Skip to content

12 beste gratis oceaanachtergronden

20 de juli de 2021
ScreenShot2019 09 13at1.09.03PM ddf604a03c214e72a2d639f50c6d5cc4

Deze gratis oceaanachtergronden, met glinsterende oceanen, kleurrijke zonsondergangen en zeeleven, brengen je onmiddellijk naar een plek van rust en vrede terwijl je het uiterlijk van je desktop, laptop, smartphone of tablet verbetert. Blader door de beste gratis wallpaper-sites voor nog meer oceaanachtergronden. Voor wat zand met je oceaan, probeer een strandbehang. We houden ook een lijst bij met de beste zomerachtergronden.

Enorme Blue Wave van Desktop Nexus

Een enorme blauwe oceaangolf staat klaar om in de kust te crashen in dit gratis oceaanbehang. Selecteer Achtergrond vergroten of Download nu op de Desktop Nexus-site om deze achtergrond toe te voegen aan uw desktop of apparaat. Desktop Nexus detecteert automatisch de juiste monitorresolutie, maar kies de Opties knop om een ​​andere maat te selecteren.

Crystal Blue Sea van Desktop Nexus

Gratis oceaanbehang met verre witte zeilboten in een lichtblauwe oceaan onder een blauwe lucht met verspreide wolken

Verre zeilboten rusten in helder, turquoise oceaanwater in dit prachtige behang. Gebruik dit gratis oceaanbehang als achtergrond voor je computer of telefoon. Desktop Nexus detecteert de juiste monitorresolutie, maar kies de Opties knop om een ​​andere maat te selecteren.

Prachtige oceaanzonsondergang door HDWallSource

Gratis oceaanbehang met roze zonsonderganghemel en wolken boven de oceaan

Een ondergaande zon kleurt wolkenroze in dit prachtige oceaanbehang. Download deze gratis oceaanbehang als een afbeelding van 2880×1800.

Turquoise Zeegolf door UHDWallpapers

Gratis oceaanbehang met een turquoise oceaangolf

Een witgekapte golf wordt verlicht in prachtig turkoois in dit mooie gratis oceaanbehang. Deze oceaanbehang is beschikbaar voor normale, HD- en breedbeeld-desktops en voor verschillende mobiele apparaten.

Bultrug door Wallpaper Safari

Bultrug die uit de oceaan oprijst in dit gratis oceaanbehang

Een majestueuze bultrug maakt een sprong uit de zee in dit gratis oceaanbehang. Deze wallpaper is beschikbaar voor desktopdownload in een resolutie van 1024×768.

Watervalstrand bij Wallup

Een kleine waterval op een strand bij zonsondergang in dit gratis oceaanbehang

Een kleine waterval stroomt zachtjes het strand in in dit gratis oceaanbehang. Stel een aangepaste resolutie in om te downloaden of selecteer vooraf ingestelde resoluties zoals 2960×1850 of 1920×1080.

Orange County Surfer door Surfer Magazine

Gratis oceaanbehang met een surfer in het midden boven een golf bij rotsen en kliffen

Een surfer vecht tegen de zee terwijl hij het opneemt tegen deze enorme golf in dit aangrijpende gratis oceaanbehang van Surfer Magazine. Download deze achtergrond in verschillende resoluties voor normale, brede en HD-desktops.

Wide Open Ocean door Wallpaper Safari

Gratis oceaanbehang met een stille oceaan en wolken in een blauwe lucht

Deze eenvoudige scène toont de oceaan en de lucht die elkaar ontmoeten aan de horizon. Download deze gratis oceaanbehang in verschillende resoluties voor je normale, breedbeeld- of HD-computermonitor.

Bos, oceaan en kliffen door WallHere

Gratis oceaanbehang met luchtfoto van de blauwe oceaan en kliffen met groene bomen

Een stille, diepblauwe oceaan ontmoet de rotsachtige kliffen van een eiland in dit gratis oceaanbehang. Download dit als een enorm bestand dat je voor elk scherm kunt bijsnijden. Het is beschikbaar als een afbeelding van 4096 x 2160 of u kunt kiezen uit meer dan een dozijn andere formaten voor monitoren en mobiele apparaten.

Ocean Foam & Sunrise van Wallpaperbetter

Gratis oceaanbehang met uitzicht op het strand van een zonsopgang boven de schuimige oceaan

Water schuimt langs een rotsachtig strand terwijl de zon op de achtergrond opkomt in dit prachtige oceaanbehang. Download deze wallpaper voor je desktop, tablet of mobiel in een groot aantal verschillende resoluties.

Clownvis door WallpaperCave

Gratis oceaanbehang met een anemoonvis in anenome

Een schitterend gekleurde anemoonvis rust in een anemoon in dit gratis oceaanbehang. Download deze afbeelding voor uw breedbeeld-desktop in een resolutie van 1280×800.

School of Fish van Wallpaper Up

Gratis oceaanbehang met een school kleurrijke vissen die zwemmen

Een kleurrijke school vissen zwemt in dit betoverende gratis oceaanbehang, dat beschikbaar is in een resolutie van 1920×1080. Als je het originele behang niet wilt, is er een medium en een kleine optie, plus een optie om de gewenste breedte en hoogte te kiezen.