Skip to content

Hoe krijg je gratis eten online

11 de juli de 2021
LedePhoto PhotobyHelenaLopesfromPexels 5c205e9f46e0fb0001fe7303

Technologie heeft het alleen maar gemakkelijker gemaakt om deals, aanbiedingen en kortingsbonnen te vinden en te gebruiken waarmee we kunnen genieten van gratis maaltijden, boodschappen en meer. Het enorme aantal beschikbare keuzes kan overweldigend zijn, maar we hebben enkele van de beste voorbeelden van gratis voedseldeals gevonden om u op weg te helpen. Of u nu op zoek bent naar gratis boodschappen of maaltijden, hier leest u hoe u gratis eten online kunt krijgen.

Gratis hapjes: lidmaatschap Wild Wing Café Loyalty Club

Met het Wild Wing Café Wild Card Loyalty Club-lidmaatschap kunnen leden zich online aanmelden voor een gratis beloningskaart. Het eerste voordeel dat je krijgt nadat je je hebt aangemeld, is een gratis aperitief. Daarna worden de meeste beloningen verdiend met een puntensysteem, waarbij elke uitgegeven dollar bij Wild Wing één punt is en elke 500 punten je een tegoed van $ 25 oplevert. Sommige voordelen, Surprise Lottery Perks-prijzen genoemd, zijn ook beschikbaar, maar worden willekeurig aangeboden.

Er is echter een beperkte selectie gratis hapjes waaruit u kunt kiezen wanneer u uw aanbieding inwisselt, en de hapjes zelf zijn vrij eenvoudig; voedsel zoals mozzarella sticks en pretzel bites. Bovendien, op het moment dat u zich online registreert, als u nog geen fysieke Wild Card-beloningskaart heeft, moet u mogelijk een week wachten tot u er een per post ontvangt voordat u uw gratis aperitiefaanbieding kunt verzilveren; om uw aanbieding in te wisselen, moet u uw Wild Card op uw server presenteren.

Gratis verjaardagsburrito’s: Moe’s Southwest Grill-app

Met de Moe’s Southwest Grill Rewards-app voor Android en iOS kun je beloningen verdienen met een puntensysteem, net als veel andere beloningsprogramma’s. In tegenstelling tot veel andere beloningsprogramma’s biedt het je echter een gratis burrito op je verjaardag.

Moe's app op Android

Terwijl je moet wachten tot je verjaardag om je gratis burrito te krijgen, krijg je nog steeds een coupon voor een gratis entree wanneer je je aanmeldt voor de app en Moe’s beloningsprogramma. Het kan zoiets zijn als een coupon voor een gratis nacho-entrée bij de aankoop van een gewoon drankje, wat betekent dat het niet helemaal gratis is, maar het is nog steeds een voorgerecht voor de prijs van een drankje.

Gratis koffie: Dunkin’ Donuts DD Perks-app

Koffie van barista’s kan tegenwoordig duur worden, dus het is belangrijk om een ​​lidmaatschap van een beloningskaart te hebben om de kosten te verlagen. De Dunkin’ Donuts DD Perks-app is leuk omdat je jezelf vrij vaak kunt trakteren op een gratis drankje: op je verjaardag, wanneer je je aanmeldt voor DD Perks, wanneer je 200 punten hebt verdiend en zelfs tijdens willekeurige promotie-aanbiedingen die worden uitgerold vanaf tijd tot tijd.

Dunkin Donuts-app op Android

Aanbiedingen voor gratis drankjes zijn eenvoudig in te wisselen – laat de Dunkin’-server uw DD Perks-kaart in uw app scannen en de toepasselijke aanbieding wordt automatisch toegepast. Als u op het moment van aanmelden/downloaden van de app nog geen DD Perks-lid bent, moet u mogelijk een DD Perks-kaart aanschaffen en deze met ten minste $ 5,00 laden voordat u uw app en de gratis drankaanbiedingen kunt gebruiken .

Gratis eten bezorgd: Uber Eats-app

Hoewel je niet echt een volledig gratis maaltijd van Uber Eats kunt krijgen, kun je promotiecodes voor $ 5 verdienen die je op je aankopen kunt gebruiken door gewoon je speciale Uber Eats-code met je vrienden te delen.

Uber Eats-app op Android

Dus in plaats van eten te moeten kopen om beloningen te verdienen, kun je ze zelfs gratis krijgen en de kosten van je Uber Eats-maaltijden aanzienlijk verlagen. Als je al een Uber-account hebt, kun je eenvoudig inloggen en snel je Uber Eats-account instellen met behulp van je telefoonnummer.

