Skip to content

Het volgende Acer-evenement 2021: data, nieuws, geruchten en aankondigingen

1 de juli de 2021
NextatAcerlogo e9d085cf7cf1465cb0cb5f5a76e12e18

Acer maakt desktopcomputers, laptops, monitoren en aanverwante hardwareaccessoires voor werk en thuis. Hoewel het meestal het hele jaar door producten lanceert, houdt het ook een jaarlijks persevenement genaamd Next@Acer.

Wanneer wordt de Next@Acer gehouden?

Het wordt gehouden op 27 mei 2021 om 9.00 uur ET. Gelabeld ‘Nieuwe Perspectieven’, zal het evenement volledig online zijn. Het wordt virtueel gehouden en kan worden bekeken op de Acer-site en op het Acer YouTube-kanaal.

Welke producten worden aangekondigd?

Bekend om zijn Essential-lijn van laptops, zou het bedrijf een nieuw product in die lijn kunnen aankondigen. Het zal waarschijnlijk ook een nieuwe gaming-laptop en gaming-accessoires introduceren die passen bij de Predator- en Nitro-gamingmonitoren die in januari 2021 worden uitgebracht. In april 2021 kondigde het de Enduro Urban-lijn van notebooks en tablets aan; kijk of er ook accessoires voor die productlijn uitkomen. In april 2021 maakte Acer plannen bekend om een ​​belang te verwerven in FocalTech System, een Taiwanese leverancier van IC-stuurprogramma’s voor beeldschermen, om te helpen bij het uitvoeren van zijn notebookbestellingen. Die overname kan ook aanvullende producten van Acer betekenen, waaronder vingerafdrukken van de volgende generatie, aanraking, geïntegreerde display-driverchips en meer. Het bedrijf vernieuwde en breidde begin 2021 ook zijn samenwerking met Envy Gaming uit; de overeenkomst zorgt ervoor dat Acer de esports-organisatie zal voorzien van Predator-gaminghardware. We verwachten dat er op tijd voor Next@Acer 2021 meer gamingnieuws en -initiatieven uit deze samenwerking zullen voortkomen.

Het laatste Acer-nieuws

Hoewel u altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante artikelen over Acer in het bijzonder.