Skip to content

41 verbluffende achtergronden en achtergronden van vrije val Background

21 de juni de 2021
young girl in the park using her tablet pc 523033389 5be06900c9e77c00269007a5

Achtergronden en achtergronden in de vrije herfst zijn perfect als je droomt van de frisse lucht, rijke kleuren en veranderende bladeren na een lang, warm zomerseizoen. Deze herfstbehang is prachtig met levendige foto’s van kleurrijke bladeren, gouden bossen, stapels pompoenen, vergeten landweggetjes en nog veel meer. Er zijn andere mooie en leuke achtergronden voor deze tijd van het jaar, zoals gratis Thanksgiving-achtergronden en gratis Halloween-achtergronden.

Gevallen bladeren van WallpaperStock

Bladeren van bruin en geel liggen op de grond in dit vrije val behang van WallpaperStock. Je hoort de bladeren kraken onder je voeten terwijl je naar het schaduwrijke bos loopt. Deze wallpaper kan in verschillende formaten worden gedownload voor normale, breedbeeld-, HD- en tabletresoluties. Het is ook beschikbaar als achtergrond voor een telefoon of als omslagfoto voor sociale media-accounts.

Een gevallen blad door Wallcoo

Een eenzaam herfstblad is gevallen op een bemoste boomstam, wat zorgt voor een prachtig contrast in dit vrije herfstbehang. Deze wallpaper kan alleen worden gedownload in 1024×768.

Dewey Aspen Leaves door WallpaperStock

Deze gevallen espenbladeren zijn gekust door de ochtenddauw. Dewey Aspen Leaves van WallpaperStock kan worden gedownload in 2560×1600 voor een desktop-pc of Mac-computer.

Herfstspectrum van WallpaperStock

Dit herfstbehang toont het spectrum van kleuren die op bladeren te vinden zijn terwijl ze van kleur veranderen tijdens het herfstseizoen. Autumn Spectrum van WallpaperStock is een HD herfstbehang dat kan worden gedownload in 852×480, 1280×720, 1366×768 en 1920×1080. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Gevallen bladeren door Wallcoo

Rode en gele bladeren liggen op de grond in dit adembenemende behang dat de stralende kleuren van het seizoen laat zien. Fallen Leaves van Wallcoo is verkrijgbaar in 1024×768.

Herfstlandvijver door WallpaperStock

In dit herfsttafereel wordt een landelijke vijver omringd door prachtige rode, gele en groene bomen. Koop Fall Country Pond van WallpaperStock voor een breedbeeldmonitor in 1280×800, 1440×900, 1680×1050 en 1920×1200. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Einde van de herfst door WallpaperStock

Het einde van de herfst is nabij, zoals te zien is in dit grimmige en verbluffende beeld van een met vorst bedekt rood herfstblad. End of Fall van WallpaperStock is beschikbaar als breedbeeld computer wallpaper in 1280×800, 1440×900, 1680×1050 en 1920×1200. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Reflecties van de herfst door WallpaperStock

De schoonheid van de herfst wordt weerspiegeld in een kristalblauw meer, omgeven door kleurrijke bomen en wolken in een helderblauwe lucht. Reflections of Autumn van WallpaperStock kan worden gedownload in 1280×800, 1440×900, 1680×1050 en 1920×100 voor een breedbeeldmonitor. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Spring in de herfst door WallpaperStock

Dit grillige, geïllustreerde herfstbehang laat zien hoe leuk deze tijd van het jaar kan zijn. Jump Into Fall van WallpaperStock kan worden gedownload in 1280×800, 1440×900, 1680×1050 en 1920×1200. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Rood blad in gras door WallpaperStock

In dit herfstbehang probeert een enkel rood blad zich te verstoppen in een groen veld. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Roestige bomen van WallpaperStock

Dit herfstbehang heeft een opwaarts zicht op prachtige gouden Aspens die naar een blauwe lucht reiken. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Rode bladerencontrast door WallpaperStock

Een close-up van rode en gele bladeren is de focus van dit mooie en rustige herfstbehang. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Rood gordijn van WallpaperStock

Een prachtig rood gordijn doet zijn best om een ​​sereen meer te verbergen in dit prachtige herfstbehang. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Speelse eekhoorn door WallpaperStock

Deze speelse eekhoorn krijgt een close-up terwijl hij noten verzamelt voor de winter in dit herfstbehang. Deze herfstachtergrond kan worden gedownload in 1024×768 (of 852×480 HD-resolutie) en kan worden aangepast.​

Esdoornbladeren door WallpaperStock

In dit herfstbehang steken prachtige rode, gele en groene esdoornbladeren af ​​tegen een lichtblauwe lucht. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Heteluchtballonnen door eWallpapers

Heteluchtballonnen maken een tocht over een helder meer in het midden van het herfstseizoen. Dit herfstbehang is verkrijgbaar in verschillende formaten voor normale, breedbeeld- en HDTV-monitoren, evenals de iPhone.

Gouden waterval door eWallpapers

In dit herfstbehang druppelt een kleine waterval naar beneden in een afgelegen meer omringd door herfstkleuren. Dit herfstbehang kan in vele formaten worden gedownload voor normale, breedbeeld- en HDTV-monitoren, evenals voor de iPhone.

