Skip to content

Pandora uitschakelen?

2 de augustus de 2021
GettyImages 518617691 840ccabb36e1476091dd1c0a51df92cf

Pandora is een geweldige manier om muziek te vinden voor elke gelegenheid. Als u de app niet gebruikt, kan de batterij van uw smartphone leeglopen en kunnen andere apps op uw apparaat langzamer gaan kruipen. Leer hoe u Pandora op verschillende apparaten kunt uitschakelen, zodat u uw batterij niet leegraakt door Pandora op de achtergrond uit te voeren. Dit artikel bevat instructies voor het uitschakelen van Pandora op Android, iOS, macOS en Windows.

Pandora uitschakelen op Android

U kunt apps op Android sluiten via het scherm Recente apps. Op nieuwere apparaten (Android 9 en hoger) veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm om de actieve apps weer te geven, zoekt u de Pandora-app en veegt u deze vervolgens van het scherm om deze te sluiten.

Op oudere Android-apparaten, druk op Menu -knop op de telefoon om uw actieve apps te openen, zoek de Pandora-app en veeg deze van het scherm om deze te sluiten.

Pandora sluiten in oudere versies van Android

Schakel Pandora uit op iOS

Om apps op iPhones en andere iOS-apparaten te sluiten, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm en veegt u vervolgens omhoog in de Pandora-app om deze te sluiten. Voor iPhones voorafgaand aan de iPhone X, dubbeltik op de Home-knop om de app-switcher te openen.

Pandora sluiten vanuit de app-switcher in iOS

Pandora uitschakelen op Windows en Mac

Als u de app op een Mac of Windows-pc uitvoert, selecteert u de x in de rechterbovenhoek (of linkerbovenhoek) om Pandora te sluiten.

Pandora sluiten in Windows