Skip to content

DesignCon 2021: datums, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

5 de juli de 2021
DesignCon2021 d7870f89b77040ff8c3eda2c6b4fe53f

Dit evenement is gericht op ingenieurs, voornamelijk in de elektronica-industrie. Maar iedereen die van hardware-ontwerp houdt, zal zich thuis voelen bij dit evenement.

Wanneer zijn de data voor DesignCon 2021?

In zijn 26e jaar zal DesignCon worden gehouden van 16-18 augustus 2021 in San Jose, CA. Organisatoren van evenementen verwachten het persoonlijk te houden in het San Jose McEnery Convention Center. Het was eerder gepland voor april, maar de organisatoren verplaatsten het evenement om veiligheids- en gezondheidsredenen.

Hoe te registreren om deel te nemen

De inschrijving is nog niet geopend. U kunt echter een DesignCon-registratieverzoek indienen als u geïnteresseerd bent om het evenement bij te wonen. De organisatoren laten je weten wanneer de inschrijving opent.

Welke soorten onderwerpen worden behandeld op DesignCon?

DesignCon is een zeer technisch evenement met technische papersessies, panels, tutorials en bootcamps. Dit jaar gaan de tracks over auto-elektronica en intelligentie, geavanceerde I/O-interfaceontwerpen voor geheugen, co-designs van systemen en machine learning. Tientallen exposanten zullen alles presenteren, van computerschermen tot firmware tot oscilloscopen. U kunt de lijst met showcasecategorieën bekijken voor meer informatie.

Het laatste nieuws

Hoewel je altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante dingen over DesignCon en coole hardwaretechnologie. Blijf op de hoogte van deze ruimte om meer te leren over DesignCon naarmate het evenement dichterbij komt.