Gratis voedselmonsters: SampleSource.com

Met SampleSource.com kun je gratis nieuwe voeding uitproberen. Aanmelden is gratis en er zijn geen kosten verbonden aan het ontvangen van de samples die je hebt gekozen om te proberen. Bovendien kunt u gratis monsters krijgen van non-foodartikelen zoals make-up en schoonmaakproducten.

Een screenshot van de SampleSource.com-website met gratis monsters uit het verleden, inclusief gratis monsters van voedselproducten.

Het enige dat u hoeft te doen, is de monsters die u zijn toegestuurd evalueren door een enquête in te vullen die door SampleSource is verzonden. Dat gezegd hebbende, de levering van monsters is beperkt tot de lente-, zomer- en herfstmaanden, en zelfs dan kan het tot 4-6 weken duren voordat uw monsters aankomen.

Gratis boodschappen: Kroger-app

De kans is groot dat als je regelmatig bij Kroger winkelt, je al een Kroger Plus Card hebt, het gratis rewards-lidmaatschap dat je recht geeft op lagere prijzen in de winkel.

Kroeger-app op Android

Als u een Plus-kaart heeft, kunt u deze online registreren op de Kroger-website en/of de Kroger-app downloaden, zodat u kunt profiteren van downloadbare coupons, zoals de Free Friday-coupon. Met de kortingsbon voor gratis vrijdag kunnen kopers van Kroger Plus-kaarten op vrijdag één gratis item krijgen. Het is meestal een specifiek item dat op de coupon wordt vermeld.

Gratis ijs: Baskin-Robbins-app

IJs is altijd een blijde traktatie, maar het is nog beter als het gratis is! Als u zich aanmeldt voor de Baskin-Robbins-beloningen-app, krijgt u recht op één gratis gewone bolletje ijs. Helaas moet je 24 uur wachten voordat je gebruik kunt maken van de gratis reguliere schepcoupon, en moet je nog steeds de omzetbelasting betalen.

Baskin Robbins-app op Android

Aan de positieve kant krijg je, naast de gratis reguliere scoop-coupon, als je je aanmeldt voor de Baskin-Robbins-beloningen-app, je ook ten minste vier andere kortingsbonnen waarmee je minstens een paar dollar kunt besparen op toekomstige dessert- en drankaankopen bij Baskin-Robbins. Als je je aanmeldt, heb je ook recht op gratis ijs op je verjaardag, als je je geboortedatum doorgeeft.

Gratis pannenkoeken: IHOP’s MyHop Online-lidmaatschap

Het MyHop-programma van IHOP is een online beloningsprogramma. Het beste van MyHop is dat leden gratis pannenkoeken krijgen om zich aan te melden, zowel op hun verjaardag als elk jaar op de verjaardag van de dag dat ze zich hebben aangemeld. Dat is een behoorlijke hoeveelheid gratis pannenkoeken.

Een screenshot van de MyHop-aanmeldingswebpagina van IHOP.  Klanten die zich aanmelden voor MyHop kunnen gratis pannenkoeken krijgen door zich aan te melden.

De coupon voor de eerste set gratis pannenkoeken wordt onmiddellijk naar je e-mailadres gestuurd, binnen enkele minuten na het indienen van je MyHop-lidmaatschapsaanvraag. Om uw coupon in te wisselen, moet u deze echter afdrukken en aan uw server overhandigen. De afzonderlijke mobiele IHOP-app lijkt geen MyHop-aanbiedingen en kortingsbonnen weer te geven of heeft er geen verbinding mee.

Deel gratis eten met je buren: Olio-app

Olio is uniek op deze lijst omdat het geen beloningsprogramma is voor aankopen. Het is een app waarmee je in contact kunt komen met de mensen om je heen die gratis eten hebben om weg te geven. Met Olio kun je ook gratis non-foodartikelen delen en accepteren.

Olio-app op Android

Het doel van Olio is om verspilling, met name voedselverspilling, te verminderen door buren en zelfs lokale kruideniers en verkopers contact te laten maken met hun lokale gemeenschap om gratis, overtollig voedsel te delen. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, net als de webapp. En al het voedsel dat wordt vermeld als beschikbaar om af te halen, is gratis. Het enige wat je hoeft te doen is af te spreken hoe, wanneer en waar je het gratis item wilt ophalen bij de persoon die het weggeeft. Helaas, hoewel de app overal kan worden gebruikt en in meer dan 32 landen is gebruikt, zijn er mogelijk niet genoeg deelnemende leveranciers en Olio-gebruikers in uw regio. Mogelijk moet u nog wachten tot de app in uw regio aanslaat voordat u hem echt kunt gebruiken.