Skip to content

Welke accessoires moet u bij uw iPad kopen?

9 de juli de 2021
space grey ipad pro isolated on wood and smart keyboard 518760336 5c15b95046e0fb00014068b8

De iPad is nu verkrijgbaar in drie verschillende maten, waaronder de 7,9-inch Mini, de 9,7-inch Air en de nieuwe 12,9-inch iPad Pro. Dit kan het uitzoeken van uw iPad-model al moeilijk genoeg maken, maar daar houden de beslissingen niet op. Nadat je een iPad hebt gekozen, moet je uitzoeken welke accessoires je erbij wilt hebben.

Een zaak

Het enige accessoire dat de meeste iPad-bezitters willen, is een soort bescherming voor hun nieuwe investering. Zelfs als de iPad nooit het huis verlaat, kan één druppel leiden tot een gebarsten scherm. Maar welk type hoesje moet je voor de iPad hebben? Het specifieke geval hangt af van hoe de iPad zal worden gebruikt. De beste minimale beschermhoes is de Smart Case die door Apple wordt verkocht. Het beschermt de iPad tegen vallen en helpt de batterij te sparen door de iPad in de slaapstand te zetten wanneer de hoes is gesloten. Dit is een goede zaak als de iPad zelden van huis gaat of over het algemeen wordt gebruikt in een kantoor, vliegtuig of hotel tijdens het reizen. De grote uitzondering hier zijn jonge kinderen. Als een peuter het apparaat regelmatig gaat gebruiken, kan het beter zijn om te kiezen voor meer bescherming. De beste gevallen voor maximale bescherming zijn de Otterbox Defender en de Griffin Survivor. Deze hoesjes zijn het beste als je van plan bent de iPad te gebruiken in combinatie met kamperen, fietsen of andere buitenactiviteiten.

Een toetsenbord

Zelfs als u geen iPad Pro koopt, die het nieuwe Smart Keyboard ondersteunt, zijn er tal van verschillende toetsenborden beschikbaar die uitstekend werken met de iPad. Je kunt zelfs een toetsenbordhoes krijgen, die het toetsenbord en de hoes combineert om een ​​zeer laptop-look voor je iPad te creëren. Maar tenzij je een iPad hebt gehad of een baan hebt die veel schrijven vereist en je van plan bent om je iPad te gebruiken om dit te doen, is het beste advies om een ​​paar weken te wachten voordat je in een toetsenbord investeert. Veel mensen zijn behoorlijk verbaasd over hoeveel ze kunnen bereiken met het schermtoetsenbord, en hoewel er niet veel reclame voor wordt gemaakt, doet de iPad het erg goed met spraakdicteren. En als je die geweldige grote iPad Pro koopt, wil je zeker op het toetsenbord wachten. Het schermtoetsenbord op de iPad Pro heeft toetsen die even groot zijn als op een volledig toetsenbord. Het bevat ook een rij met de cijfertoetsen, zodat u niet heen en weer hoeft te bladeren tussen de alfabetische indeling en de numerieke indeling. Veel mensen zullen uiteindelijk een fysiek toetsenbord willen dat bij hun iPad past, maar er zou geen haast moeten zijn om er een naast je iPad te kopen als je denkt dat je het misschien wel zonder kunt doen.

Koptelefoon

Een accessoire dat je misschien mist wanneer je je iPad koopt, is een goede koptelefoon. De iPad heeft een mooi geluid – voor een tablet. Er zijn maar heel weinig tablets (of smartphones) die echt goed geluid hebben, ondanks al het opscheppen dat ze doen in reclamespots. De grote uitzondering hier is de iPad Pro, die direct uit de doos een heel goed geluid heeft. Als je denkt dat je veel films kijkt of de iPad als draagbare radio gebruikt, wat geweldig is gezien alle streaming muziekopties ervoor, wil je misschien investeren in een koptelefoon. De iPad kan het beste worden gecombineerd met een draadloze hoofdtelefoon. Het is geen telefoon die makkelijk in je broekzak past. En als je van plan bent om tijdens het sporten naar muziek te luisteren of films te kijken, is draadloos gaan een absolute must. De draadloze versie van Beats Solo is de beste als het gaat om koptelefoons, maar er zijn genoeg andere opties als je niet zo veel wilt uitgeven voor je koptelefoon als voor je tablet.

een dok

Apple produceerde verschillende accessoires voor de originele iPad, waaronder zowel een dock als een dock met een aangesloten toetsenbord. Het idee van een dock met je iPad lijkt uit de gratie te zijn geraakt bij Apple, maar er zijn genoeg opties als je een dock voor je iPad wilt. Heb je een dock nodig bij je iPad? Als je de iPad voor werk gaat gebruiken, net als een desktop of een laptop, kan een dock een goede accessoire zijn. Veel hoesjes kunnen ook dienst doen als standaard voor de iPad, maar ze werken niet altijd helemaal zoals afgebeeld.

Een gamecontroller

De iPad is altijd geweldig geweest voor games en nadat sommige game-uitgevers met eigen controllers kwamen die alleen met hun games werkten, kwam Apple tussenbeide om de “MFI” (Made for iOS) -standaard te creëren. De MFI-gamecontroller werkt met een aantal games. Uiteraard werken alle games prima met het touchscreen, dus een gamecontroller is geen ‘must-have’ accessoire. Maar als jij of iemand in de familie veel games gaat spelen, vooral games zoals first-person shooters die niet zo goed werken met aanraakbediening.

Apple TV

Terwijl ze aandringen op controle over onze woonkamers, vindt Apple het misschien niet leuk dat Apple TV een accessoire voor de iPad, maar de twee vullen elkaar zeker op een bepaalde manier aan. Je kunt Apple TV niet alleen gebruiken om dezelfde films te kijken en naar dezelfde muziek te luisteren die je op je iPad hebt gekocht, maar je kunt ook het scherm van je iPad naar je HDTV gooien door AirPlay te gebruiken, zodat Apple TV kan laten zien wat er op je iPad staat. Dat betekent dat je iPad-games op je grote scherm kunt spelen.

Een stylus

De nieuwe Apple Pencil werkt misschien alleen met de iPad Pro, maar het is niet de enige stylus die beschikbaar is voor de iPad. En tenzij u een professionele artiest bent, investeert u waarschijnlijk niet in een laptop van meer dan $ 800 om te tekenen. Als je de iPad als cadeau koopt, is een stylus een uitstekende accessoire voor kunstenaars die graag schilderen of tekenen. Er zijn een aantal geweldige apps die kunnen profiteren van een stylus.