Skip to content

Glassie’s schermbeschermer is stijlvol maar prijzig

18 de juni de 2021
ii kk2no3oi1 db6ce9f1be0f403b886b00c2a7942cb2

Toen ik voor het eerst de gepersonaliseerde schermbeschermers van Glassie tegenkwam, was ik meteen geïntrigeerd omdat dit het eerste product in zijn soort is dat ik heb gezien. Staat de tekst bovenop de screenprotector of eronder? Zullen de ontwerpen op het scherm 3D zijn? Hoe kan ik precies iets op mijn scherm zien als het licht verlicht is? Dit waren enkele vragen die ik mezelf stelde voordat ik een van Glassie’s schermbeschermers op mijn iPhone 11 Pro Max plaatste. Na ongeveer 5 minuten werden alle details duidelijk. Ik weet niet of Glassie ’s werelds eerste gepersonaliseerde schermbeschermer is, zoals het bedrijf beweert, maar ik heb zonder twijfel nog nooit een schermbeschermer met ontwerpen erop gezien. Dit product heeft zeker potentie. “Ik zou overwegen om dit product te kopen als ik mijn eigen afbeelding zou kunnen leveren om op de schermbeschermer af te drukken.”

Net dit jaar gelanceerd

Glassie is mede opgericht door Neels Visser en Christian Sagert, die hun bedrijf officieel op 25 januari lanceerden. Het paar creëerde een fantoomdruktechniek waarmee ze premium dubbelsterke schermbeschermers van gehard glas kunnen voorzien van aangepaste tekst of illustraties die zichtbaar zijn wanneer uw telefoon is vergrendeld, maar verdwijnt zodra uw scherm is ingeschakeld. “Omdat smartphones dagelijks het meest gebruikte apparaat ter wereld zijn, werden we geïnspireerd om iets te creëren waarmee gebruikers van mobiele telefoons een meer persoonlijke ervaring kunnen hebben”, vertelde Visser. reddingsdraad in een telefonisch interview. “Er zijn talloze merken die op zoek zijn naar personalisatie op de achterkant van de telefoon, maar nog niemand had de voorkant van de telefoon aangeraakt, het was een volledig leeg canvas en een nieuwe markt voor ons om aan te boren en creativiteit toe te voegen.” Revive, Glassie’s eerste collectie schermbeschermers, is gemaakt om consumenten in staat te stellen zichzelf uit te drukken door middel van positieve affirmaties en citaten.

Visser zei dat zijn team talloze aanwijzingen voor schermontwerpen verkende toen het bedrijf de lancering naderde, van het opnieuw maken van memes tot collages van emoji’s. Uiteindelijk was empowerment het meest logisch. “Met alles wat er in de wereld gaande was, hadden we het gevoel dat we hoop en een positieve innerlijke stem nodig hadden”, zei Visser. “We kwamen terecht op een eerste aanbod van ontwerpen die bedoeld zijn om een ​​nieuw jaar van groei en zelfexpressie te benadrukken.” De schermbeschermers van het bedrijf zijn compatibel met alle iPhone 10 tot en met 12-modellen, waaronder 11 verschillende apparaten. Met veel belangstelling van Android-gebruikers hoopt Glassie zijn producten later dit jaar uit te breiden. Misschien zien we zelfs enkele gepersonaliseerde schermbeschermers voor computers en tablets? Glassie’s chief creative officer, Cameron Oehlers, zei dat dat mogelijk zou kunnen zijn met wat verder onderzoek.

De moeite waard?

Hoewel ik onder de indruk was van Glassie’s gepersonaliseerde schermbeschermer, is het geen product dat ik graag zou willen hebben, vooral niet voor $ 39,99 per stuk. Het is cool, maar die prijs alleen al is een afknapper. Ik zou overwegen om dit product te kopen als ik mijn eigen afbeelding zou kunnen leveren om op de schermbeschermer af te drukken. Glassie staat dit nog niet toe, maar Sagert zei dat het in de maak is en in de komende zes maanden kan worden gelanceerd. Bij de installatie verliep alles redelijk soepel totdat het tijd was om die luchtbellen eruit te halen, wat best vervelend was. Ik besteedde meer tijd aan het bestrijden van luchtbellen dan aan enig ander aspect van het installatieproces.

Helaas nemen de overtollige luchtbellen de algehele esthetiek van het product weg, hoewel ik ervan geniet dat de schermen lichtgewicht zijn en verder vrijwel onmerkbaar. Ik maakte me zorgen dat het product wat volumineusheid aan mijn telefoon zou toevoegen, omdat ik niet eerder een schermbeschermer had gebruikt, maar dat deed het niet. Mijn beschermer heeft “meer zelfliefde” over de onderkant ervan gespannen. En hoewel het waar is, kan ik het niet zien als ik recht naar mijn telefoon kijk als deze verlicht is, maar ik kan het ontwerp zien wanneer mijn apparaat een beetje een titel heeft. Ik heb dit in mijn huis met natuurlijk licht geprobeerd, maar ik moet aannemen dat als ik op een zeer zonnige dag naar mijn telefoon kijk met een schuine stand buiten, dat een schittering kan veroorzaken.

Al met al is het product cool, maar ik ben er nog niet van overtuigd dat het de aankoop waard is. Het bedrijf is absoluut intrigerend, aangezien er niet veel anderen zijn die zoiets doen. Glassie heeft een groot schaalpotentieel, vooral wanneer gebruikers hun eigen afbeeldingen kunnen leveren om op de schermbeschermers af te drukken. Ik zal de schermbeschermer voorlopig houden, met plannen om het andere ontwerp met een astronaut in het midden uit te proberen. Nu, daar ben ik zeker enthousiast over.