Skip to content

DeveloperWeek 2021: datums, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

29 de juni de 2021
DeveloperWeekLogo ea1d02e24f1e41c793f8177d7678a157

DeveloperWeek is een evenement dat is ontworpen voor – je raadt het al – ontwikkelaars. Anderen in de technologische industrie zijn ook aanwezig, zoals ingenieurs, software-architecten en verschillende leidinggevenden. Het evenement richt zich op nieuwe technische trends en de talen, platforms en tools die worden gebruikt om innovatieve oplossingen te bouwen.

Wat zijn de data voor DeveloperWeek?

Het evenement van dit jaar wordt gehouden van 17-19 februari 2021. Het zal virtueel worden gehouden; meer dan 8.000 deelnemers worden verwacht. Hier zijn enkele belangrijke data voor het evenement: 8 – 19 februari: Hackathon 17 februari: Expo huren 17 februari: Workshops 17 – 19 februari: Conferenties 18 – 19 februari: Expositie

Hoe te registreren om deel te nemen

Er zijn meerdere niveaus om je voor in te schrijven bij dit evenement. Professionele ontwikkelaars en ingenieurs krijgen op sommige gebieden de voorkeur. Maar als je bereid bent een vrij groot deel van de verandering door te geven, kan vrijwel iedereen de toegangspas krijgen. Ontdek de levels en hoe je je aanmeldt voor DeveloperWeek.

Welke soorten onderwerpen worden behandeld op DeveloperWeek?

Dit is een evenement voor echte geeks, en bijna niets met technologie is van tafel. Dit jaar zijn bijvoorbeeld AI & machine learning, blockchain-ontwikkeling, sensoren, wearables, architectuurbesluitvorming en vergelijkbare onderwerpen opgenomen in de conferentietracks van DeveloperWeek. Belangrijke keynote-sprekers zijn Matthew Curtis van Roblox, PJ Hough van Citrix, Jeff Lawson en Jason Hudak van Twilio en Emily Freeman van Microsoft. De jaarlijkse hackathon zal naar verwachting meer dan 1.000 ontwikkelaars omvatten, en bij de personeelsbeurs zullen meer dan 40 bedrijven betrokken zijn.

Het laatste nieuws over DeveloperWeek 2021

Hoewel u altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante zaken die betrekking hebben op DeveloperWeek in het bijzonder.