Skip to content

Samsung’s volgende uitgepakte evenement bevestigd voor februari

9 de juli de 2022
samsung1 4859a99aa195489fb77e2551441d8833

Het volgende Unpacked-evenement van Samsung vindt plaats in februari en het lijkt erop dat de volgende Galaxy S er ook zal zijn. Een blogpost van Samsung’s president en hoofd van MX Business, Dr. TM Roh, heeft een algemeen idee gegeven van wanneer de volgende Unpacked zal plaatsvinden en een beetje geplaagd van wat komen gaat. Roh erkende dat fans misschien teleurgesteld waren over het ontbreken van Galaxy Note-aankondigingen, maar lijkt er zeker van te zijn dat het nieuws van volgende maand dit zal goedmaken.

“Tijdens Unpacked in februari 2022 laten we je kennismaken met het meest opmerkelijke apparaat uit de S-serie dat we ooit hebben gemaakt,” zei Roh in de blogpost, “De volgende generatie Galaxy S is hier en brengt de beste ervaringen van onze Samsung Galaxy in één ultiem apparaat.”

Aangezien dit slechts een voorproefje is van wat komen gaat, waren er geen specifieke details om te onthullen, maar Roh lijkt ervan overtuigd dat de nieuwe Galaxy S een groot probleem zal zijn. Beweren “de beste en helderste foto’s en video’s die je ooit met een telefoon hebt gemaakt” en “de slimste Galaxy-ervaring tot nu toe”. De Note werd echter niet specifiek genoemd in de aankondiging, waarin PhoneArena theoretiseert dat de nieuwe Galaxy S mogelijk bedoeld is als vervanging. Tot nu toe heeft Samsung geen specifieke datum gegeven voor wanneer het volgende Unpacked-evenement zal worden gehouden, maar het zal ergens in februari plaatsvinden. Details over de nieuwe Galaxy S-apparaten zijn ook niet gegeven, maar als je echt enthousiast bent om ze te krijgen, kun je doorgaan en een plek reserveren voor wanneer pre-orders opengaan. Een tijdschema voor precies wanneer pre-orders live gaan, is momenteel ook niet beschikbaar.