Vers geperst door WallpaperStock

Als je van oranje houdt, dan zul je dol zijn op dit herfstbehang dat schreeuwt in al zijn glorie. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Herfstpompoenen van Internet Family Fun

Dit leuke herfstbehang is voorzien van een stapel pompoenen in een houten karretje. Download deze herfstachtergrond alleen in 1600×1200, maar het formaat kan worden aangepast.​

Landomheining door WallpaperStock

Je zult verlangen om langs dit landhek te lopen en de koele herfstlucht in te ademen. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Herfstwaterval door WallpaperStock

In dit behang stroomt een waterval met witte kuif langs een rotsachtig pad in een herfstachtig bos. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Herfstvectoren door WallpaperStock

Dit mooie en toch moderne herfstbehang heeft een abstracte illustratie van het seizoen. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Herfstblad door WallpaperStock

Een vroege vorst klampt zich vast aan een enkel oranje herfstblad in dit prachtige behang. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Herfst wil ik door WallpaperStock

Een seizoenslandschap is de focus van dit herfstbehang, met paarden achter een houten hek te midden van zacht gekleurde bomen. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Herfstbos van WallpaperStock

Een bos vol herfstpracht is de focus van dit behang met bomen van verschillende groottes met kleurrijke bladeren aan hun takken. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten, waaronder normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Peak Autumn Trees on River door WallpaperStock

Deze rivier is omgeven door rotsachtige oevers en de herfstkleuren in dit seizoensbehang. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten voor je computer, inclusief normale, breedbeeld- en HD-resoluties. Het is ook beschikbaar voor de iPhone en kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Herfst door Speartime/Deviant Art

Mooie herfstbladeren krijgen een close-up in dit eenvoudige maar mooie herfstbehang. Dit herfstbehang kan alleen worden gedownload in 1680×1050, maar het formaat kan worden aangepast.

Herfstboom door Vlad Studio

Deze mooie verbeelding van een boom in de herfst wordt uitgedrukt met een illustratie van blokvormige bladeren en een verbrande oranje lucht. Download dit gratis herfstbehang in veel verschillende formaten voor een desktopcomputer, mobiel apparaat, iPad en meer.​

Herfstbladeren door Vlad Studio

Dit herfstbehang toont geïllustreerde bladeren in bruin, oranje en geel, licht bestrooid met dauw. Download dit gratis herfstbehang in veel verschillende formaten voor een desktopcomputer, mobiel apparaat, iPad en meer.​

Gevallen bladeren op gras door Wallcoo

Gele en oranje bladeren liggen op groen gras dat nog moet worden aangeraakt door het seizoen in dit vrije herfstbehang. Download de herfstachtergrond Fallen Leaves on Grass in 1024×768 en 1280×1024.​

Japan Herfst door WallpaperStock

Zonlicht filtert door kleurrijke herfstbladeren van oranje en goud in dit adembenemende herfstbehang. Download Japan Autumn in resoluties voor normale, brede, HD-, tablet- en mobiele schermen.

Dead Fallen Leaves door Wallcoo.net

In dit herfstbehang schijnt zonlicht op een herfstblad dat nog nat is van de vroege ochtenddauw. Dead Fallen Leaves kan worden gedownload in 1024×768 en 1280×1024.​

Herfstbladeren vallen over stoel door WallpaperStock

Dit vredige beeld van een houten stoel naast een boom terwijl mist op de achtergrond opstijgt, doet je wensen dat je kon ontsnappen naar dit serene landschap. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten voor een computer, tablet of een ander mobiel apparaat. Het kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Eikel van Wallcoo

Een eenzame eikel zit tussen herfstbladeren van rood en geel in dit prachtige herfstbehang. Acorn is te downloaden in 1024×768 en 1280×1024 voor een standaard scherm.

Landweg in de herfst door Wallcoo

In dit herfstbehang strekt een houten weg zich uit tot in de mistige bossen, gevuld met prachtige gouden bomen. Country Road in Autumn kan worden gedownload in 1024×768 en 1280×1024.

Herfstochtend door WallpaperStock

Een mistige herfstochtend wordt onderbroken door de opkomst van de ochtendzon in dit vrije herfstbehang. Download Autumn Morning voor normale, brede, HD- of mobiele schermen.​

Herfst Wallpaper door Jpquidores (Wikimedia Commons)

Dit kleurrijke HD herfstbehang heeft een illustratie van gele, oranje en rode bladeren te midden van de zonnestralen. Download dit najaar wallpaper voor een computerscherm in 1920×1200.

Herfstlandschap door Goodfon

Een mooie tak van rode herfstbladeren valt op de grond in dit prachtige herfstbehang. Download Autumn Landscape van Goodfon voor standaard-, breedbeeld- of telefoonschermen.

Lonely Bench in Autumn Park door WallpaperStock

In dit suggestieve herfstbehang zit een eenzame bank in een park te midden van gevallen bladeren, omringd door bomen en een mistige achtergrond. Download dit najaar wallpaper in verschillende formaten voor een computer, tablet of een ander mobiel apparaat. Het kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Oranje helling door WallpaperStock

Dit verbluffende beeld heeft een glooiende heuvel bedekt met oranje bloemen te midden van groen gras. Download Orange Slope in verschillende formaten voor een computer, tablet of een ander mobiel apparaat. Het kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.

Veelkleurige herfst van WallpaperStock

Een sereen en mysterieus gevoel vergezelt dit herfstbehang met gouden en groene bomen die reflecteren in een stilstaand meer. Download Multicolored Autumn in verschillende formaten voor een computer, tablet of een ander mobiel apparaat. Het kan worden gebruikt als omslagfoto voor sociale media.