Skip to content

5 beroemdheden die terug tweeten naar hun fans

11 de juli de 2021
Screen Shot 2015 01 19 at 4.52.20 PM 56a99c2e5f9b58b7d0fd4de8

Twitter is niet alleen om te socializen met mensen die je kent. Het is ook bedoeld om nieuwe mensen te ontmoeten. Veel beroemdheden op Twitter posten niet vaak, of als ze dat wel doen, communiceren ze niet met hun fans. Voor net zoveel beroemdheden die niet graag socializen, zijn er net zoveel beroemdheden die terug tweeten naar hun volgers. Hier is een lijst van enkele grote beroemdheden die de tijd nemen om met hun fans te tweeten.

Daniel Tosh – @danieltosh

Hou je van de humor van Daniel Tosh? Als dat zo is, zul je dol zijn op zijn Twitter-feed. Net als bij zijn komedie, bestaat een groot deel van Tosh’s interactie met fans op Twitter uit het beledigen en uitlachen van iemand. Tijdens bijna elke aflevering van zijn tv-show, Tosh.0, deelt hij de Tweets van zijn volgers of stelt hij nieuwe dingen voor waar mensen over kunnen tweeten. Tosh stelt vaak vragen aan zijn fans en retweet hun antwoorden in de lucht. Zorg ervoor dat je je antwoord op televisie wilt hebben voordat je met hem praat.

Taylor Swift – @taylorswift13

Taylor Swift

Het is geen geheim dat Taylor Swift dol is op haar fans. Er wordt zelfs geciteerd dat ze een groot deel van haar tijd op internet doorbrengt met het bekijken van de sociale media-accounts van haar volgers. Terwijl u naar het Twitter-profiel van Swift kijkt, kijkt zij mogelijk naar het uwe. Swift is altijd interactief geweest met haar fans, en dit geldt ook voor Twitter. Ze heeft zelfs fans uitgenodigd bij haar thuis voor een vertoning van haar cd.

Justin Timberlake – @jtimberlake

Justin Timberlake

Met meer dan 56 miljoen Twitter-volgers is het verrassend dat Justin Timberlake tijd heeft om met zijn fans te communiceren, maar hij vindt de tijd. Timberlake reageert vaak op zijn fans door hun Tweets te retweeten of door aan te kondigen dat hij de tijd zal nemen om op vragen van fans te reageren. Als je ooit een Tweet als deze ziet, stel hem dan elke vraag die je wilt. Hij doorloopt alle vragen die hij ontvangt en beantwoordt veel van hen meteen. Hij kan reageren, en misschien niet, maar hoe dan ook, je weet dat je je kans niet hebt gemist!

Demi Lovato – @ddlovato

Demi Lovato

Demi Lovato heeft een zwak voor haar fans. Ze reageert regelmatig op haar fans op Twitter door rechtstreeks op hen te reageren of hun Tweets te retweeten. Haar schare fans is ook loyaal. Na te zijn beledigd door komiek Kathy Griffin, bliezen Lovato’s trouwe Twitter-fans de pagina van Griffin op en stuurden zoveel bedreigingen dat Griffin de politie erbij moest halen. Lovato kwam tussenbeide en verzocht haar fans zich terug te trekken, zelfs na de belediging van Griffin. Lovato is een geweldig persoon om te tweeten als je net de moed hebt om met een beroemdheid te praten.

Elliot Page – @TheElliotPage

Ellen Page Twitter

Zoals je hond? Er is een goede kans dat Elliot Page dat ook zal doen. Wil je dat hij je hond een andere naam geeft? Tweet deze jonge acteur gewoon een foto van je huisdier en hij bedenkt een nieuwe naam voor je harige vriend. Heb je geen hond? Tweet je dier, ongeacht de soort. Naast het hernoemen van dieren, retweet of reageert hij vaak rechtstreeks op zijn volgers, dus zorg ervoor dat je contact opneemt, vooral als je iets grappigs aan het gesprek kunt toevoegen.