Skip to content

Hoe een verwijderde voicemail op Android op te halen

31 de juli de 2021
GettyImages 93420821 0ce0b19097fb47d78dec8dbc039c1260

Wat te weten

  • Gebruik de Voicemail-app: Open de voicemail app en tik op Menu > Verwijderde voicemails, tik op degene die je wilt bewaren en houd vast en tik vervolgens op Sparen.
  • Gebruik een hersteltool: download op een afzonderlijk apparaat een hulpprogramma voor gegevensherstel van derden en verbind uw Android om uw gegevens te herstellen.
  • Neem contact op met de klantenondersteuning: zoek online naar apparaatspecifieke klantenondersteuning of neem contact op met uw provider om te zien of deze u kan helpen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u verwijderde voicemails op Android-apparaten kunt herstellen met behulp van de Voicemail-app of een tool van derden.

Herstel verwijderde voicemail met behulp van de voicemail-app

Zelfs nadat u een voicemail hebt verwijderd, worden de gegevens gedurende een bepaalde tijd op uw apparaat opgeslagen. Als je iets hebt verwijderd wat je niet wilde, volg dan deze stappen om te proberen het terug te krijgen.

  1. Open de voicemail app en tik op de menu.

  2. Kraan Verwijderde voicemails. De app toont u dan een lijst met voicemails die beschikbaar zijn voor herstel. Tik op degene die je wilt behouden en houd vast.

  3. Afhankelijk van uw model telefoon zal het een vinkje toevoegen aan de voicemail of een contextueel menu openen. Tik hoe dan ook op Sparen om het uit de map verwijderde voicemails te verwijderen.

Gebruik een app van derden om verwijderde voicemails te herstellen

Af en toe, als uw gegevens beschadigd raken of een zeer oude voicemail per ongeluk wordt verwijderd, kunt u deze niet herstellen via de Voicemail-app. Als je je zorgen maakt dat dit gebeurt, is het iets om naar te kijken om een ​​app van derden te downloaden om een ​​back-up van je telefoongegevens te maken. Er zijn verschillende van dergelijke apps, maar MiniTool Power Data Recovery of EaseUS Data Recovery Wizard zijn een paar geweldige opties. Beide hebben intuïtieve interfaces en stellen gebruikers in staat om enkele gigabytes aan gegevens te herstellen – meer dan genoeg voor af en toe een voicemail – voordat ze u vragen om te upgraden naar een betaalde versie. Dit zijn de stappen die u wilt volgen, ongeacht welke software u kiest.

  1. Zorg ervoor dat u de software installeert op een ander apparaat dan uw telefoon, zoals uw computer of laptop. Als er iets catastrofaals gebeurt met het geheugen van je telefoon, heeft het geen zin om een ​​back-up op datzelfde apparaat op te slaan.

  2. U moet uw Android-apparaat verbinden zodra u klaar bent om uw gegevens te herstellen. Gebruik een USB-kabel om uw apparaat op uw computer aan te sluiten en open vervolgens de software.

  3. Nadat u uw apparaat hebt geselecteerd, selecteert u Scannen. In sommige software wordt u gevraagd te kiezen naar welk type gegevens u wilt scannen. Als u deze optie krijgt, wilt u selecteren: Voicemails.

  4. Na een paar minuten geeft de software u opties voor welke gegevens kunnen worden hersteld. Zoek naar de voicemail die u mist en u zou deze moeten kunnen herstellen naar uw mobiele apparaat of computer.

Andere opties om een ​​verwijderde voicemail op te halen

Afhankelijk van uw provider en telefoonmodel zijn er mogelijk andere opties voor u beschikbaar. Zoek online naar apparaatspecifieke klantenondersteuning of bel de klantenservice en kijk of ze iets kunnen bieden.