Skip to content

Nvidia GTC 2021: datums, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

17 de juli de 2021
NvidiaGTClogo 69103e6d1cca4266a633bacee25d683a

Nvidia GTC (GPU Technology Conference) is een evenement voor ontwikkelaars, onderzoekers, ingenieurs en innovators. De focus ligt vooral op kunstmatige intelligentie.

Wanneer is de volgende Nvidia GTC?

De conferentie vindt plaats op 12 – 16 april 2021. Het is online en registratie is gratis, maar je moet je wel registreren om deel te nemen. U kunt zich aanmelden om een ​​melding te krijgen wanneer de registratie voor Nvidia GTC wordt geopend. U kunt workshops van een hele dag van het NVIDIA Deep Learning Institute (DLI) toevoegen aan een GTC Conference Pass voor $ 249 per stuk.

Wat wordt daar aangekondigd?

Hoewel het evenement bedoeld is voor deelnemers om van elkaar te leren, zijn er verschillende branche-aankondigingen. Op DTC 2020 kondigde Nvidia een nieuw type processor aan, een uitgebreide samenwerking met VMWare, nieuwe AI-mogelijkheden voor videoconferenties en andere bedrijfsproducten en -diensten. Verwacht meer van hetzelfde in 2021.

Welke soorten onderwerpen worden besproken?

De onderwerpen bestrijken een breed scala van AI en gezondheidszorg tot graphics en entertainment. U kunt de volledige lijst met onderwerpen op de site bekijken. De oproep voor inzendingen is momenteel uit, dus Nvidia kan nieuwe toevoegen dichter bij het evenement.

Hoe Nvidia GTC 2021 te bekijken

Organisatoren van conferenties sturen deelnemers specifieke links en installatie-instructies per e-mail. Het enige dat u nodig heeft, is echter een internetverbinding en een apparaat met een actuele browser om het evenement te bekijken.

Het laatste Nvidia GTC-nieuws

Hoewel u altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante artikelen over Nvidia en kunstmatige intelligentie in het bijzonder. We zullen deze pagina bijwerken zodra er meer details over de conferentie beschikbaar komen.