Skip to content

Beste sites voor het maken en verzenden van videokaarten

11 de juli de 2021
couple laughing at footage on laptop at breakfast 652553835 5a3a81104e46ba00361b8d2e 0e183f3ad8a9414e9f0586b5fe20bb26

Videokaarten zijn een leuke manier om online groeten te versturen. Nadat u uw videokaart hebt gemaakt op een van de hier vermelde websites, stuurt u de kaart naar de ontvanger per e-mail of door een bericht op Facebook of een andere sociale-mediasite te plaatsen. De meeste sites vereisen dat je foto’s of video uploadt, hoewel sommige alleen tekstpersonalisatie op hun stock videokaarten toestaan. Dit zijn de beste websites voor het maken en verzenden van online videokaarten.

Voeg je gezicht toe aan een gepersonaliseerde videokaart: JibJab

Met JibJab kun je coole videokaarten maken en verzenden met foto’s van jezelf of vrienden. Als je niet bekend bent met de creaties van JibJab, het zijn over het algemeen muzikale satires met echte hoofden op geanimeerde lichamen. JibJab biedt videokaarten voor alle gelegenheden. Upload gewoon een headshot en de site doet de rest. Sommige videokaarten zijn gratis, maar u moet lid worden om toegang te krijgen tot veel van de videokaartontwerpen.

Beste aangepaste muzikale e-kaarten: Amerikaanse groeten

American Greetings videokaarten website

Stuur je familie en vrienden grappige zingende video-wenskaarten van American Greetings. Geef informatie over de ontvanger (zoals hun hobby’s, werk en andere leuke weetjes), en de site genereert een gepersonaliseerd nummer bij een van de grote selectie videokaartsjablonen. Of je nu wilt dat William Shatner, een gospelkoor of een piratenhond je persoonlijke teksten zingt, American Greetings heeft het voor je.

Beste premium videokaarten: Animoto

Amimoto videokaarten website

Animoto zet uw foto’s en video in een prachtig geanimeerde digitale kaart. Je moet lid worden van Animoto om een ​​kaart te maken, maar de vergoeding is redelijk gezien de kwaliteit van het product. Deze site gaat minder over het animeren van uw foto’s en meer over het maken van professionele videopresentaties die kunnen worden begeleid door muziek en uw bedrijfslogo.

Beste e-uitnodigingen voor alle gelegenheden: uitnodiging

Website van Inviter-videokaarten

Upload je video of foto naar de Inviter-website, samen met de details van het evenement, om een ​​video-uitnodiging voor een groep mensen te genereren. Deze site onderscheidt zich doordat het aanpasbare e-mailsjablonen biedt die doorverwijzen naar een gastpagina, die ook kan worden aangepast aan het evenement. Kopieer en plak de e-mailadressen van mensen die je wilt uitnodigen en verstuur de uitnodiging met één klik.

Beste 3D-verjaardagskaarten: RenderForest

RenderForest videokaart website

Renderforest heeft sjablonen voor videokaarten, waaronder een 3D-videokaart voor verjaardagen. Gebruik de sjablonen van het bedrijf samen met de online video-editor om uw bedrijf te promoten of een vriend een gelukkige verjaardag te wensen. Renderforest gebruikt je headshot en maakt een geanimeerde video voor je, vergelijkbaar met JibJab, zijn bekendere neef.

Beste online huwelijksaankondigingen en uitnodigingen: SeeMyMarriage.com

Zie MyMarriage-videokaartwebsite

SeeMyMarriage.com biedt een grote selectie save-the-date-kaarten en huwelijksuitnodigingen die beschikbaar zijn in verschillende videostijlen, waaronder Modern, Traditioneel, Animated, Story Based, North Indian en Destination Wedding. De site maakt een video met behulp van uw aangeleverde foto’s die overeenkomen met uw sjabloonkeuze.