Skip to content

Gratis bronnen voor het opzoeken van adressen

16 de augustus de 2021
reverse address lookup 3482147 281718c7f39b499ca69f2587c2b32d61

Hulpprogramma’s voor het opzoeken van omgekeerde adressen laten zien wie op een specifiek adres woont. Het gebruik van een hulpprogramma voor het opzoeken van adressen is eenvoudig: voer een adres in om alles te zien wat het hulpprogramma weet over het huis of bedrijf waarin u geïnteresseerd bent. Details die deze services voor het opzoeken van adressen bieden, zijn onder meer de huidige en vroegere eigenaren, telefoonnummers die aan het adres zijn gekoppeld, fysieke locatie-informatie zoals vierkante meters en slaapkamers, en de familieleden van de eigenaren.

Met alle gratis informatie die beschikbaar is op internet voor iedereen die ernaar wil zoeken, hoeft u niet te betalen voor informatie over het opzoeken van omgekeerde adressen. Voor super grondige resultaten allemaal op één plek, zijn er echter premium zoekmachines voor mensen om uit te kiezen.

Omgekeerde adreszoeksites

Veel websites zijn speciaal gebouwd voor reverse lookup-functionaliteit. Bezoek een van de reverse lookup-services in dit artikel voor meer informatie over wie op een adres woont. De websites in dit artikel vinden informatie op basis van een fysiek adres, niet een e-mailadres. Bekijk deze tips voor omgekeerd zoeken via e-mail om informatie over e-mailadressen te vinden.

Waarheidsvinder

Gebruik de Truthfinder-service voor het opzoeken van omgekeerde adressen om te bladeren op stad en staat, of zoek naar het exacte adres. De resultaten tonen de voor- en achternaam van alle mogelijke bewoners, vroeger en nu, met hun leeftijden en mogelijke familieleden.

Truthfinder-tool voor het opzoeken van omgekeerde adressen

Selecteer Rapport openen naast een naam in de lijst met resultaten om meer over de persoon te lezen, inclusief of de persoon een strafblad heeft. Houd er echter rekening mee dat niet alle gegevens in het rapport gratis zijn.

Witte pagina’s

Met Whitepages is de oude standby-stand van het telefoonboek op het web en klaar om aan uw informatiebehoeften te voldoen. Voer het adres in dat je aan het onderzoeken bent en Whitepages komt terug met wie daar woont, de geschatte leeftijd van de eigenaar, hun telefoonnummer, andere bijbehorende adressen en een kaart van de buurt.

Hulpprogramma voor het opzoeken van omgekeerde adressen van witte pagina's

Deze basisinformatie is gratis, maar als je meer wilt, bekijk dan de gesponsorde links op de resultatenpagina.

Intelius

Intelius biedt gratis informatie, maar voor al het andere moet u betalen. Bezoek de link, typ het adres in de Huidig/vorig adres tekstvak en voer vervolgens de stad en de staat in in de Stad en/of staat tekstvak.

Langing-pagina van de Intelius-tool voor het opzoeken van omgekeerde adressen

De resultaten van de zoekopdracht naar het omgekeerde adres van Intelius onthullen het aantal slaapkamers, de vierkante meters van het huis en de kavelgrootte en het jaar waarin het huis is gebouwd. Tegen een kleine vergoeding kunt u meer informatie krijgen, zoals de waarde van het huis, eigendomsgegevens, contactgegevens, bewoners van het huishouden en informatie over buren.

Wie dan ook

Gebruik AnyWho om te achterhalen wie de eigenaar is van het huis of eigendom als u alleen een fysiek adres heeft. Nadat je het adres hebt ingevoerd, zie je resultaten over huidige en voormalige bewoners; meer informatie wordt verstrekt via Intelius.com.

AnyWho mensen zoeken zoeker op adres

Spokeo

Spokeo is een andere gratis tool voor het opzoeken van omgekeerde adressen die unieke informatie lijkt te vinden die sommige van de andere websites in dit artikel niet leveren.

Spokeo omgekeerd adres zoeken

Spokeo geeft de waarde van de woning, het bouwjaar van de woning, de woonoppervlakte vierkante meters en kavelgrootte, het aantal slaapkamers en badkamers, een plattegrond van de buurt, de verwarmings- en koelingsdetails van het gebouw, welk type parkeerplaats de woning heeft, in de buurt geregistreerde zedendelinquenten en aparte secties voor huidige eigenaren en voormalige bewoners (alleen achternamen worden gratis weergegeven).

Infotracer.com

Een andere gemakkelijke manier om een ​​adres omgekeerd op te zoeken om een ​​lijst met namen te vinden voor wie op welk adres dan ook woont, is met Infotracer.com. Het duurt even om alle namen te verzamelen, maar als het klaar is, krijg je een lijst met alle huidige en vroegere bewoners, hun leeftijden en een lijst met hun familieleden.

Infotracer.com hulpmiddel voor het opzoeken van omgekeerde adressen

Aanvullende informatie kan worden verkregen door een rapport op te stellen, maar dat is niet gratis.

Dat zijn ze

That’sThem is een uniek hulpmiddel voor het opzoeken van omgekeerde adressen omdat het heel veel informatie identificeert voor sommige adressen, zoals de naam van de eigenaar, postbus, huistelefoon, leeftijd en zelfs e-mailadres. Het bevat deze details voor iedereen die aan dat adres is gekoppeld.

That'sThem tool voor het opzoeken van omgekeerde adressen

Achtergrondrapporten zijn een extra functie die hun informatie tegen betaling door BeenVerified laat lopen.

Kunt u een zoekmachine gebruiken voor reverse lookups op adressen?

Een zoekmachine is verbazingwekkend handig voor veel taken, maar omgekeerd zoeken naar adressen is daar niet een van. Een adreszoekopdracht voor een bedrijf dat is gecatalogiseerd in een zoekmachine, resulteert in de bedrijfsnaam en andere informatie, zoals de openingstijden van het bedrijf en foto’s van het gebouw. Het probleem met het gebruik van een zoekmachine zoals Google, Yahoo of Bing is echter dat ze niet zijn gemaakt om adressen te vergelijken met informatie over huiseigenaren. Daarom zijn ze niet nuttig om een ​​omgekeerde adreszoekopdracht uit te voeren op een privéadres. U kunt Google of een andere zoeksite gebruiken om naar adresinformatie te zoeken, maar de resultaten zijn mogelijk niet erg nuttig.

Hoe u een omgekeerde adreszoekopdracht uitvoert op Google

Als u Google wilt gebruiken voor omgekeerd zoeken op adressen, typt u het adres met aanhalingstekens rond de straat en het huisnummer en ook rond de plaatsnaam, bijvoorbeeld:

“1500 Broadway” “New York”

Citaten zijn hier cruciaal omdat ze de zoekmachine helpen begrijpen dat de verschillende items van het adres bij elkaar horen.