Skip to content

Waar te luisteren naar MLB-spellen

1 de augustus de 2021
baseball field 9f1d105d3cbe41b99bb008ef485e71cc

Bent u op zoek naar honkbal op de radio? Of je nu in de stad woont waar je honkbalteam speelt of duizenden kilometers verderop, je kunt de audio opvangen en ten volle van het spel genieten. Luister naar een podcast geproduceerd door je favoriete team en mis het live-spel op de radio niet. Als je games wilt bekijken, controleer je de line-up van je lokale zenders voor MLB Network. Het is beschikbaar via veel providers in de VS, waaronder Dish, DIRECTV en YouTube TV. Het levert fulltime dekking tijdens het seizoen en honkbaltalkshows in het laagseizoen.

Vind het MLB-radiostationnummer voor vlaggenschipstations

Op de MLB.TV Media Center-pagina op MLB.com staan ​​de belangrijkste AM- en FM-radiostations die verslag doen van honkbalteams. Je kunt de roepletters zien voor het thuisstation van elk team, waar het spel wordt gespeeld en de speeltijd. Als de game voorbij is, zoek je naar de gamedatum om naar hoogtepunten of een verkorte versie te luisteren. Vlaggenschipstations hebben meestal een aangesloten netwerk van geografisch gescheiden kleinere stations die de audio van het vlaggenschipstation op de wedstrijddag opnieuw uitzenden. Als u wilt weten of er een netwerkstation bij u in de buurt is, neemt u contact op met het vlaggenschipstation en informeert u ernaar.

Luister naar honkbal op satellietradio

Naast play-by-play-verslaggeving biedt de Sirius XM-abonnementsradioservice honkbalfans 24 uur per dag verslag van honkbal op zijn MLB Network Radio, het premium radiokanaal dat zeven dagen per week de Major League Baseball uitzendt. MLB Network-radio biedt uitgebreide radiodekking van de Major Leagues met een dagelijkse line-up van talkshows die worden gepresenteerd door honkbalexperts en insiders zoals Jim Bowden, Mike Ferrin, Jeff Joyce, Steve Phillips en Jim Duquette.

Blijf op de hoogte met MLB.com Podcasts

MLB.com produceert een reeks honkbalpodcasts met 30 teamspecifieke podcasts en meer dan 20 honkbalpodcasts voor algemeen belang. Download de gratis podcasts naar je mobiele apparaat en neem honkbal overal mee naar toe. U kunt zich abonneren op deze MLB-podcasts via iTunes of in elke speler via de RSS-feed. U kunt ook online luisteren en een aflevering downloaden.

Download de mobiele MLB Radio-apps

MLB (voorheen At Bat) is de officiële app van Major League Baseball en een bron voor live honkbal op je iPhone, iPad of Android-apparaten. De app brengt een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding in rekening voor alle live games, van de openingsdag tot de World Series. Naast honkbal-apps voor algemeen belang, hebben de meeste MLB-teams ook een honkbal-app. Deze apps richten zich op de scores, statistieken, schema’s, nieuws, handelsinformatie en lokale evenementen van een enkel team.

Ontdek nieuwe spelers in de Minor League

Iedereen die geïnteresseerd is in opkomende spelers zal profiteren van de MLB Pipeline-podcast. Het zit boordevol exclusieve dekking van Minor League Baseball die nergens anders te vinden is. MiLB.com, de officiële website van Minor League Baseball, en biedt fans audio van het Minor League-spel in het hele land. Bezoek de Listen Live-pagina voor meer informatie.