Skip to content

Hoe Spotify met Hulu . te verbinden

17 de juli de 2021
Hero SpotifyHuluShowtime 5b9451a131d04148a977ac5ecdec7b59

Als je een hogeschool of universiteit in de Verenigde Staten volgt, kom je mogelijk in aanmerking voor Spotify Premium for Students voor $ 4,99 per maand, in plaats van $ 9,99 per maand. Sterker nog, dezelfde aanbieding geeft je ook toegang tot Hulu en Showtime, die anders respectievelijk $ 5,99 per maand en $ 10,99 per maand zouden kosten.

De besparingen van Hulu met Spotify

Mensen die geen student zijn, betalen $ 26,97 voor Spotify Premium, Hulu en Showtime. Gekwalificeerde studenten betalen slechts $ 4,99 per maand. Dat is een besparing van $ 21,98 per maand of $ 263,76 per jaar. Spotify Premium biedt aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van Spotify Free. Beide geven je toegang tot audioboeken, podcasts en miljoenen nummers. Spotify Premium laat echter advertenties weg en laat u onder andere naar inhoud luisteren wanneer uw apparaat geen internetverbinding heeft. Maar niet elke student komt in aanmerking, en zelfs als u dat wel doet, geeft dit aanbod u mogelijk geen toegang tot de diensten die u wilt. Hier leest u hoe u kunt beslissen of dit aanbod voor u zinvol is en hoe u zich kunt aanmelden.

Zorg ervoor dat u in aanmerking komt voor Spotify Premium voor studenten

Spotify biedt deze korting alleen aan studenten van 18 jaar of ouder in de Verenigde Staten die een geaccrediteerde titel IV hogeschool of universiteit bezoeken. Spotify gebruikt een externe service, SheerID, om te controleren of u in aanmerking komt tijdens het aanmeldingsproces.

Ga naar het veld Naam universiteit en typ de naam van je school en druk op Enter. Als je school al in het systeem staat, verschijnt er een bericht met de tekst: “De school die je hebt geselecteerd, staat al in onze lijst. Ga alsjeblieft terug naar Spotify met deze school om je aanbod te voltooien. Als uw instelling niet in de lijst staat, vult u het formulier in en verzendt u het om in aanmerking te komen voor SheerID voor toegang tot de studentenkorting. Je kunt je Spotify Premium for Students maar drie keer verlengen. Als je meer dan vier jaar nodig hebt om je studie af te ronden of ervoor kiest om verder te studeren, moet je overstappen op een ander abonnement.

Zorg ervoor dat u het aangeboden Hulu-abonnement wilt hebben

Spotify Premium for Students biedt alleen toegang tot het door advertenties ondersteunde abonnement van Hulu. Het omvat geen toegang tot een van de Hulu-abonnementen met Live TV, of een van de Hulu-abonnementen zonder advertenties. Met andere woorden, als je al een Hulu-account hebt met Live TV, geen advertenties of beide, zal de Spotify Premium for Students-aanbieding je toegang tot Hulu-content niet verbeteren. Als dat het geval is, laat je Hulu-account met rust en koppel je deze niet aan je Spotify Premium for Students-account.

Facturering overschakelen naar Spotify

Als je een bestaand Hulu- of Showtime-account hebt en een actief Spotify Premium for Students-account en je wilt profiteren van de Spotify Premium for Students-aanbieding, dan moet je je facturering overzetten naar Spotify.

Screenshot van Spotify Student Aanmeldingsscherm

Als je nieuw bent bij Spotify en een bestaand abonnement hebt dat door Hulu-advertenties wordt ondersteund (waarvoor geen aanvullende services zijn ingeschakeld of verbonden), kun je de wijziging eenvoudig goedkeuren tijdens je Spotify Premium for Students-aanmeldingsproces.

Screenshot van Spotify Premium for Students-criteria voor het koppelen van een Hulu- en/of Showtime-account.

Als je al accounts hebt, kun je de wijziging binnen Spotify doorvoeren.

  1. Meld u aan bij Spotify met uw Spotify Premium for Students-account.

  2. Ga naar uw accountpagina en kies Hulu activeren (in het overzichtsgebied).

  3. Bevestig dat je wilt overstappen en activeer vervolgens je Hulu- en Spotify Premium for Students + Hulu-accounts.

Om de facturering van een bestaand Showtime-abonnement te wijzigen, moet u uw huidige Showtime-abonnement opzeggen en wachten tot de factureringsperiode is afgelopen. Ga vervolgens, nadat de laatste factureringsdatum van het abonnement is verstreken, naar uw Spotify-abonnementspagina om uw Showtime-abonnement te activeren.