Skip to content

Hoe u verloren AirPods kunt vinden met Find My AirPods

11 de juli de 2021
find lost airpods 58fd18505f9b581d59a66e1d

Wat te weten

 • Je hebt een iOS-apparaat nodig waarop de functie Zoek mijn is ingeschakeld voordat u verliest uw AirPods of de functie werkt niet.
 • Tik op je iOS-apparaat op Vind mijn > Apparaten en tik op je AirPods. Je ziet hun huidige locatie op een kaart.
 • Of log in op iCloud.com, klik op Zoek iPhone > Alle apparaten en kies je AirPods.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de functie Zoek mijn kunt gebruiken om verloren AirPods te lokaliseren met een iOS-apparaat waarop Zoek mijn is ingeschakeld of via iCloud op een computer. De instructies zijn van toepassing op zowel AirPods als AirPods Pro, en iOS-apparaten met iOS 10.3 en hoger.

Hoe Zoek mijn te gebruiken om verloren AirPods te vinden

Hier leest u hoe u uw verloren AirPods kunt vinden met uw iPhone of een ander iOS- of iPadOS-apparaat waarop Zoek mijn is ingeschakeld. De functie Zoek mijn moet worden ingeschakeld op uw iOS-apparaat voordat je verliest je AirPods. Er is geen manier om het aan te zetten na je bent een apparaat kwijt. Wanneer u Zoek mijn instelt op een iPhone, iPad of iPod touch die u gebruikt met uw gekoppelde AirPods, wordt de functie ook automatisch ingeschakeld voor uw AirPods.

 1. Open de vooraf geïnstalleerde Vind mijn app op uw iOS-apparaat.

 2. Kraan Apparaten.

 3. Blader door je lijst met apparaten en tik op je AirPods.

 4. U ziet uw AirPods geplot op een kaart op hun huidige locatie of laatst bekende locatie. Tik op Routebeschrijving om een ​​routebeschrijving in Apple Maps naar hun locatie te krijgen. Als de verloren AirPods niet kunnen worden gevonden, zul je zien Geen locatie gevonden (hierover hieronder meer).

  Als uw AirPods zich niet op dezelfde plaats bevinden, toont de kaart er slechts één tegelijk. Zoek de AirPod die op de kaart wordt weergegeven en plaats deze terug in de hoes. Vernieuw vervolgens de kaart en de kaart toont de andere AirPod om u te helpen deze te vinden.

Een computer gebruiken om verloren AirPods te vinden

Heb je geen iOS-apparaat bij de hand? Zoek uw verloren AirPods op een computer met iCloud door deze stappen te volgen:

 1. Ga naar iCloud.com.

 2. Log in met uw Apple ID.

 3. Klik Zoek iPhone.

 4. Klik Alle apparatenen kies vervolgens uw then AirPods.

 5. De huidige of laatst bekende locatie van uw AirPods wordt op een kaart uitgezet.

Hoe verloren AirPods een geluid te laten afspelen

Als uw verloren AirPods zich in de buurt van een van uw Apple-apparaten bevinden en verbonden zijn met Bluetooth, kunt u een geluid afspelen om ze te helpen vinden. Hier is hoe:

 1. In ofwel de Vind mijn app (op iOS- en iPadOS-apparaten) of in de Zoek iPhone sectie van iCloud, kies je AirPods, zoals beschreven in de laatste twee secties. Open de Vind mijn app.

  • Tik op iOS op Geluid afspelen.
  • Klik in iCloud op Geluid afspelen.
 2. Er klinkt een geluid van uw AirPods om u te helpen ze te lokaliseren als ze in de buurt zijn. U kunt ervoor kiezen om het geluid naar de linker of rechter AirPod af te spelen.

  geluid afspelen op verloren AirPods

 3. Kraan Hou op om het geluid te beëindigen.

Wat te doen als u verloren AirPods niet kunt vinden

Er zijn een paar redenen waarom u een krijgt Geen locatie gevonden bericht wanneer u uw verloren AirPods probeert te vinden. Als je Zoek mijn niet hebt ingeschakeld voordat je AirPods kwijtraakten, kun je ze niet vinden. Als uw AirPods niet zijn opgeladen, worden ze pas gevonden nadat ze zijn opgeladen. Als ze buiten het bereik van je iOS-apparaat zijn, worden ze niet weergegeven. Als je de ziet Geen locatie gevonden bericht, kunt u geen geluid afspelen om uw AirPods te vinden, maar kunt u wel een routebeschrijving krijgen naar de locatie waar ze voor het laatst waren verbonden. We zeggen het niet graag, maar als dit allemaal niet werkt, moet je misschien kijken naar de aanschaf van nieuwe AirPods. Als je er klaar mee bent met Apple, zijn er echter nog tal van andere geweldige draadloze oordopjes op de markt om je ook weer op het goede spoor te krijgen. Als je maar één AirPod bent kwijtgeraakt, kun je een vervangende AirPod kopen bij Apple. Hier leest u hoe u een vervangende AirPod aansluit.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe voeg ik AirPods toe aan Zoek mijn apparaten? Nadat u uw AirPods met uw iPhone hebt gekoppeld, verschijnen uw AirPods als een apparaat in Zoek mijn, zolang u bent aangemeld bij uw iPhone met uw Apple ID.
 • Ik ben mijn AirPods-hoesje kwijtgeraakt. Hoe vind ik het? Als u uw AirPods-hoesje niet kunt vinden en uw AirPods er niet in zitten, is er geen precieze manier om het te vinden. Je kunt echter wel wat speuren. Ga naar Vind mijn > Apparaten en vind uw AirPods. Zoek naar een groen of grijs licht bij de AirPods. Groen betekent dat de behuizing in de buurt is, terwijl grijs betekent dat dit niet het geval is.
 • Mijn AirPods zijn gestolen. Als iemand ze verbindt met hun iPhone, kan ik ze dan vinden? Helaas niet. Zodra de AirPods zijn gekoppeld aan een nieuwe iPhone, kun je hun laatst bekende locatie alleen zien via Zoek mijn.
 • Kan ik mijn AirPods vinden als ze in hun hoesje zitten? U kunt de locatie van AirPods of AirPods Pro niet zien als ze zich in hun geval bevinden. Als je AirPods Max hebt, kun je ze echter tot 18 uur in Zoek mijn zien in hun hoesje.