Skip to content

Adobe Summit: datums, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

6 de juli de 2021
summit21 banners opengraph 1200x630 update 5b0b76a900264c1ebd2db92ae53c6d59

Dit jaarlijkse evenement wordt door Adobe georganiseerd voor marketeers, voornamelijk om hen aan te moedigen Adobe-producten te gebruiken om online ervaringen te creëren en ‘ervaringsmakers’ een kans te geven om met elkaar te netwerken en te leren van marktleiders.

Wat zijn de data voor Adobe Summit?

Het evenement wordt virtueel gehouden van 27-28 april 2021.

Hoe te registreren om deel te nemen

Het evenement is volledig gratis, maar je hebt wel een Adobe-account nodig om je te registreren. U kunt er tijdens het proces een maken; het vereist geen actief abonnement. Ga naar de registratiepagina van de Adobe Summit om aan de slag te gaan.

Hoe Adobe Summit te bekijken

Deelnemers krijgen specifieke links om keynote-sprekers te bekijken, workshops bij te wonen en deel te nemen aan verschillende breakout-sessies.

Welke soorten onderwerpen komen aan bod op de Summit?

Er zijn momenteel tientallen sprekers aanwezig om te presenteren op het evenement van dit jaar, waaronder notabelen als Michael Hayes, de Global Head of Digital & Technology voor Ben & Jerry’s, en tal van Adobe-executives. Beroemdheden zoals Dan Levy, Serena Williams en Malcolm Gladwell zijn ook van de tap. Deelnemers kunnen sessies kiezen uit verschillende tracks, zoals het maken van inhoud, digitale handel of analyse en inzichten. Ze kunnen er ook voor kiezen om zich te concentreren op een specifieke branche of Adobe-productlijn. U kunt meer leren door de Summit Session Catalog te lezen.

Het laatste technische nieuws

Hoewel u altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante zaken waarbij Adobe en anderen betrokken zijn. Bekijk deze ruimte voor meer Adobe-nieuws en updates voor Adobe Summit.