Skip to content

Beste sociale sites en apps voor dierenliefhebbers

23 de juni de 2021
GettyImages 922709444 63ae2676809f49eb89e45af1a123d11e

Veel sociale netwerken, waaronder Facebook en Instagram, bevatten veel berichten met geliefde harige familieleden. Maar als u meer contact wilt met toegewijde huisdierouders, kunt u met huisdierspecifieke sites en apps delen, verbinden, leren en zelfs adopteren. Hier is een blik op zes geweldige sociale sites en apps gewijd aan huisdieren. Zorg ervoor dat je Facebook-groepen bekijkt die zijn gecentreerd rond honden, katten, huisdieren en andere geliefde dierenvrienden, zoals Cool Dog Group.

Petzbe

Wat we leuk vinden?

 • Leuke, actieve gemeenschap.
 • Schattige CEO Angus de hond.
 • Biedt mogelijkheden om bij te dragen aan goede doelen op basis van huisdieren.

Wat we niet leuk vinden

 • Geen mensen toegestaan!

Petzbe is een Instagram-achtige app met de slogan ‘No Humans Allowed’. Petzbe is ontworpen om uw huisdier in contact te brengen met andere huisdieren over de hele wereld, deel te nemen aan thema-foto-uitdagingen en één keer per maand deel te nemen aan fondsenwerving via het “Lend a Paw”-evenement voor het delen van foto’s. Met een actieve en leuke community, schattige foto’s en banden met liefdadigheidsinstellingen voor huisdieren, is Petzbe een must voor dierenliefhebbers en hun harige vrienden. Met apps voor iOS en Android is het doel van Petzbe om alle huisdieren wereldwijd in een liefdevolle, leuke gemeenschap te brengen.

Yummypets

Screenshot van de Yummypets-app voor huisdierencommunity

Wat we leuk vinden?

 • Makkelijk om de capriolen van uw huisdier te posten en te delen.
 • Zie huisdieren over de hele wereld.
 • Actieve gemeenschap.

Wat we niet leuk vinden

 • Sommige gebruikers melden aanvankelijk problemen met het navigeren door de app.

Yummypets, beschikbaar als iOS-app, is een gemeenschap van meer dan 500.000 ouders van huisdieren, en het is niet alleen voor honden- en kattenbezitters. Paarden, reptielen en zelfs knaagdieren worden gevierd door hun trotse menselijke metgezellen. Het idee is om foto’s en video’s van de liefste momenten van uw huisdieren vast te leggen en te delen terwijl u hilarische video’s over huisdieren bekijkt en leert over gedrag en gezondheidsproblemen van de dierenartspartners van Yummypets. Met een Instagram-achtige ervaring en actieve community is Yummypets een traktatie voor ouders van huisdieren.

Schors Gelukkig

Screenshot van BarkHappy social networking app voor hondenbezitters

Wat we leuk vinden?

 • Vind hondvriendelijke plaatsen in uw omgeving.
 • Maak contact met andere hondenouders voor speelafspraken.
 • Woon hondvriendelijke evenementen bij.

Wat we niet leuk vinden

 • Hondvriendelijke beleidswijzigingen moeten door gebruikers worden gemeld.

BarkHappy is een locatiegebaseerde app en community voor hondenliefhebbers die is ontworpen om gebruikers te helpen bij het vinden van en contact maken met andere hondenouders in hun gemeenschap. Bekijk hondvriendelijke plekken op een interactieve kaart, plan speeldata en evenementen en meld verloren of gevonden honden. De app biedt productaanbiedingen, dagelijkse wedstrijden en meer. BarkHappy is beschikbaar als een iOS-app en helpt zijn gebruikers om meer plaatsen te gaan en meer dingen te doen met hun harige beste vriend.

Dokonoko

Screenshot van de Kokonoko-app voor sociale netwerken voor huisdieren

Wat we leuk vinden?

 • Bevat functies die verdwaalden helpen.
 • Helpt u het leven van uw huisdier te documenteren.

Wat we niet leuk vinden

 • Omvat geen huisdieren behalve honden en katten.

Kokonoko is Japans voor “Waar hoor je thuis, kleine man?” en deze app voor sociale netwerken wil een thuis zijn voor alle honden en katten. Dokonoko is een nieuw sociaal netwerk voor vrienden van katten en honden overal. Het is een plek om uw eigen huisdieren, de huisdieren van uw vrienden en zelfs zwerfdieren zonder enige menselijke familie. Deel foto’s, vitale gegevens en identificerende kenmerken zodat de dieren van wie je houdt nooit alleen zijn, zelfs niet als ze verdwaald zijn of in de problemen zitten.

Catster

Sociale netwerken voor huisdieren - Catster

Wat we leuk vinden?

 • Tal van informatie en bronnen.
 • Toegang tot de podcast.
 • Videosectie is informatief en goed geproduceerd.

Wat we niet leuk vinden

 • Om met andere kattenliefhebbers te communiceren, moet je de Facebook-, Instagram- of Twitter-feeds van Catster bezoeken.

Catster biedt een hele reeks bronnen voor de kattenliefhebber, waaronder informatie over kattengedrag, gezondheidszorg, rassen en meer. Het is de thuisbasis van de Let’s Talk About Cats-podcast en het tijdschrift Catster, met artikelen als “Does Your Cat Love You?” en “De 5 stadia van kattenzwangerschap.” De sociale en gemeenschapsaspecten van Catster zijn verplaatst naar Facebook, Instagram en Twitter, waar gebruikers vragen kunnen stellen, delen en communiceren met andere kattenouders.

hondje

Schermafbeelding van Dogster

Wat we leuk vinden?

 • Veel hondengerelateerde tips.
 • Reddingsverhalen.

Wat we niet leuk vinden

 • Community-functies zijn naar een andere locatie verplaatst.

De zustersite van Catster, Dogster, is een goudmijn aan informatie over honden, met artikelen en video’s die zijn ontworpen om te onderwijzen en uit te leggen. Lees meer over hondengezondheidszorg, puppytraining, hondenrassen en meer. Abonneer u op het tijdschrift Dogster voor nog meer inzicht in de beste vriend van de mens. Net als Catster zijn de communityfuncties van Dogster verplaatst van de hoofdsite naar Facebook, Instagram en Twitter voedt.