Skip to content

Corsair lanceert nieuw K70 RGB Pro mechanisch gamingtoetsenbord

5 de augustus de 2022
K70 RGB PRO PBT 02 a570062f8b194b49aa5be08f6029a071

Hardwarebedrijf Corsair heeft zijn nieuwste mechanische gaming-toetsenbord onthuld, de K70 RGB Pro op ware grootte. Corsair beweert dat de K70 RGB Pro bliksemsnel reageert en lang meegaat dankzij de AXON-verwerkingstechnologie van het bedrijf, het aluminium frame en de double-shot keycaps. Het toetsenbord wordt ook geleverd met tal van aanpassingsopties, zoals een magnetische polssteun en de mogelijkheid om de achtergrondverlichting aan te passen.

Dankzij AXON kan de K70 RGB Pro toetsaanslagen met 4.000 Hz verwerken en die invoer met 8.000 Hz naar de computer verzenden. Volgens Corsair zorgt dit ervoor dat de K70 RGB Pro acht keer sneller verwerkt dan standaard gaming-toetsenborden. Snelheid kan het verschil betekenen tussen het winnen of verliezen van een spel. Om deze snelheid te vergemakkelijken, is de K70 RGB Pro gebouwd met een duurzame vormfactor, zoals te zien is bij de double-shot toetsenborden, wat verwijst naar de twee lagen plastic die op elkaar zijn gegoten.

Dit zorgt ervoor dat de sleutels langer meegaan bij herhaald gebruik. Onder de toetsenborden bevinden zich CHERRY MX-sleutelschakelaars voor een soepele en responsieve druk. De schakelaars zijn verkrijgbaar in vijf verschillende opties: rood, blauw en bruin, plus een Speed ​​and Silent-versie, waarbij de eerste een nog snellere responstijd mogelijk maakt, terwijl de laatste het klikkende geluid wegneemt dat synoniem is aan mechanische toetsenborden.

K70 RGB Pro op bureau

Andere kenmerken zijn een toernooischakelaar die de achtergrondverlichting vergrendelt zodat deze spelers niet afleidt en macro’s uitschakelt, een afneembare polssteun voor extra comfort en ondersteuning voor iCUE zodat u de achtergrondverlichting naar wens kunt aanpassen. De K70 RGB Pro is te koop met prijzen tussen $ 160 en $ 170, afhankelijk van welke CHERRY MX-sleutelschakelaars je kiest.