Skip to content

Offline naar Pandora-stations luisteren

20 de juli de 2021
young woman relaxing with headphones at home 496125821 c1c6d1855bb04235a1fc50730fe62842

Wat te weten

  • Je hebt een premium abonnement nodig om offline naar Pandora te luisteren.
  • Om offline te luisteren, ga naar Pandora > Profiel > Instellingen > Offline modus.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je offline naar Pandora-stations kunt luisteren met de Pandora-app die op elke versie van Android, iOS of iPadOS draait.

Muziek downloaden voor offline luisteren

Om offline naar je Pandora-stations te luisteren, moet je een betaald abonnement hebben op Pandora Plus ($ 4,99 / maand) of Pandora Premium ($ 9,99 / maand). Zie Pandora’s abonnementsplannen voor meer informatie over abonnementen en prijzen. Met Pandora Plus kun je offline naar maximaal vier stations luisteren. Pandora Premium ondersteunt onbeperkte offline afspeellijsten. Als uw account is ingeschakeld voor offline luisteren, is de procedure eenvoudig. Voer de volgende stappen uit om de offlinemodus in de mobiele Pandora-app in te schakelen:

  1. Kraan Profiel.

  2. Druk op Instellingen icoon (het tandwiel).

  3. Druk op Offline modus schuifregelaar om de offlinemodus in te schakelen.

De Pandora-app op iOS 13

Wanneer u de offlinemodus inschakelt, hangt de inhoud die Pandora downloadt naar uw mobiele apparaat af van uw abonnementsniveau:

  • Pandora Plus: Pandora downloadt je top drie stations (dat wil zeggen, de drie stations waar je het meest naar hebt geluisterd) en je Thumbprint Radio naar je mobiele apparaat en maakt ze offline beschikbaar.
  • Pandora Premium: tik in de mobiele Pandora-app op Mijn collectie en tik vervolgens op de Downloaden naast de in aanmerking komende nummers waarnaar u offline wilt luisteren.

Als je apparaat de wifi-verbinding verbreekt tijdens het downloaden van een nummer, slaat Pandora op waar je was in de download en hervat het downloaden wanneer je weer verbinding hebt met internet.

Tips voor het gebruik van Pandora in de offline modus

Verbind uw Android-apparaat, iPad of iPhone met wifi voordat u stations synchroniseert. Je kunt muziek downloaden via een mobiele dataverbinding in plaats van via Wi-Fi, maar je verbrandt veel data om alles te downloaden. Als je de mogelijkheid hebt om verbinding te maken met een draadloos netwerk, moet je dat doen. U bespaart tijd omdat wifi doorgaans sneller is dan mobiele data. U bespaart ook geld, omdat u de datalimiet van uw mobiele data-abonnement niet overschrijdt. Het echte voordeel van Pandora in de offlinemodus is dat je de vrijheid hebt om naar muziek te luisteren, zelfs als je geen verbinding met internet kunt maken. Of je nu in een vliegtuig zit, in de kelder van een kantoor, op een roadtrip of hardlopen op het parcours, Pandora redt de dag door je de muziek te geven waar je van houdt zonder data te verbruiken. Als u Pandora handmatig in de offlinemodus zet, ongeacht of uw mobiele apparaat via Wi-Fi of mobiel met internet is verbonden, kunt u van uw muziek genieten zonder enige netwerkbandbreedte te gebruiken.