Skip to content

Hoe het te repareren als Flipboard niet werkt

2 de juli de 2021
1205159Womanholdinggenericsmartphone c01268976ba64b658b840aaf03b83be1

Als Flipboard niet werkt, heb je mogelijk geen toegang tot de samengestelde nieuwe content en content die je wilt lezen of bekijken. Hier zijn enkele veelvoorkomende oorzaken en oplossingen voor problemen met Flipboard.

Hoe problemen met flipboard kunnen verschijnen

Als je Flipboard al langere tijd gebruikt, weet je waarschijnlijk redelijk goed hoe het werkt. Dus als er iets misgaat, merkt u dat waarschijnlijk. U kunt bijvoorbeeld problemen ondervinden met Flipboard als:

  • Je Flipboard-tijdschriften en -collecties worden niet vernieuwd.
  • Je Flipboard-app crasht elke keer dat je hem opent.
  • U kunt geen inhoud in uw Flipboard-verzamelingen omdraaien.
  • U ontvangt de foutmelding: “Niet ingelogd: u bent niet aangemeld. Log in en probeer het opnieuw.”

Oorzaken van Flipboard werkt niet

Hoewel het vrij zeldzaam lijkt te zijn, zijn er verschillende dingen die ervoor kunnen zorgen dat Flipboard niet goed werkt. Als u bijvoorbeeld een tijdschrift heeft gemaakt dat een zeer niche-onderwerp behandelt, is het mogelijk dat het gewoon niet is bijgewerkt sinds de laatste keer dat u het zag, maar er kan ook iets meer aan de hand zijn. Een andere oorzaak van problemen met Flipboard kan zijn dat je per ongeluk bent uitgelogd (of ingelogd op het verkeerde account), of dat je een update van de app hebt gemist. Ongeacht het probleem, deze stappen voor probleemoplossing zouden u moeten helpen om Flipboard weer aan de praat te krijgen.

Hoe het te repareren als Flipboard niet goed werkt

Als je Flipboard-app niet correct werkt, probeer dan deze stappen voor probleemoplossing te doorlopen. Begin bovenaan de lijst en probeer elk van de suggesties afzonderlijk totdat je het probleem hebt opgelost.

  1. Controleer of u bent aangemeld bij Flipboard. Als je Flipboard-tijdschriften niet worden bijgewerkt, kan het zijn dat je bent uitgelogd of dat je op het verkeerde account bent ingelogd (als je meerdere accounts hebt). Zorg ervoor dat u bent ingelogd op het juiste account en vernieuw vervolgens uw feed om te zien of het probleem zichzelf oplost. Als je Windows 10 gebruikt en de Flipboard-app hebt gedownload van de Microsoft Store, kun je problemen ondervinden wanneer je probeert in te loggen met je Facebook-inloggegevens. Als dat het geval is, moet u contact opnemen met de ondersteuning voor accountverificatie van Flipboard ([email protected]) om de aanmeldingsgegevens van uw account bij te werken naar een combinatie van e-mailadres en wachtwoord.

  2. Update uw Flipboard-app. Als Flipboard verouderd is, kan de app elke keer dat u hem opent crashen. Om dit op te lossen, werkt u de app bij vanuit de app-lade van uw apparaat. Het proces voor het bijwerken van apps op Android verschilt van het proces voor het bijwerken van apps op iOS en iPadOS.

  3. Forceer het stoppen en herstart Flipboard. Veel apparaten laten tegenwoordig apps altijd op de achtergrond draaien, wat handig is, maar soms kan leiden tot apps die zich niet goed gedragen. In het geval van Flipboard kan een eenvoudige herstart de crash- of vernieuwingsproblemen oplossen die u mogelijk ondervindt. Om apps op iOS of iPadOS geforceerd af te sluiten en opnieuw te starten, moet je de App Switcher openen en Flipboard vanaf daar sluiten. Om een ​​app geforceerd af te sluiten op Android, moet je de Apps Manager gebruiken.

  4. Start uw apparaat opnieuw op. Als het erop lijkt dat Flipboard niet bijwerkt, probeer dan je apparaat opnieuw op te starten. Een herstart lijkt vaak te werken om vage fouten te verwijderen, netwerken opnieuw te verbinden en andere kleine problemen die meestal onmerkbaar zijn omdat ze niet alle aspecten van uw apparaat beïnvloeden.

  5. Controleer of Flipboard niet beschikbaar is. Af en toe zullen de Flipboard-netwerken offline zijn voor onderhoud. Een manier om erachter te komen of het probleem aan de kant van Flipboard ligt, is door een websiteservice te gebruiken die de gezondheid van de site controleert, zoals Downdetector, om te zien of Flipboard niet beschikbaar is of dat het probleem aan jouw kant ligt.

  6. Als al het andere faalt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Flipboard. Als je toegang hebt tot de app, kun je contact opnemen met de ondersteuning door naar Profiel > Instellingen > Helpen. Selecteer bovenaan Neem contact op. Als u geen toegang hebt tot uw Flipboard-app, kunt u naar het Helpcentrum van Flipboard gaan en op Contact klikken om het proces om verbinding te maken met Flipboard te starten.