten

 • Klik op de Mijn films tabblad, selecteer een film en klik vervolgens op Schermpas > Stuur een schermpas.
 • De ontvanger moet een Movies Anywhere-account hebben of maken.
 • Gebruikers kunnen ook hun filmlijsten delen.

In dit artikel wordt beschreven hoe u films en filmlijsten kunt delen voor de Movies Anywhere-app op iOS- en Android-apparaten en op de desktopversie van Movies Anywhere.

Hoe u uw films kunt delen met Screen Pass

Movies Anywhere is een service waarmee u films die u hebt gekocht digitaal kunt opslaan, hetzij op dvd, hetzij via een streamingdienst. Screen Pass is een functie binnen deze site waarmee u deze films met anderen kunt delen. Het is helemaal gratis om je aan te melden en door Screen Pass te gebruiken hebben je vrienden of familie gratis toegang tot je films.

 1. Maak een account aan op Movies Anywhere. Dit doe je door op te klikken Word nu lid in de rechterbovenhoek van de site.

 2. Om in aanmerking te komen voor Screen Pass, moet je een film inwisselen of kopen. Om een ​​film in te wisselen, ga naar inwisselen en voer een Movies Anywhere-code in van een dvd of Blu-Ray die de code bevat. Je kunt een film alleen delen als deze in aanmerking komt voor Screen Pass.

  Movies Anywhere-site met de knop Inwisselen gemarkeerd.

 3. Als je een film wilt kopen, zoek je er een of selecteer je er een op de pagina Ontdekken. Dan klikken Zie detailhandelaren voor een lijst met streamingdiensten waar je de film kunt kopen. Zodra u er een selecteert en een film koopt bij de door u gekozen service, verschijnt deze in uw Movies Anywhere-bibliotheek.

  De Movies Anywhere-site met de knop Zie retailers gemarkeerd.

 4. Klik op de Mijn films om uw voor Screen Pass in aanmerking komende films te bekijken. Selecteer de film die je met iemand wilt delen.

  De Movies Anywhere-site met de knop Mijn films gemarkeerd.

 5. Klik op de Schermpas knop en u krijgt de optie om Stuur een schermpas voor een vriend.

  De Movies Anywhere-site met de knop Send a Screen Pass gemarkeerd.

  Je vriend heeft 7 dagen om de Screen Pass te accepteren. Als deze niet wordt geaccepteerd, krijgt u de pas terug om opnieuw te gebruiken. Eenmaal geaccepteerd, hebben ze 14 dagen om de film te bekijken en 72 uur om de film af te maken zodra deze is gestart. Je hebt 3 Screen Passes die je per maand kunt gebruiken, en ongebruikte passen worden niet verlengd.

 6. U ontvangt dan een URL-link om te verzenden door te klikken op Stuur een schermpas. Dit geeft degene die je de pas stuurt toegang tot deze film. Ze moeten ook een Movies Anywhere-account aanmaken om de film te accepteren.

  De locatie (gemarkeerd) om de gedeelde filmlink op de Movies Anywhere-interface te vinden.

  U kunt deze URL overal delen, maar slechts één persoon mag de pas accepteren en gebruiken. Zodra deze is geaccepteerd, wordt de URL ongeldig.

Een lijst met uw films delen

Als je niet weet welke film je wilt versturen, heb je ook de mogelijkheid om iemand een volledige lijst te sturen van je filmcollectie die in aanmerking komt voor Screen Pass, waaruit ze kunnen kiezen. Voor het accepteren en bekijken van een film uit deze lijst gelden dezelfde termijnen en regels als voor het delen van een enkele film.

 1. Ga naar je Instellingen door op de pijl naast je profielfoto te klikken. Tik in de app op je profielfoto en selecteer Instellingen.

  Het menu-item Instellingen gemarkeerd op de Movies Anywhere-site.

 2. Selecteer vervolgens Schermpas.

  Het menu-item Screen Pass gemarkeerd onder het gedeelte Instellingen op de Movies Anywhere-site.

 3. Klik Lijst met in aanmerking komende films delen

  Schermpassen met optie om lijst met in aanmerking komende films te delen op de Movies Anywhere-site.

 4. Selecteer vervolgens Gebruik een schermpas. U kunt dan de URL naar de lijst met uw Screen Pass-films naar iedereen sturen die u kiest.

  Venster met de mogelijkheid om een ​​schermpas te gebruiken voor de lijst van je films op de Movies Anywhere-site.

Tips voor het gebruik van Screen Pass

 • U komt in aanmerking voor de Screen Pass-functie zolang u elke zes maanden een film op Movies Anywhere koopt of inwisselt. U kunt de passen naar iedereen sturen, zelfs meerdere keren naar dezelfde persoon.
 • Het aanmaken van een Movies Anywhere-account is gratis, maar u moet een inwoner van de VS zijn van 13 jaar of ouder om het platform te gebruiken.
 • Je kunt Movies Anywhere gebruiken op je laptop, maar ook op iOS- en Android-apparaten, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast en Android TV.
 • Eerder gekochte films op streamingplatforms waarmee u verbinding kunt maken met Movies Anywhere, tellen niet mee als een gekochte film om u in aanmerking te laten komen voor Screen Pass. U moet een film kopen of inwisselen via de Movies Anywhere-service om toegang te krijgen tot Screen Pass en deze te gaan gebruiken.